Goede voornemens (of gewoon echte doelen)

Wie zegt dat goede voornemens alleen vanaf 1 januari kunnen gelden? Onzin wat mij betreft, want als je vastbesloten bent iets te gaan doen, dan begin je gewoon meteen! En daarom dus vandaag, mijn lijstje met goede voornemens.

Afbeelding via weheartit.com

 • Meer reageren op reacties op mijn blog. Iets wat ik me al eerder voornam, maar ik eigenlijk gewoons steeds heel erg vergeet. Verschrikkelijk ondankbaar en onaardig, eigenlijk. Excuses, ik ga er dus iets aan doen!
 • Plannen! Jaaaa, komt ie weer! Dat woord waar ik op school altijd zo’n hekel had, haha. Plannen, daar deed ik niet aan hoor. Maar blogs inplannen is toch wel erg handig als je opeens ziek bent of spontaan naar een feestje gaat. Jep, dat dus.
 • Half mei wanneer ik mijn jurk aan moet op het Assaut, ben ik gewoon 60 kilo. Nu 62, maar 60 is gewoon mooier, dus dat wordt een paar kilootjes afvallen.
 • Zelf volg ik heel veel blogs, maar laat ik bijna nooit meer een reactie achter. Zonde! Zelf vind ik het ook heel leuk om reacties te ontvangen, dus waarom niet een ander een plezier doen? Is toch een kleine moeite.
 • Meer foto’s maken. Gewoon erop uit gaan met mijn camera, of even brainstormen om thuis een leuke foto te maken. Omdat ik wel moet genieten van mijn camera! (En omdat dat gewoon leuk is en ik het vaak vergeet).
 • Weer beginnen met schilderen. Heb het al een tijd niet meer gedaan, maar ik kan nog zo veel nieuwe dingen proberen! Zelfs al wordt het niet mooi (die kans zit er dik in, haha), dan is het nog nuttig, creatief!
 • Meer gaan werken. Ik weet bijna zeker dat dat wel kan op kantoor, maar of ik het kan dat weet ik nog niet. Het lijkt me wel heel fijn om gewoon elke dag weer mijn vaste dingetjes te hebben!
 • Heel veel leuke dingen doen met mijn blog! (Haha, lekker subjectief, maar deze kan ik nog gewoon voor mezelf invullen!)

En als ik me er niet aan houd, dan mogen jullie boos worden. Goede deal, jawel he? Heb jij nog goede voornemens, of doe je daar alleen maar aan op 1 januari?

DELEN:

20 reacties

 1. Yara 23 april 2012 / 07:36

  Nadat ik laatst mijn telefoonrekening bekeek en zag dat ik 129 minuten teveel gebeld had besloot ik dat mijn voornemen was om minder te bellen hahaha.

 2. Elisabeth 23 april 2012 / 08:14

  Een mooi lijstje, goede voornemens zjin niet alleen te maken op 1 januwari. Ik vind dat dit het hele jaar door kan 😉

 3. Esmay 23 april 2012 / 08:15

  Goeie doelen! Mijn doel is ook om nog even die exta winterkilo’s er af te werken en gewoon meer fotograferen, bloggen, creatief zijn!

 4. Lydia 23 april 2012 / 08:46

  Het lijkt me juist makkelijker om nu te starten met goede voornemens, op 1 januari ben je meestal te brak om te beginnen aan je doelen. 😉 Ik woon sinds eergisteren weer (tijdelijk) bij mijn ouders. Mijn goede voornemen is om nu snel weer een eigen woning te vinden, zo veel mogelijk te sparen van het geld dat ik overhoud en weer regelmatig te gaan bloggen. Lijkt me genoeg voor nu. 😛

  • Lisanneleeft 23 april 2012 / 23:26

   Hahaha, daar heb je inderdaad een punt. Goede voornemen van “een beter ritme” valt op 1 januari sowieso al in het water. Succes met het sparen! (En met het bloggen, ik wil leesvoer! :))

 5. Jiildou 23 april 2012 / 12:33

  Het is altijd hetzelfde maar ik wil iets beter op mijn centen letten!
  En ik ben nu ongeveer 67 kilo en ik ben ook opweg naar de 60 dus daar gaan we samen voor 😀 Dat kunnen wij!

 6. Lifesplash 23 april 2012 / 16:25

  Mooi lijstje, en vooral die plannen is herkenbaar haha! Veel succes. 🙂

  xox

 7. Samira 23 april 2012 / 19:39

  Je brengt me weer op ideeën! Nu moet ik eventjes terug blikken naar mijn 1 januari voornemens en zien waar ik me aan gehouden heb en waar niet! Thanks!

 8. Ise 23 april 2012 / 21:34

  Ai ik was mijn voornemens van 1 januari ook zowat vergeten, bedankt voor de herinnering haha. En succes natuurlijk!

 9. Leonella 23 april 2012 / 22:06

  Ik hou van voornemens. Eigenlijk noem ik ze ook altijd doelen, maar meestal haal ik ze niet =( komt omdat ik groot droom, maar de eerste kleine stapjes zetten lukt me nooit

 10. Nina 23 april 2012 / 22:16

  Ik wil voor de zomervakantie een paar kilo er af, dat is mijn goede voornemen haha
  Leuke blog heb je!

 11. xx_Patries_xx 24 april 2012 / 07:11

  goede voornemens hoor, en het is id een cliche om op 1 jan te beginnen, zelf ben ik igister beginnen met het 365eenkastjeperdag project en verder ben ik bezig met afvallen

 12. Silke 24 april 2012 / 19:24

  Leuk artikel! Heel veel van je voornemens zijn herkenbaar, en zou ik zelf ook moeten doen. 🙂

 13. Anne 25 april 2012 / 13:12

  Als jij je er niet aan houdt krijgen wij chocolaatjes, hoe klinkt dat?! 😀

 14. Naomi 25 april 2012 / 22:36

  Toffe foto! En reacties achterlaten! Vinden we leuk. : )

 15. Vivian 27 april 2012 / 19:31

  Echt knap van je dat je jezelf doelen blijft stellen, zo houd je ook inhoud in je leven! Enne, blogs inplannen is zeker erg handig, doe ik ook altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.