Glutenvrije borrelhapjes – zo vierde ik mijn verjaardag glutenvrij!

In het begin vond ik het maar een uitdaging, mijn verjaardag vieren. Iedereen aan de taart, en ik? Nouja… ik wist het niet. Inmiddels weet ik een heleboel meer en kan ik er een echt #FeelGoodwithSchaer momentje van maken. Met enkel producten van Schär kun je een feestje compleet glutenvrij vieren. En nee, dat doet niets af aan de smaak, maar het geeft een hoop plezier aan de glutenvrije eter! En natuurlijk aan de rest van de gasten, ook niet onbelangrijk.

Advertorial

Kijk maar hoe blij ik kijk. Haha. Voor het eerst sinds ik hier woon hingen er verjaardagsslingers in mijn huis! Ik was in juli jarig.

Dit is wat ik in mijn hand heb. Natuurlijk bestaat er ook glutenvrije taart, maar muffins zijn net zo leuk en lekker. Eventueel versier je ze nog zoals ik bij de high tea deed.

Natuurlijk is het super leuk om bij een verjaardag toastjes of broodjes met beleg te serveren. Een lekker kaasje bijvoorbeeld. Daarvoor kun je al deze producten van Schär perfect gebruiken. Gewoon in de supermarkt een kaasje of smeerseltje kopen dat geen gluten bevat, en dan lekker smeren! Handig: met de messen heb je geen last van kruisbesmetting als je alleen glutenvrije broodjes en toastjes op tafel hebt liggen. Dat staat gezellig (zo’n eigen bordje ziet er niet zo leuk uit), maar is ook gewoon handig!

maar verder is er ook meer dan genoeg keus.

Deze fijne Schär producten zijn meteen klaar om op tafel gezet te worden tijdens het feestje! Ik ga je laten zien hoe ik dat deed.

Mijn muffins met leuke prikkertjes, uiteraard…

Ook mochten mijn papieren rietjes niet ontbreken, haha. Deze maken een feestje pas écht compleet!

Maar uiteraard krijgen alle lekkere glutenvrije hapjes ook een plekje. Ik heb een leuk setje met schaaltjes op een bamboe plank, dat staat heel leuk op een witte tafel. Verder zie je rechtsboven chips, in de supermarkt kun je genoeg glutenvrije chips vinden. Maar in het setje links zit alles dat afkomstig is van Schär! Lekkere zoutjes, zoute crackertjes en kaaszoutjes. Ik word hier heel erg blij van!

Je snapt: als dit bij elke verjaardag op tafel zou staan zou ik daar heel blij van worden! Lekker onbezorgd glutenvrij eten terwijl de rest ook lekker eet. Dus… eet er iemand mee op jouw verjaardag of ander feestje die glutenvrij eet? Dan daag ik jou uit om de hele tafel glutenvrij te maken! Ook met glutenvrij bladerdeeg kun je lekker aan de slag, deze vind je in het vriesvak. Het is vooral een kwestie van goed etiketten lezen en zorgen dat je kruisbesmetting voorkomt. Maar met alles glutenvrij gaat dat helemaal lukken!

Deel ook jouw #FeelGoodwithSchaer momentje op social media. Dit was voor mij weer echt zo’n momentje! Hier vind je het complete assortiment van Schär, wellicht geeft het je nóg meer inspiratie om lekker glutenvrij aan de slag te gaan! Natuurlijk geven we nog steeds die glutenvrije box van Schär weg. Deze speciale box bevat producten van Schär, tips en trics voor glutenvrij koken en een aantal leuke gadgets. Laat een reactie achter hieronder om mee te doen! Dat is pas écht een glutenvrij feestje.

DELEN:

22 reacties

 1. Darina 16 augustus 2017 / 06:43

  Wat ziet het er gezellig en heerlijk uit! Die prikkertjes zien er ook heel leuk uit.

 2. Romy 16 augustus 2017 / 07:19

  Wat ontzettend leuk dat je door deze verjaardag alles in huis had om er een glutenvrij feestje met veel lekkers van te maken. En met die rietjes en prikkertjes erbij ziet het er echt feestelijk uit!

 3. Sofie 16 augustus 2017 / 08:03

  Ik probeer met mijn verjaardag ook altijd iets te voorzien dat glutenvrij is en helemaal aangepast op mijn dieet :-). Leuke rietjes!!

 4. Maaike 16 augustus 2017 / 08:40

  Glutenvrij eten hoeft op deze manier inderdaad totaal niet moeilijk te zijn. Echt fijn dat er tegenwoordig zo veel producten zijn, die ook nog lekker zijn! Ik weet niet goed of ik al mee doe voor de box, maar anders bij deze! Wij hebben drie mensen in de familie met coeliaki en ik probeer voor hen ook altijd wat lekkers op tafel te zetten tijdens een verjaardag.

 5. Donna 16 augustus 2017 / 09:03

  Ahhh, zo leuk! Je hebt er echt iets moois van gemaakt.

 6. Gea 16 augustus 2017 / 19:10

  helemaal mee eens! Deze producten zijn er heel geschikt voor. Die rietjes zijn trouwens ook ontzettend schattig.

