Gratis winkelen bij Wish!

Yay, ik heb weer een video gemaakt! En jawel hoor, Lisanne ontdekt Wish, haha. Voor wie het nog niet kent: dit is een soort aziatische(?) website, het lijkt een beetje op Ali Express of Ebay. Je kan dingen er heel goedkoop kopen. Ik wilde dit heel graag uitproberen! Ik heb mezelf de uitdaging te geven om alleen maar gratis dingen te bestellen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben echt mega blij met de spulletjes voor bijvoorbeeld snail-mail die ik nu heb plus natuurlijk alle cadeautjes. Ik houd van cadeautjes geven! En wat spullen voor mezelf en mijn bedrijf natuurlijk. Van de kapotte of beschadigde spulletjes krijg je makkelijk je geld (dus ook de verzendkosten) weer terug. Heel netjes geregeld!

Heb jij weleens gewinkeld via Wish?

DELEN:

5 reacties

 1. Jacqueline 10 februari 2018 / 09:59

  Haha, dat je zo blij bent met een uitknijpetuitje. ?
  Ik heb pas voor het eerst bij AliExpres besteld en geloof niet dat ik ben weggelegd voor dit soort dingen. Veel te lang wachten!

 2. Anneleen 10 februari 2018 / 12:40

  Wat een super leuke spulletjes! En wat grappig dat het allemaal gratis is ! 🙂 Ik vind vooral die masking sticker set heel erg leuk !

 3. Iris 10 februari 2018 / 18:11

  Ik ben heel benieuwd naar het flitserding!

 4. Leonie 11 februari 2018 / 19:37

  Ik heb laatst voor het eerst op Wish besteld, omdat ik een clear stamp wilde hebben die op AliExpress uitverkocht was. Maar ik denk dat ik gewoon op Ali blijf bestellen. Want daar bestel ik altijd zonder verzendkosten en zijn stickers 80 cent, terwijl ze hier dan gratis zijn maar met 1 euro verzendkosten. Scheelt niet veel, maar toch haha.

  Wel veel leuke dingen!

 5. S 27 december 2020 / 03:52

  “Ik wilde dit heel graag uitgeprobeerd.” Lekker pro. Ga vooral zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.