Happy thoughts! 12/01/12

Tijd voor een nieuw happy thoughts stukje. Als je blij bent moet je dat gewoon delen met de wereld, vind ik! Hoewel ik natuurlijk veel vaker blij ben dan dat ik zo’n stuk typ, maar goed haha. Let’s start!

 • Steeds beter worden met Photoshop! Ik weet nog hoe frusterend het was in het begin, het lukte gewoon niet om voor elkaar te krijgen wat ik wilde, haha. Ik was Paint Shop Pro gewend, en daar kon ik al wel alles mee. Maar Photoshop krijg ik nu ook steeds meer onder de knie. Leuk voor mij, maar misschien ook voor jullie! (Plaatje hierboven? haha!)
 • Artikelen op het net terugvinden die over mij (en mijn blog) gaan. Nu heb ik spijt dat ik niet alle linkjes heb opgeslagen, want ik weet dat er best veel (ook kleinere) blogs zijn die iets over mij hebben geschreven. Dat vind ik super lief en ik voel me dan ook schuldig, omdat ik weet dat ik niet op iedereen heb gereageerd! Op Girlscene een verhaal met duidelijke uitleg over mijn beperkingen en een super lief artikel waarin ik genoemd word op Missliploss. Zijn niet heel nieuw meer, maar word er nog steeds heel blij van!
 • My first day at work! Kapot, dat was ik daarna, haha. Na 3 uurtjes rustig werken. Maar joh, wat ben ik blij als ik dit kan volhouden! Eindelijk weer een beetje onder de mensen, waarbij ik nog iets nuttigs kan doen ook! Ik vind het nu al geweldig! Ik wens iedereen met een beperking als ik net zo’n baantje toe. Geef niet op met zoeken!
 • Shoppen op Zalando. Ik heb een “cadeaubon” en ik twijfel over deze broek! Yay or nay? Vind  het super leuk om daar rond te kijken, maar ik moet toch ook een keer kiezen, haha.
 • Steeds meer Bloglovin followers krijgen! Ik heb nu rechts een balkje staan waarin je dat kunt zien, eerst keek ik er nooit naar, maar nu ie er staat zie ik dat het er steeds meer worden. Keep them coming! Een winactie bij de 500? (Moeten we nog even geduld hebben, haha)
Niet heel veel punten, wel veel grote punten! Ik voel me in elk geval een erg gelukkig mens, haha. Wat zijn jouw happy thoughts op het moment?

10 reacties

 1. xx_Patries_xx 12 januari 2012 / 11:01

  mooi stukje, op moment is het hier niet zo happy, voel me erg beroerd en moet nog werken tot 19:00 🙁

 2. Vintagirie 12 januari 2012 / 11:10

  Ik word echt blij van deze post! Op dit moment ben ik erg blij dat ik op tijd ben begonnen met leren, waardoor ik nu niet heel erg in de stress zit 🙂

 3. Naomi en Jiska 12 januari 2012 / 12:41

  Over die broek:
  YAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAY Die is echt zoooo gaaf!!! Duidelijk een yay! Echt doen!!

  Xxxx.

 4. Esmee 12 januari 2012 / 14:00

  Over de broek, ik vind het model heel mooi maar de kleur is niet zo mijn ding..

  Ik vind het knap van je hoe je het allemaal doet hoor! Je blog bij houden, werken, een vriendje en vriendinnen.. Ik heb nu 1,5 geleden een ongeluk gehad en kan vanwege mijn hersenschudding nog niet heel veel en kan me denk ik wel een beetje verplaatsen in hoe een dag iets doen op jou uitwerkt. Knap hoe je daar mee omgaat meis!

 5. Manja 12 januari 2012 / 17:16

  Die broek is een yay!!! De kleur is echt geweldig, daar hou ik van 🙂

 6. Naomi 12 januari 2012 / 19:11

  Dat je het nog moet vragen van die broek. Hij is te gek! Kopen! Ik heb onlangs een gele aangeschaft. Pure liefde 😉

  Ik bloglove je vanaf nu.

 7. Renske 12 januari 2012 / 21:42

  Yay on the pants:) Supermooie kleur

 8. Kim 12 januari 2012 / 23:09

  Ik had al via twitter gezet dat je de broek moest kopen, haha! Leuke post dit, ik hou hiervan. Moet je eigenlijk bij je favoriete blogposts van de week zetten, ook al is het die van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.