Happy summertime pictures & quotes

Jullie kennen het verhaaltje inmiddels wel. Ik was aan het rondkijken op weheartit.com, kwam een enorme bult mooie inspirerende plaatjes tegen. Ik verzamelde ze voor je en deel ze met liefde, hier, op mijn blog! Niet alleen mooie plaatjes, ook een aantal mooie quotes, kijk mee…

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van weheartit.com

Mijn favorieten zijn de op een na laatste, live life to the fullest, maar de ballonnen en de hippie- auto (hoe noem ik het anders?) vind ik ook wel heel leuk! Ook al die zomerplaatjes vind ik heerlijk, we hopen nog op heel veel mooie Hollandse zomerdagen! Welke van de plaatjes is jouw favoriet?

12 reacties

 1. Anneke 10 juli 2012 / 13:54

  Wów, die yogapose! Wat lenig.
  Mooie, inspirerende foto’s indeed.

 2. Yolande 10 juli 2012 / 14:26

  Leuke post! De laatste en die daarvoor zijn vooral favoriet bij mij!

 3. Mandy 10 juli 2012 / 14:59

  Geweldige site idd weheartit.com! Mooie plaatjes!

 4. zoetedagdromen 10 juli 2012 / 16:20

  Zoals je al schreef; jaaa ik ken dat, je kijkt even op we heart it en voor je het weet heb je een heleboel foto’s verzameld. Prachtige plaatjes!

 5. emma 10 juli 2012 / 19:00

  zomerrrrrrrrr <3 ik vind de quotes weer ijzersterk en de foto van de mensen die van de cliff springen..

 6. Anni 10 juli 2012 / 21:31

  Leuk leuk leuk! Ik kijk er niet meer op, want dan blijf ik veelste lang hangen!

 7. Fien 10 juli 2012 / 22:21

  wat leuk die zomerse plaatjes! Helaas is het weer in Nederland niet zo best, maar volgende week vlieg ik met mijn ouders, beste vriendin en zus naar Sicilie en daar is het weer heeeerlijk! (: Postieve blog heb jij, het maakt mij nog positiever!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.