Gran Canaria vakantie favorieten

Hoewel de meeste bloggers zich nu bezig houden met december favorieten als geurkaarsen, kerstbomen, warme truien en sjaals, glitter make-up en andere typische winterdingen, laat ik jullie mijn vakantiefavorieten zien. Ook komt er nog een vakantie verslag, maar nu de ultieme Gran Canaria vakantiefavorieten!

va

IJsjes!

Duh… wat is een zon-vakantie zonder ijsjes? Meestal aten we iets minder grote dan deze, maar deze waren wel heel erg lekker. Dit was bij een Frozen Yoghurt tentje in Las Palmas. Die linker met chocolade dingetjes was van mij. Je zou verwachten dat het een vieze zoete troep zou zijn, maar door het frisse yoghurtijs viel dat het heel erg mee! Hij was erg lekker! (en natuurlijk heel erg slecht, maar dat mag best op vakantie)

toerist-of-reiziger

Toeristische plekjes

Ik denk dat ik een hele slechte ‘reiziger’ ben. De meeste mensen houden van kennis maken met de locals en de niet-toeristische plekjes ontdekken. Ik daarentegen houd ervan om op elke straathoek een ijsje te kunnen eten, rond te struinen in toeristische winkeltjes en gewoon alles bij de hand te hebben voor een makkelijke vakantie. En ja, de meest toeristische plaatsen zijn niet voor niets het meest toeristisch, het is er gewoon fijn om je vakantie door te brengen. Ik hoef niet zo nodig een ‘goede reiziger’ te zijn, laat mij maar de meest typische toerist zijn, haha.

De Flow 365 dagen kalender

Zo, het was me een klus zeg, om al die kaartjes los te scheuren! Ik dacht dat wel ‘even’ te doen, maar dat viel vies tegen. Het leuke gedeelte is dat ik in de zon zat terwijl ik hiermee bezig was. Nu nog op zoek naar een lintje en dan kijken waar ik hem ga ophangen. Het was een fijne bezigheid voor op vakantie en de kalender zelf is ook gewoon heel leuk!

Nu moet ik alleen nog een plek vinden waar ik hem op kan hangen. Dat wordt een moeilijke 😛

Lush Snow Globe Soap

Tim was een paar weken geleden in Amsterdam voor zijn werk, toen hij een Lush tegen kwam. En dan is hij zo lief dat hij een zeepje voor mij meeneemt! Deze was echt heerlijk op vakantie. Na een dag in de zon liggen is zo’n lekker frisse zeep geweldig!

Het geluid van de zee

We hebben de zee wel heel erg veel gezien deze week! Er is alleen geen moment geweest dat we de zee hebben aangeraakt (zand is geen favoriet en thuis is de zee ook op steenworp afstand), maar de geur en het geluid van de zee vind ik geweldig. Deze foto maakte ik terwijl een straatmuzikant de meest ontspannende muziek maakte en de zee zijn werk deed. Wat een zalige combinatie was dat!

Mijn 50 mm lens

Het maakt niet uit waarvan je een foto maakt, met de 50mm lens wordt elke foto mooi. En hij is ook zo lekker licht!

miramar

appartementen-miramar-gran-canaria-mening

Ons appartement: Miramar

Ik denk niet dat we ooit in zo’n geweldig appartement hebben gezeten. Ik denk dat we het minst mooie plekje hadden van het complex, maar die was alsnog bijzonder goed! Het complex Miramar is klein, hij bestaat uit 12 appartementen voor 2 (maximaal 3) personen. Dat houdt in dat vooral (oudere) koppeltjes vertoeven in zo’n appartement. Het zwembad is heerlijk rustig, het is ontzettend schoon (de schoonmaaksters doen zelfs de afwas) en de locatie is perfect. De hele dag hoorde je de zee een klein beetje in combinatie met ontspannende vogelgeluiden.

Zo veel rust op zo’n goede locatie vind je niet zo gauw. Oja, op de onderste foto zie je links het appartement. Wij zaten onder in het voorste appartementje. Als je het straatje uitloopt kom je op de boulevard en heb je een adembenemend mooi uitzicht. Dat uitzicht heb je ook als je een appartement bovenin hebt!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn zonnige versie van de favorieten rond Kerst te zien! Voor dat kleine beetje extra zonneschijn dat zo van mijn blog af kan stralen, haha!

