Happychallenge deelnemers als inspiratiebronnen

Er zijn echt onwijs veel mensen die meedoen aan de happychallenge. Omdat het meeste op hun eigen blogs en in de Facebook groep gebeurt merken jullie daar misschien niet zo veel van. Daarom wil ik graag wat happychallengers in het zonnetje zetten door hun opdrachten te laten zien en iets te vertellen over wat ze doen en wie ze zijn.

visionboard-van-challenger-laura

Het visionboard van Laura, ze heeft geen blog maar maakte wel een prachtig vsionboard dat ik graag aan jullie wilde laten zien!

happychallengetip

Dit is het met photoshop gemaakte visionboard van Lisa. Ze vindt heel veel verschillende dingen leuk en haar droom is om van al die verschillende dingen haar werk te maken: zoals Arjen Lubach dat ook doet, door middel van verschillende projecten. Haar waarden zijn liefde, expressie en fantasie/creativiteit. Heel inspirerend om te zien hoe mooi dat allemaal samensmelt, je ziet echt dat dit bij haar past! Hier op haar blog lees je alle artikels die ze schreef over de Happychallenge.

happy-collage

Dit is het visionboard van Esmee. Haar waarden zijn creativiteit, liefde en positiviteit. Verder heeft ze verschillende dromen, maar haar droombaan is het fulltime kunnen leven van haar blog. Haar Happychallenge blogposts kun je hier lezen!

iris-visionboard

De complete afbeelding vind je hier

Van de droom van Iris ben ik erg onder de indruk, zij wil heel graag een opvangtehuis voor weeskinderen beginnen in Indonesië. Ze omschrijft dit prachtig in de uitwerking van opdracht 2, wat is je ultieme droom? De waarden die zij koos bij opracht 1 zijn liefde, zorgzaamheid en onafhankelijkheid, zie je hoe mooi dat bij haar past als je kijkt naar haar droom? Al haar blogposts over de challenge lees je hier.

ruimte-voor-verandering-bij-anne

Voor mij ook een geweldige inspiratie: Anne. Anne is chronisch depressief, wat eigenlijk betekent dat ze beperkt is door haar gezondheid. De challenge is voor haar een uitdaging, maar wel eentje die ze aangaat! En ook als ze het moeilijk vindt of als ze ergens tegenaan loopt schrijft ze daar ontzettend open over. Haar waarden zijn vertrouwen, wijsheid en prestatie. Groot dromen vindt ze moeilijk doordat de dingen die ze het liefste zou willen niet meer kunnen. Maar ondanks dat heeft ze wel mooie minder grote dromen en gaat ze wel voor positieve veranderingen (zie opdracht 4!). Dat vind ik ontzettend mooi en inspirerend om te zien! Al haar artikels over de challenge lees je hier.

samen

Dagmar en Lois gingen samen aan de slag om allebei een vision board te maken. De eerste drie opdrachten deden ze in een blogpost. De blogpost van Lois vind je hier en die van Dagmar lees je hier. Daar kun je dus ook hun visionboards zien!

Jij bent een inspiratie

En natuurlijk zijn dit niet de enige mensen in de challenge die me hebben geïnspireerd, er zijn er veel meer waarvan ik onder de indruk ben! En je inspireert niet alleen mij, realiseer dat wanneer je jezelf zo blootgeeft zoals je dat met de challenge doet, dat je vanzelf mensen inspireert. Wat jouw doelen en wensen ook zijn, ieder mens is mooi. En door de opdrachten; door bijvoorbeeld over je waarden en je droom te schrijven, geef je jezelf in de puurste en de meest kwetsbare vorm bloot. En het maakt niet uit wie je bent en hoe je bent, maar dat is gewoon heel erg mooi. Dus, bedankt voor het delen en ga zo door! (heb je geen blog, dan kun je je verhaal  en de uitwerkingen van je opdrachten natuurlijk in de Facebook groep posten!)

Het delen is natuurlijk geen vereiste voor het meedoen met de challenge, maar realiseer dat het waardevol is om dat wel te doen. Ook voor mensen bijvoorbeeld in je omgeving, het hoeft natuurlijk niet meteen op het internet. Je inspireert door te delen, met wie dan ook!

