Happy quotes!

Ik zat laatst eens rond te kijken op dailypositivequotes.com toen ik ontzettend veel mooie quotes tegen kwam. Zo veel mooie uitspraken, ik kon het weer eens niet laten om ze met jullie delen!

Dit is wat mij betreft echt de topper van de hele lijst. Is het glas half vol of half leeg? Nee helemaal vol, duhuh!

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van dailypositivequotes.com

Dat waren ze alweer. Ik kon ze wel gebruiken, een paar vrolijke quotes. Vandaag en morgen ben ik weer in Amersfoort voor FES vergaderingen. Heftig weekendje dus, maar wel heel leuk! Ik word altijd een klein beetje zenuwachtig als ik alleen iets moet gaan doen waarvan ik niet zeker ben of ik het wel volhoud, haha.

Maar mijn favoriet is duidelijk de eerste! Het glas is altijd vol! Misschien niet vol met water, maar wel vol met lucht, en wie zegt dat je daar niets aan hebt? Welke van deze quotes is jouw favoriet?

13 reacties

  1. Rianca 29 juni 2012 / 11:35

    Ik word echt heel erg blij van deze post. Ben meteen op de site gaan snuffelen. En mijn favoriet is die op de muur geschilderde. Zoiets wil ik later ook. Dat staat echt prachtig.

  2. Vivian 29 juni 2012 / 14:04

    Echt super! Ik hou van dit soort posts Lisanne, ze geven me inspiratie en energie! Mijn favoriet is die van ”The best dreams happen when you’re awake” en ook ”It’s a good day to have a good day.”

  3. Laura 29 juni 2012 / 17:32

    De quote met ga minstens een keer per jaar naar een onbekende plek spreekt me erg aan. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.