Handlettering boek van Action

Action verkoopt tegenwoordig een handlettering boek, super leuk! Ik geef je een kijkje in het boek, geef je mijn mening en wellicht haal je er nog wat tips uit voor als je nog niet bent begonnen met handlettering.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door lieve Leonie, die mij al een vervroegd verjaardagspakketje stuurde met dit boek erin! Dankjewel!!!

Ik vind het boek perfect voor beginners, maar er staat ook genoeg inspiratie in voor als je al wat langer bezig bent met handletteren. En voor die Action prijzen… Alleen is het nog de uitdaging om er eentje te bemachtigen! Haha. Gelukkig weet je nu hoe het boek in elkaar zit en of je nog op jacht wilt, of niet. Wat vind jij van het boek?

DELEN:

17 reacties

 1. Marije 8 juli 2017 / 06:30

  Het boek ziet er goed uit. Maar ik heb een no buy dus wil niet naar de Action ?

 2. Darina 8 juli 2017 / 07:15

  Een heel mooi boek! Handlettering is zo leuk om te doen!

 3. Sofie 8 juli 2017 / 07:40

  Ahhh wat lief van Leonie!! Ik ben nu wel benieuwd, als ik nog eens bij Action kom ga ik er naar kijken.

 4. Romy 8 juli 2017 / 08:46

  Wat een onwijs leuk boek! Ik hoop heel hard dat ik er binnenkort ook eentje kan bemachtigen bij Action. Veel handletterplezier 🙂

 5. Jacqueline 8 juli 2017 / 08:49

  Wat een leuk boek zeg, zeker voor die prijs!
  En lief van Leonie om nu al aan je verjaardag te denken.

 6. Charelle 8 juli 2017 / 09:10

  Oooh wat leuk! Ik wil al heel lang eens beginnen met handlettering, lijkt me zo leuk om te doen!

 7. Merel 8 juli 2017 / 10:57

  Super leuk! Ik haal inderdaad voor handlettering en brush lettering ontzettend veel inspiratie van Pinterest! Als ik hem zie haal ik hem misschien wel. Wat ik ook wel via Pinterest doe is van die oefen sheets voor het oefenen van brushlettering. Heel handig!

 8. Loes 8 juli 2017 / 11:22

  Wat jammer dat ik dit nu pas zie, ik was was van de week bij action, maar heb ‘m niet gespot. Anders had ik wat beter gezocht!

 9. Mariska 8 juli 2017 / 12:25

  Ziet er wel erg leuk uit dat boek! Ik ben nog niet naar Action geweest maar mocht ik hem zien neem ik hem zeker mee.

 10. Demi 8 juli 2017 / 13:26

  Wat leuk dat ze zo’n boek nu ook bij de Action verkopen, ga er snel weer ‘s een kijkje nemen 🙂

 11. Zo simpel is dan geluk 8 juli 2017 / 18:40

  Wat een leuk boek. Ik deed dit op de middelbare school altijd tijdens de les als ik me verveelde. toen heette het alleen nog geen handlettering, haha.

 12. Miss Paperfection 8 juli 2017 / 21:27

  Lijkt me een erg leuk (en vooral voordelig) boek maar helaas pindakaas in België weer niet te verkrijgen. Of ik was er te laat bij. Kan natuurlijk ook.

 13. Anja Zom 9 juli 2017 / 15:35

  Ik ben ernaar op zoek gegaan maar helaas niet kunnen vinden
  Kun je me het artikel nummer laten weten? Dan kunnen ze bij action ook wat gerichter zoeken hier zei de bedrijfsleidster het ze het zelf nog niet gezien had en vroeg of ik het artikelnummer wist.
  Ik vond je blog door via google te zoeken.
  Alvast bedankt
  Groetjes van Anja Zom

  • Lisanne 9 juli 2017 / 19:40

   Ik heb zelf geen bon oid, zou daar het artikelnummer op staan? Ik heb het gekregen zoals ik zei. En vrijwel overal uitverkocht helaas, bij mij en omliggende Actions ook. Op Youutbe las ik dat ze hem in Wageningen nog hebben, dus mocht je daar in de buurt wonen… 🙂

 14. Leonie 9 juli 2017 / 22:48

  Leuk om jouw indruk te zien! Ik heb het boek niet voor mezelf gehaald. Ik vind het er mooi uit zien en superleuk, maar ik heb zoveel handletteringboeken dat ik wat kritischer ben geworden. Ik heb andere boeken waar ik meer mee zou doen. Maar hij is wel heerlijk om doorheen te bladeren!

 15. Esmee 10 juli 2017 / 19:06

  Wat is dat boek superleuk! Ik wil hem ook heel graag, maar vorige keer dat ik bij de Action ging kijken was ‘ie uitverkocht 🙁

 16. Anneleen 22 juli 2017 / 21:34

  Ziet er een heel leuk boek uit! Toch een beetje spijt dat ik het niet gekocht heb! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.