Handletteren met kleur – Soofos DIY

Ken jij Soofos al? Dit is hét Nederlandse online leerplatform. Ik probeerde een van de vele cursussen uit die te vinden zijn op Soofos, namelijk eentje over het handletteren met kleur. Ik deel graag twee lesjes die ik gedaan heb met je ter inspiratie in een video!

In de video kun je mijn creaties zien.

De cursus die ik volgde is de Online Cursus Handletteren met Kleur gegeven door Maaike Lauret. De uitleg in deze cursus is heel duidelijk, ik vind het een fijne cursus. In korte tijd leer je veel!

Dit is hoe zo’n cursus van Soofos eruit ziet. Je ziet links de verschillende lessen staan (zoals je ze ziet heb ik ze nog niet allemaal gedaan). Als je klikt op zo’n les krijg je te de bijbehorende video te zien. In dit geval waren we bezig met Tekst over achtergrond handletteren. Deze hebben we in de video samen gedaan. Maaike legt het alleen een stuk beter, gedetailleerder en rustiger uit. Er is overigens ook een les over de specifieke letters die ze maakt, die moet ik nog volgen.

Dit is het resultaat na zelf wat klungelen…

En dit het resultaat na het wat beter volgen van de aanwijzingen, deze is iets meer nagedaan. Maar ik vind deze wel de leukste van de twee!

Via Soofos zijn er nog oneindig veel andere cursussen te vinden, bijvoorbeeld over marketing, fotografie, meditatie en photoshop. Bedenk het maar, of er is wel een cursus over!

Met Soofos kun je kiezen om cursussen apart aan te schaffen, de prijzen zijn per cursus verschillend. Maar je kunt ook een Soofos Plus abonnement nemen waarbij je toegang krijgt tot alle cursussen. Dit kan al vanaf €8,25 per maand.

Ik vind het superleuk om op deze manier nieuwe dingen te leren. Kende jij Soofos al?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

2 reacties

  1. Audrey 3 november 2020 / 16:26

    Leuk! Ik handletter graag, maar gebruik eigenlijk bijna nooit kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.