29 reacties

 1. Lifesplash 28 december 2012 / 07:23

  Haha, true, geen december favorites maar gewoon Gran Canaria! Heerlijke foto’s en die kalender ziet er echt heel erg leuk uit! Dat scheurwerk lijkt mij alleen ook 10x niets haha. :p

 2. Aleida 28 december 2012 / 08:44

  Heerlijk, ik krijg er meteen zo’n zin in vakantie in

 3. Ashley 28 december 2012 / 08:53

  Dat ijsje ziet er echt zo lekker uit! Die kalender echt super schattig en de lens, WAUW! Lief dat je vriend zeepje van Lush meenam! Echt te leuk, word altijd vrolijk van je!

 4. Rieke 28 december 2012 / 09:11

  Oooh my, wat verlang ik nu naar zomer! IJsjes, strand, zee, aah, heerlijk allemaal! Ik hou wel van thee en chocomel, maar dat ben ik inmiddels wel weer zat, eigenlijk.

 5. Rachel 28 december 2012 / 09:21

  Oooh die ijsjes zien er heerlijk uit 😀 het geluid van de zee is zeker ontspannend, vooral als je wakker wordt 🙂

 6. Roxanne 28 december 2012 / 09:50

  Wat een heerlijke foto’s! Ik ben de kerst en de winter allang weer zat en verlang enorm naar de zon!

 7. Laura 28 december 2012 / 10:12

  Ik had echt gedacht dat die met al het fruit van jou zou zijn, haha. Al ziet die met chocolade er veeel lekkerder uit, ihih. Leuke foto’s heb je gemaakt!

 8. Sylvia 28 december 2012 / 10:22

  Toch een fijne afwisseling van al die wintertaferelen 😉 En damn, die ijsjes zien er goed uit!

 9. Josephine 28 december 2012 / 10:51

  Ooooh ijsjes, nu heb ik er zin in. Ik heb nog nooit frozen yoghurt zelf samen gesteld, dat moet ik deze zomervakantie echt eens gaan doen. Ik ben ook altijd een typische toerist, haha! Het geluid van de zee vind ik ook zo mooi/

 10. Josie 28 december 2012 / 11:33

  Lijkt me heerlijk daar, ik zit nog te twijfelen waar ik dit jaar heen wil op vakantie. Hmmm

 11. Esmée 28 december 2012 / 11:35

  Het appartement klinkt erg goed, ik houdt ook wel van een lekker zee geluidje en rust (;
  Ik vind de lens echt gaaf, en gelijk heb je elke foto maakt hij mooi zelfs deze! Liefs

 12. Daniëlle 28 december 2012 / 12:07

  Nu heb ik zin om op vakantie te gaan haha! Ik vond Gran Canaria ook heel leuk, het was lekker warm in de winter! Vooral je ijsjes zien er lekker uit mmm 🙂

 13. Ise 28 december 2012 / 12:18

  Leuk om eens een blogje over de zomer te zien!

 14. Irene 28 december 2012 / 13:44

  Aahh, wat een mooie foto’s en superleuk om te lezen 😀 Het klinkt alsof je het enorm naar je zin hebt gehad. Oh en ik vind die gekleurde huisjes altijd zo schattig 🙂

 15. Hester 28 december 2012 / 14:13

  Oooh heerlijk! Die ijsjes zien er verrukkelijk uit en alles klinkt gewoon goed… Zon, zee en strand, that’s what I want right now!

 16. Joyce 28 december 2012 / 14:50

  een welkome afwisseling op alle winterblogs – die ijsjes zien er erg lekker uit! oh, & die 50 mm lens wil ik ook heel graag hebben!

 17. Monique 28 december 2012 / 14:54

  Ziet er uit als een heerlijke vakantie!
  En hoe koud het hier ook is, ik krijg zin in een ijsje 😉

 18. Tamarah 28 december 2012 / 15:29

  Wat een leuke foto’s zeg! En als ik die foto’s zie heb ik direct behoefte aan vakantie!! Wat heerlijk zeg! Die zon, zee en niet overbevolkte toeristische plekken maar gewoon gezellig leuk. Heerlijk lijkt me dat! Ik ben benieuwd naar je verslag!

 19. MySuperSweetLife 28 december 2012 / 19:31

  Ik krijg door dit artikel ook heel erg veel zin om weer op vakantie te gaan..
  Liefs

 20. Lenneke 28 december 2012 / 20:02

  Ziet er heerlijk uit! Heb weer even het zomergevoel gehad, thanks 🙂

 21. Diana 28 december 2012 / 22:06

  Mooie foto’s! Nu wil ik ook weer op vakantie. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.