Ook wanneer je niet mee wil doen met de hele challenge, maar een van de opdrachten los uitvoert vinden we dat hartstikke leuk (zie bijvoorbeeld de waarden van Teske hier). Voor nog veel meer inspirerende verhalen nodig ik je van harte uit in de Happychallenge Facebook groep, oneindig veel leesvoer! En natuurlijk vrijdag weer een nieuwe opdracht. Welke Happychallenger heeft jou geïnspireerd?

34 reacties

 1. Healthy Mommy 12 februari 2014 / 06:14

  Leuk dat je de deelneemsters er op deze manier wat meer bij betrekt. De helft mis ik inderdaad, omdat ik ze simpelweg niet ken of weet te vinden.

  Mooi collage’s, dromen maar vooral rete inspirerend! Leuk om te lezen!

 2. Hannah 12 februari 2014 / 06:23

  Leuk dat je er nog wat meer aandacht aan geeft! Ik lees wel redelijk wat blogs die voorbij komen in de facebookgroep, maar alles bijhouden is bijna niet te doen! Ik vind het zo gaaf dat er zoveel mensen mee doen en dat de “sfeer” onderling zo goed is. 🙂 Vandaag opdracht 4 afmaken en ik heb nu al zin in opdracht 5!

 3. Dorine 12 februari 2014 / 06:38

  Echt ontzettend mooi om te zien allemaal, heel inspirerend inderdaad. Zelf moet ik nog steeds het visionboard maken, in de vakantie dan maar!

 4. cheyenne 12 februari 2014 / 06:42

  wat leuk om te zien! ik wil ook nog heel graag zo’n inspiratiebord maken – zo gauw mijn deadline voorbij is op zondag!
  xo, cheyenne

 5. Mirte 12 februari 2014 / 07:25

  Wat leuk! Ik kende ze al van de Facebook groep. Die is zeker een aanrader voor mensen die nog geen lid zijn!

 6. Kelly Caresse 12 februari 2014 / 07:54

  Zo ontzettend tof dat er zoveel enthousiaste deelnemers zijn en ik ben ook zo onder de indruk van alle blogs en creativiteit! Wat een leuk idee om een aantal van hen in het zonnetje te zetten, dat wil ik ook graag nog doen want dat verdienen ze echt! 🙂 vooral de visionboards zijn zo inspirerend!

 7. Frauke 12 februari 2014 / 08:16

  Heel leuk! Die vision boards zijn prachtig, én inspirerend. Ik ga er ook mee aan de slag denk ik 😀

 8. Manon 12 februari 2014 / 08:26

  Wat een mooie vision boards allemaal, de een is nog mooier dan de ander! Super creatief.

 9. Cindy 12 februari 2014 / 09:00

  Jullie ook bedankt! Voor het verzinnen van deze Happy Challenge en het maken van de opdrachten. Ik vind het zelf erg leuk om mee te doen, ook al was de 2e opdracht een heftige opdracht voor mij. Ik probeer alles te lezen via de Facebookgroep, maar dat lukt niet altijd. Ik vind alle Happy Challengers inspirerend, ieder op zijn/haar eigen manier!

 10. Nicole 12 februari 2014 / 09:13

  Sowieso inspireer jij me…
  Ik heb opdracht 3 niet uitgevoerd maar wil hem nog wel met terugwerkende kracht gaan doen, evenals opdracht 4.. alleen duurt t even wat langer

  Heb al meerdere mensen aan mn bloglijstje toegevoegd door hun bijdrages in de facebookgroep.. Erg waardevol!

 11. Dagmar 12 februari 2014 / 09:19

  Echt een mooi artikel heb je gemaakt en wat doen er veel deelnemers mee! Dat vind ik echt te gek om te zien: iedereen deelt passie, warmte en liefde tijdens de happy challenge en probeert elkaar vooruit te helpen. Dankjewel dat je Lois en mij noemt, heel lief! Haha we hebben ontzettend ijverig tot de late uurtjes eraan gewerkt, was zo gezellig en leuk om te doen 🙂 Xx

 12. Anne 12 februari 2014 / 09:24

  Wat leuk dat je er een aantal uitlicht. Alles volgen is haast niet te doen, maar heel inspirerend om te zien hoe iedereen het weer anders aanpakt. En leuk dat je me noemt. 🙂

 13. Martina 12 februari 2014 / 10:17

  Wat mooi gedaan allemaal! Leuk dat je dit laat zien!

