Happy thoughts!

Omdat happy thougts gedeeld moeten worden. En omdat ik dankbaar ben dat er zo veel leuke gedachten zijn, dat is weleens anders geweest!

Afbeelding via weheartit.com

Een cake bakken die vervolgens inzakt, maar toch best lekker is – nouja, eigenlijk maakte ik twee cakes omdat ik niet goed gelezen had (waarom 1 pak mix voor 2 cakes? Wie heeft dat bedacht?)… maar eentje is al op! – Bellen met vriendlief, die nog steeds in Noorwegen zit – het hebben van een fijne telefoon, waarom heb ik die niet veel eerder gekocht? – een fijne douche, want ja, als ik er eenmaal onder sta en niets hoef uit te voeren kan dat best fijn zijn – over straat lopen en gewoon een doodnormaal blond meisje zijn – de allerlaatste aflevering van Sex And The City kijken, verschrikkelijk voorspelbaar maar ook verschrikkelijk leuk – weten dat de afleveringen op zijn, maar nog wel twee films kunnen kijken, yay! – dromen over het feit dat we (vriendlief et moi) over iets meer dan een maand op vakantie gaan – en dat ik hem over 2 weken alweer terug heb! – mooie foto’s maken – heel veel nieuwe kansen zien (en krijgen) – tot de conclusie komen dat december misschien best een leuke maand wordt, ookal is het best koud – feestjes in het weekend – veel leuke en lieve reacties op mn blog! (vooral op m’n trein stukje, bedankt allemaal! Stiekem heb ik ze onderweg gelezen)

Nu mogen jullie een (of meerdere) happy thougts met mij delen! 😀

4 reacties

 1. Vivian 25 november 2011 / 18:04

  Een croissant eten, een leuk gesprek voeren met een vriendin, een toets terugkrijgen met een goed cijfer, een flink stuk verder komen met mijn verhaal, positieve reacties krijgen op een blogpost, lekker lang in bed liggen en een tv-serie kijken, mijn nagels mooi lakken, er leuk uitzien, een fijn boek lezen, een lekker kopje thee met veel suiker drinken, shoppen en ook echt toffe dingen kopen, naar de bioscoop gaan en die ene langverwachte film zien, met mijn poes knuffelen, paardrijden in lekker weer, een suf (maar wel heel leuk!) spelletje spelen, gezellig doen met familie, lekker uit eten gaan, een mooie musical zien, bezig zijn met mijn blog en weten dat ik daarin mijn ei helemaal kwijt kan.

 2. Rianne 25 november 2011 / 19:35

  Ik kan de afgelopen week nog maar aan één ding denken. Ik krijg een leaseauto (suzuki swift – inclusief tankpas (dus gratis benzine!)) en komende woensdag of donderdag krijg ik de sleutel! Ik heb zelfs afgelopen zondag een impulsaankoop gedaan en alvast een nieuwe sleutelhanger gekocht ^^ Door dit bericht ben ik al twee weken gelukkig (en heb ik een zwaarmoedigheid-aanval van me af kunnen schudden!) ^^

 3. Rosalie 25 november 2011 / 22:46

  Wakker worden en je fit voelen. Het gevoel dat je niet wakker wordt door een wekker in de ochtend. Leuke muziek. Een goed cijfer van een toets terugkrijgen. Een liedje kunnen spelen op gitaar/keyboard of ander instrument.
  De zon die mooi schijnt.

 4. Nathalie 27 november 2011 / 13:01

  Een fijn telefoongesprek met hem na een rotdag, zijn grapjes om mij te laten lachen, even alles uit: telefoon weg, stilte, schrijven en nadenken, lieve mam, een kop warme thee en een mooie Bijbelvers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.