 7. Carine S 17 augustus 2017 / 01:11

  Wat een leuke cupcake Lisanne! Fijn dat je ook kan genieten ❤ Mijn tante is ook allergisch aan gluten en het is zo een lieve en goede ziel die altijd voor iedereen klaarstaat. Mocht ik het pakketje winnen dan ga ik haar eens lekker verwennen ?
  Ps Je haar is heel leuk blond en staat je supergoed ?
  Liefs

 8. Renee Kies 17 augustus 2017 / 01:25

  Wat heb je er een leuke tafel van gemaakt! Vind vooral de prikkkertjes in de cakejes zo gezellig staan!
  Hier al een aantal jaar glutenvrij (coeliakie) maar toch vind ik dit soort dingen nog altijd lastig. Kende bijvoorbeeld de zoutjes van Schaer helemaal niet, binnenkort eens naar zoeken in de supermarkt!

 9. Jolanda 17 augustus 2017 / 06:47

  Het ziet er super lekker uit en wat heb je mooie foto’s van de producten gemaakt. Mijn schoonmoeder mag geen gluten en voor haar doe ik mee met de winactie 🙂

 10. Eveline 17 augustus 2017 / 07:55

  Wat een mooie foto’s en heerlijk uitziende dingen! Ik ga maar gauw ontbijten want ik rammel:)
  Ik doe graag mee als verrassing voor een vriendin die het niet breed heeft.

 11. Rieke 17 augustus 2017 / 08:13

  Fantastisch om zulke blije foto’s te zien. Ik wordt er ook helemaal blij van als ik er naar kijk! ? prachtig!

  Wat moet het fijn zijn geweest voor je dat je lekker mee kon vieren en ook van de glutenvrije hapjes mee kon genieten! 🙂

  En tuurlijk doe ik graag mee aan de winactie! ❤️

 12. Tessa 17 augustus 2017 / 08:14

  Ziet er goed uit, ik eet zelf ook glutenvrij en vaak producten van schar! Die rietjes zijn trouwens wel heel schattig ?

 13. Laura 17 augustus 2017 / 09:16

  Ik zou graag deze box willen winnen voor mijn moeder omdat ze sinds kort op een streng dieet moet en dan moet ze lactose en glutenvrij eten. Daarom zou ik het graag voor haar willen winnen

 14. Marleen 17 augustus 2017 / 18:35

  Wat leuk om te lezen! Die zoutjes zijn lekker, die heb ik wel eens op. Die driehoekjes hebben een kaassmaakje als ik het goed heb. Leuk die muffins met een prikker en die gezellige rietjes erbij! De chocoladekoekjes en chocoladerepen zijn er ook lekker bij. Dit lust iedereen wel!

 15. Nienke 17 augustus 2017 / 21:46

  Ziet er leuk uit! en wat heeft schar een groot assortiment dat er ook dingen bij zitten voor een GV verjaardagsparty of borrel

 16. Lenneke 20 augustus 2017 / 12:19

  Ik heb laatst veel van deze producten cadeau gedaan aan iemand en ze was er echt heel blij mee. Heb natuurlijk ook meegegeten (#lintworm) en vond het zelf ook heel erg lekker. 🙂

 17. Kimmy 22 augustus 2017 / 09:22

  Wat ziet dat er daar gezellig uit !
  Het zou id pas echt feest zijn moesten deze lekkere hapjes overal waar je uitgenodigd op tafel zou staan
  Ik doe graag mee !

 18. Chantal 23 augustus 2017 / 12:30

  Zo mijn nichtje eet ook glutten vrij naar neemt altijd der eigen spulletjes mee op verjaardagen! ? Nu ik dit zo zie zelf ook maar is een keer proberen voor haar om alles gluten vrij te laten! Het ziet er echt heel goed uit namenlijk! ?

  Vind de rietjes trouwens ook echt heel leuk! ?

 19. Kristel Eberson 23 augustus 2017 / 22:50

  Deze spullen zijn echt heerlijk van schar!!!
  Bij ons in het gezin (mijn ouders, broers en ik) is iedere verjaardag glutenvrij ? zelfs nu we allemaal op ons zelf wonen denken ze altijd aan mij.
  Ik glutenvrij, iedereen glutenvrij!!!!!
  Schar is bijna overal te krijgen en dat is echt ideaal!
  Groetjes Kristel

 20. Denise 26 augustus 2017 / 21:59

  Oeeh Ja! Wat fijn dat je je verjaardag kon vieren! En hoe Ideaal die hapjes! Ik heb mijn nicht in februari een glutenvrij pakket voor haar verjaardag gedaan, via de healthy beurs in de jaarbeurs ! Aangezien ik zelf eind oktober samen met mn vriend ons verjaardag vier lijkt dit pakket mij Ideaal!

 21. Maike 31 augustus 2017 / 16:24

  Wat zien die muffins er heerlijk uit zeg!

 22. stien 1 september 2017 / 17:59

  Ziet er zo lekker en schattig uit allemaal, en dan met die prikkertjes 🙂 Toch wel heel fijn om te weten dat je ook met een glutenallergie nog allerlei richtingen op kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.