Gewoon naar Amsterdam

Vandaag was het zover! Ik ging voor het eerst sinds tijden weer naar Amsterdam. Gewoon met de trein, met twee andere leden van de schoolkrantredactie. Naar de schoolkrantdag!


Via weheartit.com

Tegelijkertijd waren m’n ouders toevallig ook in Amsterdam, stiekem wel fijn, gewoon voor het geval dat het niet gaat. Maar het gaat wel! Vandaag stond ik om 7 uur op (dat heb ik al in geen maanden meer gedaan!) en gingen we met de trein naar Amsterdam (dat heb ik al in geen jaren meer gedaan,haha!). Een redelijke uitdaging voor mij dus.

Op het moment dat ik dit schrijf is het ‘the night before’.¬† In mijn hoofd dwalen steeds gedachten of ik het wel kan en wat er gebeurt als ik flauw val of zoiets. Stom is dat, want als het niet gaat neem ik gewoon een superdosis medicijnen of zoiets en dan overleef ik het heus wel. De negatieve gedachten ben ik aan het wegjagen, haha.

De oude Lisanne, die van een jaar geleden had zoiets nooit gedaan. Toen kon ik het ook zeker niet door de vermoeidheid, pijn en wegrakingen, dat geef ik toe. Maar als ik het wel kon, had ik het alsnog niet gedurfd. Nu doe ik het gewoon, omdat ik het gewoon graag wil.

Maargoed, ondanks het feit dat ik een inieminibeetje bang ben heb ik er natuurlijk ook zin in. Ik ben benieuwd hoe het is, hopelijk voelt het niet als terug gaan naar de onderbouw, haha! Als we winnen wordt deze post vervolgd, dus ga daar maar wel van uit. (ook dat in het kader van het positief denken (A))

DELEN:

4 reacties

  1. Nathalie 9 april 2011 / 19:50

    Hoe is het gegaan??????? ūüôā liefs!

  2. Lieke 10 april 2011 / 07:57

    Wat leuk! & dat plaatje is echt goed!

  3. Elisa 10 april 2011 / 11:55

    En hoe is het gegaan? Hopelijk viel alles reuze mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.