Gran Canaria shoplog (Pull&Bear, Zara, Pimkie en Stradivarius)

DELEN:

17 reacties

 1. ashley 30 december 2012 / 09:12

  Jammer dat het beeld zo beweegt. Pull and Bear is echt een geweldige winkel! De blousjes zijn echt leuk! Super lekkere geurtjes! Ik blijf je filmpjes leuk vinden!

 2. Hester 30 december 2012 / 09:52

  Je hebt echt superleuke dingen gekocht! En lekker in de sale (of gewoon kleine prijsjes), da’s altijd nóg leuker 😀 Dat blousje met slangen is echt leuk!

 3. Daphne 30 december 2012 / 10:12

  Mooi die zwarte trui! Simpel, maar het heeft toch iets speciaals 🙂 En de Stradivarius is leuk hè?

 4. Ingeborg 30 december 2012 / 10:22

  Super leuke dingen heb je gekocht! Voor al de blousjes

 5. kirsten 30 december 2012 / 11:08

  Leuke dingetjes heb je gekocht (:! Altijd fijn als dingen goedkoper zijn hihi.

 6. Anna 30 december 2012 / 11:10

  Aaaah een Spaanse shoplog. Ik mis de Stradivarius en Pull&Bear (en vele andere winkels!). Leuke dingen, ik moet ook bij de Zara kijken voor parfum en het spijkerblousje is heel leuk!

 7. Jenny 30 december 2012 / 11:21

  Ik ben benieuwd naar een vlog over jouw kledingkast, volgens mij is daar heeeeeuuuul veel in te zien!

 8. Emily 30 december 2012 / 12:41

  Leuke shoplog! En inderdaad in Spanje is shoppen in de Zara veel leuker door de lagere prijzen.:p Je trui van de Pimkie vind ik trouwens ook erg leuk, en je spijkerbloesje is ook tof! Een outfit of the day is misschien ook een keertje leuk?

  • Lisanneleeft 30 december 2012 / 15:34

   Dankje!
   Ja, da’s misschien wel weer leuk! Het is langggg geleden dat ik dat voor het laatst deed, haha 🙂

 9. LounaBeauty 30 december 2012 / 15:52

  leuke dingen gekocht Lisanne!! Super leuk. 🙂

  Wil ook zo graag lekker op vakantie !! Eind januari heb ik een weekje vrij… eens kijken of ik iets leuks kan vinden. Ben gek op aanbiedingen, maar.. tegenwoordig is alles zo prijzig!

 10. Jolien 30 december 2012 / 18:25

  Hele leuke aankopen. Vooral de zwarte trui van Pimkie vind ik heel leuk!

 11. Josephine 30 december 2012 / 22:42

  Aah wat zie je er heerlijk zomers uit, als ik dit zie dan wil ik zo graag terug op vakantie! Ben je ook bruin geworden? Dat gevoel heb ik namelijk haha. Stradivarius, die heb ik in Frankrijk een paar jaar geleden gezien, zo’n geweldige winkel! Simpel spijkerblouseje, maar een heel mooi model en wassing! Oh en dat andere blouseje is ook heel gaaf. Haha je bent zo leuk in dit filmpje, echt waar. Het flesje is inderdaad heel schattig en klein. Oh, had Tim de hele tijd de camera vastgehouden? Wat knap van hem én dat jij dat kan. Ik zou het zo moeilijk vinden om een filmpje te maken terwijl iemand de hele tijd zit te kijken haha. Zo jammer dat de pimkie in Breda weg is, het is een leuke winkel. De trui is superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.