Happy thoughts in foto's

Naast het feit dat er veel stomme dingen zijn op het moment, zijn er ook heel veel leuke dingen. Veel kleine dingen die samen groot zijn. Dus dan mag ik daar best wel eens extra blij om zijn en dit met jullie delen. Toch? Hierbij mijn happy thoughts van het moment in foto’s!

Comfy Primark sokken met een comfy bloemetjesbroek. Ben ik even sexy. Maar het zit wel heel lekker! En het is lekker warm. Dat kun je niet zeggen van een skinnyjeans of een minirok, nietwaar?

Veel lieve en leuke reacties op m’n blog. En mailtjes. En bezoekersaantallen. Yay, ik word blij van jullie! Thank you!

Heel erg enthousiast worden door een winactie, heel hard hopen dat je hem gaat winnen. En vooral daar heel blij van worden. En als je dan vervolgens niet wint niet teleurgesteld zijn, want je gunt het anderen ook zo! (Leuke winactie op Beautylab!) (En op cherryfizz ook!)

Een mooi nagellakje kopen om jezelf te belonen. Ik kocht deze van 10 euro omdat ik hem zag op Misslipgloss.nl en ik hem zo ontzettend mooi vond! En hij blijft heel erg goed zitten.

Denken dat iets niet past, maar het vervolgens toch passen. Leuk haarding van de Primark, die daar volgens mij niet voor bedoeld is, haha.

Goedkope boeken die toch heel fijn zijn om te lezen. Lekker verstand op nul, daar houd ik wel van, hahaha. Binnenkort een artikel over hoe je voor weinig geld veel (leuke) boeken kunt lezen.

Wat zijn jouw happy thoughts op het moment? Let me know 😀

8 reacties

 1. Stéphanie 14 december 2011 / 09:41

  Die eerste, ja! Lekker in chillbroek en met sloffen aan op de bank hangen, daar kan ik echt blij van worden 🙂

 2. Yara 14 december 2011 / 10:29

  Ik hou echt van goedkope boeken! Ik koop vaak boeken van €10, leest heerlijk weg! Leuk artikel meid 🙂

 3. Hanna 14 december 2011 / 18:16

  Huh ben ik nou gek? Die winactie op beautylab is toch nog niet eens afgelopen, hoe kan je dan al weten dat je niet hebt gewonnen?

  • Lisanneleeft 14 december 2011 / 18:26

   Haha, da’s toch heel vaak zo met winacties 😛 Hele kleine kans dat je wint! Maar hij is inderdaad nog niet afgelopen, dus als je nog mee wilt doen… 😀

 4. Nathalie 14 december 2011 / 19:18

  Leuke post! Die goedkope chicklits zijn inderdaad heerlijk om te lezen! Kop thee en cohcolaatjes erbij, klaar! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.