 14. Linda 12 februari 2014 / 10:29

  Wat gaaf om te zien! Ik probeer zoveel mogelijk artikelen over de challenge te lezen via de Facebookgroep, maar het zijn er zóveel, dus dit werkt ook wel heel goed haha, dank! 🙂
  Ik vind de blog van Anne ook ontzettend eerlijk, open en inspirerend, goed dat je die uitgelicht hebt!

 15. Jessie 12 februari 2014 / 10:43

  Wat leuk dat je deelnemers in de kijker zet! Ik vind het een super concept en ik krijg er ook heel veel positieve reacties op. Morgen komt hopelijk mijn invulling van de vierde challenge online. Aan het vision board heb ik me voorlopig nog niet gewaagd maar dat komt vast nog wel!

 16. Bibian 12 februari 2014 / 10:45

  Leuk dat je andere bloggers die meedoen laat zien, zo weten we ook wat hun doen. Want ik lees eigenlijk alleen hier en bij kelly altijd! Leukhoor en wat een inspiratie. Liefs

 17. Chantal 12 februari 2014 / 10:50

  alle deelnemers inspireren elkaar ook weer, win-win

 18. Tamarah 12 februari 2014 / 11:04

  Wat ontzettend leuk dat je dit ook weer deelt! Leuk om te zien wat lezeressen er van gemaakt hebben! Zeker inspiratievol!

 19. Elize 12 februari 2014 / 11:46

  Super leuk artikel! Het is inderdaad allemaal erg inspirerend! En super gezellig op de Facebookgroep haha 🙂

 20. Esmée 12 februari 2014 / 12:27

  Super lief dat je me in deze blog hebt vermeld! Ik vind het een hele mooie challenge en ik ben benieuwd naar de volgende opdrachten! Het is zo fijn om ook de andere visionboards te zien. (:

 21. Lin 12 februari 2014 / 12:30

  Wat een mooie post <3
  Ik krijg er spontaan zin van om te gaan knippen en plakken 😀

 22. Carina 12 februari 2014 / 13:02

  Wat lief dat je mensen in het zonnetje zet! :)Ik lees af en toe mee bij anderen als ik iets zie wat mijn aandacht trekt.

 23. Hester 12 februari 2014 / 13:13

  Ik vind alle opdrachten inspireren, het is inderdaad zo mooi te lezen hoe iedereen zich blootgeeft. Het meest dankbaar ben ik toch jou, Marieke en Kelly dat jullie dit project gestart zijn want ik vind het zo leuk om te doen!

 24. Nathalie 12 februari 2014 / 13:15

  Mooie visionboards zeg! En leuk dat je mensen op deze manier in het zonnetje zet: toch een stukje extra waardering en motivatie.

 25. Isabeli 12 februari 2014 / 13:55

  Leuk om te zien, ik kijk ook altijd in de groep en plaats het ook daar!

 26. Lisa 12 februari 2014 / 14:15

  Ik verslik me bijna in mijn boterham met pindakaas en hagelslag, want opeens zie ik m’n eigen blog voorbij komen! Dankje voor alle lieve woorden 😀

  xxx Lisa

 27. Lisa 12 februari 2014 / 19:36

  Leuk artikel, altijd tof die inspiratie!
  Ik heb eerlijk gezegd een ‘verzoek’ voor je: zou je misschien een artikel kunnen maken over hooggevoeligheid en hoe je hiermee kan omgaan? Meer bepaald de stress die je hierdoor krijgt? 20% van de wereldbevolking is een hoog sensitief persoon, dus ik denk dat je wel wat mensen zal kunnen helpen hiermee. Voel je absoluut niet verplicht, maar het zou leuk zijn aangezien ik zelf een hsp ben!

  • Lisanneleeft 12 februari 2014 / 21:21

   Ik zal eens kijken op wat voor manier ik daar iets mee zou kunnen doen! Zelf heb ik het niet, maar een aantal dingen van fibromyalgie (extreem gevoelig voor geluid en licht bijvoorbeeld) en HSP overlappen wel een beetje.
   Ik zal er eens naar kijken, thanks voor je verzoekje, vind ik leuk 🙂

 28. Lois Lorinde 13 februari 2014 / 08:50

  Wat leuk en lief dat je Dagmar en ik hebt genoemd! Heel inspiratievol om alles te zien. Het visionboard van Lisa vind ik ook heel erg tof en origineel (:

 29. Desiree 16 februari 2014 / 18:29

  Als ik down ben door dingen die mis gaan word ik altijd weer vrolijk van jouw site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.