Gewoon een rotdag

Ja, zelfs ik heb weleens een rotdag. Gister bijvoorbeeld. Een dag waarop ik alles en iedereen vervloek wat ik tegen kom. Een dag waarop ik niet doe alsof ik vrolijk ben. Ja, dat bestaat.


Via weheartit.com

Ik voelde me ziek en had een rotdag op school. Alles ging fout en dat lag niet geheel aan mij. En ik haat het als andere mensen mijn geluk kunnen bepalen.

Dus wat doe ik op zo’n dag? Heel hard huilen, me alleen voelen en er vervolgens achter komen dat ik heel veel lieve reacties op mijn blog had en dat er ook op Twitter nog heel veel lieve mensen zijn. Dus eigenlijk valt het allemaal wel mee en begin ik de volgende dag weer met een lach.

8 reacties

 1. Lieke 15 maart 2011 / 07:31

  Ach, rotdagen horen er bij! Dus dan mag je, je heus wel even rot voelen…

 2. Juliette 15 maart 2011 / 13:26

  Pff ik herken het, maar meestal is de dag erop weer twee keer zo leuk 😛

 3. Yvonne 15 maart 2011 / 16:14

  Zulke dagen heb je ook echt nodig om jezelf weer op te laden en weer een hele tijd positief te kunnen zijn met zo’n ziekte.
  Ik lees je blog al een tijdje en ik dacht laat ik maar eens reageren! Het is fijn om te lezen dat je (net als ik) zo positief blijft al ben je al zo lang ziek en moet je zo veel incasseren.

 4. Carmen 15 maart 2011 / 16:26

  O ja, dat zijn vervelende dagen 🙁 Gelukkig heb je dan nog die lieve comments en berichtjes! 🙂

 5. Lisanne 15 maart 2011 / 18:41

  Wat vervelend dat je (ook) een vervelende dag had! Het zat in de lucht volgens mij… Bij mij ging er vanalles mis en kapot en ontzettende hoofdpijn maakte het feestje compleet.
  Soms zijn dat soort dagen even nodig, de volgende dag ziet alles er dan een stuk beter uit!

 6. big dogs 10 april 2011 / 06:33

  Thanks just like a support to charming the metre to deliberate this, I be informed highly on heart-breaking it and lady-love erudition way more on this topic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.