Hallo augustus zomerrooster!

Zoals je wellicht al een beetje gemerkt hebt, gaat het niet zo heel erg goed met me. Voornamelijk mijn gezondheid gaat niet heel soepel en dat zorgt ervoor dat ik weinig kan doen. Maar tegelijkertijd krijg ik van mensen de vraag: hoe gaat het? Heb jij ook vakantie? Nou… nee, ik neem nooit vakantie.

zomerrooster

bron foto

Tijd om daar verandering in te brengen!

Hoe ik dat ga doen?

 • Meer kortere blogposts plaatsen. Kort, maar krachtig. Leuk om te lezen, maar minder vaak uitgebreide verhalen.
 • Uiteraard ga ik mijn best doen om de standaard blogposts op zaterdag DIARY en op maandag (of donderdag) een video te houden. Maar ik kan niets beloven.
 • Wat minder perfectionistisch zijn.
 • Genieten van rust en leuke dingen doen!

Ik vind het een goed idee. Ik ben eraan toe, het lijkt me fijn. En voor jou natuurlijk ook fijn om te weten waar je aan toe bent. Dus… ik ga even knallen om een paar dingen vooruit te schrijven en dan hoop ik, naast het vele ziek zijn, ook leuke dingen te kunnen gaan doen of bijvoorbeeld te genieten van het weer. Ik hoop dat je het begrijpt en ik hoop ook dat jij van het zonnetje en hopelijk vakantie kan genieten (of al genoten hebt).

DELEN:

25 reacties

 1. Laura 1 augustus 2016 / 19:37

  Wat een goed plan! Geniet van de zon en ik hoop dat je snel weer wat fitter bent 🙂

 2. Tiffany 1 augustus 2016 / 19:48

  Goed dat je voor jezelf kiest! Het is vast niet makkelijk geweest om deze keuze te maken. Geniet van de zomer lisanne en hopelijk gaat het snel weer een beetje beter met je gezondheid.

 3. Kathleen 1 augustus 2016 / 20:10

  Neem het er lekker van zoveel je kan, het is je gegund.
  Geniet van die zomerse leuke dingetjes! Fijne vakantie!!

 4. Darina 1 augustus 2016 / 20:19

  Goed plan Lisanne! Ik hoop dat je je beter gaat voelen. Geniet van de zomerse dagen! Xx

 5. Zo simpel is dan geluk 1 augustus 2016 / 21:41

  Goed om voor jezelf te kiezen. Ik hoop dat er qua gezondheid veel goede dagen voor je in het verschiet liggen zodat je kan genieten van leuke dingen!

 6. Josephine 1 augustus 2016 / 22:01

  Ik vind het een heel goed idee. Ik denk dat het zowel je gezondheid als je blog ten goede kan komen: Lekker even bijtanken en wie weet doe je nog nieuwe inspiratie op! Ik wens je een hele fijne zomermaand!

  • Lisanne 2 augustus 2016 / 10:57

   Precies, dat was ook een beetje het idee! 🙂 Gewoon even rustig aan

 7. Tineke 1 augustus 2016 / 22:20

  Groot gelijk Lisanne! Ik ben zelf ook een blogger met een aandoening zeg maar en merk ook dat ik soms even gas terug moet nemen voor mijn gezondheid. Heel goed dus dat je aan jezelf denkt. En geniet van de leuke dingetjes 🙂

 8. Leonie 1 augustus 2016 / 22:38

  Groot gelijk! Ziek zijn hard werken en dan verdien je gewoon een vakantie tussendoor! Ik zal je blogs missen maar het idee dat jij geniet van je vrije tijd maakt dat goed! Ik hoop voor je dat je lichaam een beetje meewerkt en je veel leuke dingen kunt doen!

 9. Nicole 2 augustus 2016 / 01:08

  Wat goed dat je deze beslissing neemt! Jouw gezondheid is het belangrijkste, jouw lijf is toch al zo hard aan het werk..

  Neem maar gewoon eventjes wat gas terug. Je verdient het! Geniet van ‘de vakantie’ en de leuke dingen die je gaat doen! Hierdoor zul je vast op creatieve (blog) ideeën komen.. Stuur je een digitaal kaartje naar de thuisblijvers? 😉

 10. Mama Lifestyle Blog 2 augustus 2016 / 01:28

  Wat een goed idee Lisanne! Je moet even lekker aan jezelf denken en je beter gaan voelen. Hopelijk heb je energie om erop uit te gaan. Ik gun het je van harte ?

 11. Britt 2 augustus 2016 / 07:12

  Heel goed Lisanne! Ik hoop

 12. Britt 2 augustus 2016 / 07:13

  Vervolg: dat ook jij ondanks alle tegenslagen een beetje kunt genieten van de zomer.

 13. Mascha 2 augustus 2016 / 10:39

  Ik hoop dat je ondanks de regen ( hier is in ieder geval veel regen) toch kan genieten van je vakantie!
  Ga vooral leuke dingen doen en genoeg uitrusten!

 14. Julia 2 augustus 2016 / 10:49

  Natuurlijk begrijpen we dat! Iedereen moet af en toe vakantie nemen. Het is ook wel lekker om niet de druk te voelen steeds maar iets online te moeten zetten. Doe het lekker rustig aan komende tijd en hopelijk gaat het snel weer wat beter met je!

  • Lisanne 2 augustus 2016 / 10:55

   Wat lief, dankjewel! 🙂 De laatste tijd lukte het helemaal niet, dus daar voelde ik me rot over. Denk dat dit een stuk minder druk oplegt 🙂

 15. EmilyLotus 2 augustus 2016 / 15:11

  Heel verstandig! Het is niet nodig om zoveel druk op jezelf te leggen. Sterkte!

 16. Linda 2 augustus 2016 / 18:30

  Je hebt groot gelijk meid, je moet het je eigen zo leuk én aangenaam mogelijk houden. Zodat je positieve energie haalt uit hetgeen wat je leuk vind. En waar je goed in bent natuurlijk! Ik kijk uit naar je nieuwe, kortere artikelen (:

 17. Anouk 2 augustus 2016 / 18:59

  Ik hoop dat je ondanks alles toch een beetje kunt genieten!

 18. Suzan 3 augustus 2016 / 15:49

  Vakantie inplannen. Tja, waarom zou je dat als blogger niet mogen.
  Dus groot gelijk dat je wat rust creëert voor jezelf.
  Zeker omdat je gezondheid dat volgens mij wel even kan gebruiken.
  Zelf heb ik ook besloten dat 2 weken blogpost vakantie een doel is van deze maand.
  Kan ik in die tijd rust vooruit werken. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.