Gezonde tussendoortjes door de brievenbus

Iedereen weet dat ik van leuke post houd. Ik kan het ontzettend waarderen wanneer men weer iets leuks bedenkt wat door de brievenbus blijkt te passen, bedenk het zo gek of het bestaat: bloemen, stekjes, brownies… maar ook gezonde tussendoortjes! Graze stuurt je jouw gezonde snacks door de brievenbus, superhandig. Zo hoef je niet te veel na te denken en heb je altijd een gezond tussendoortje in huis. Goed nieuws: jij kan nu ook een graze box proberen met 50% korting!

Dat is pas post waar je blij van wordt! Een fel gekleurd groen doosje. Met lekkere én gezonde snacks erin.

Ik vind het echt een feestje om de doos uit te pakken, het is supermooi vormgegeven en het ziet er echt uit als een cadeautje aan jezelf. In elke box vind je vier verschillende bakjes met snacks erin.

Zoals je ziet zijn de bakjes lekker compact waardoor je ze heel gemakkelijk meenemen onderweg. Het is lekker voedzaam, de hoeveelheden zijn precies goed voor een tussendoortje. Ze komen door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven, maar ook niet voor naar de winkel. Veel makkelijker wordt het niet!

Verder zijn er meer dan 40 verschillende bakjes met snacks die je kunt proberen. Lekker veel variatie dus! En daarbij: ik heb al een paar erg lekkere soorten ontdekt, dus het is een feestje als ik die opnieuw zou krijgen. Er zijn drie verschillende boxen beschikbaar: de variatiebox, de zoete box en de hartige box. Zo kun je kiezen wat jij het lekkerste vindt!

Ook zit er bij de box altijd informatie over de snacks die erin zitten. Fijn om te weten wat je eet!

Als je via deze link jouw eerste graze box bestelt krijg je 50% korting, je gebruikt de code LISA, deze is al automatisch ingevuld, zo betaal je maar €3 voor jouw graze box.

Ik vind het in elk geval superleuk dat dit bestaat. Mooie kaartjes door de brievenbus vind ik geweldig, maar deze tussendoortjes door de brievenbus zijn ook echt een feestje! Briljant dat het bestaat, toch? Vind jij het ook zo leuk om bijzondere post te krijgen?

Dit is een samenwerking

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 5 februari 2020 / 15:18

    Ja, dit is briljant! Ziet er echt lekker uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.