Havvn gezichtsverzorging, mijn mening!

Al een tijd gebruik ik de gezichtsverzorging van Havvn. Leuk is dat dit merk alleen gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, wat natuurlijk perfect aansluit bij mijn week van sapvasten. Vandaag laat ik jullie mijn mening weten over de gezichtsverzorging van dit merk!

Oja, als je mijn blog al even leest, dan komt dit merk je vast bekend voor. Ik heb namelijk ook al eens een review geschreven over de Havvn JUS!

DNA

Zoals je ziet komt de DNA set in een mooie stijlvolle doos. Mij geeft het in elk geval echt een luxegevoel!

Natuurlijk

Waar bij de Havvn gezichtsverzorging echt de nadruk op ligt, is dat ze alleen maar natuurlijke stoffen bestaan. dus geen parabenen, siliconen of andere stoffen die kwaad kunnen. Daarnaast is het ook niet op dieren getest, wat ook fijn is om te weten.

ingredienten

Mocht je het toch niet zo vertrouwen, ik heb hier een foto gemaakt van de ingrediënten van de DNA set. Als je op de foto klikt is het beter leesbaar.

havvn gezichtsverzorging

Havvn gezichtsverzorging: De DNA set

En als eerst hebben we het over de DNA set! Deze heb je ok hierboven al kunnen bewonderen in de doos. Dit onderdeel van de Havvn gezichtsverzorging bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en een ‘activating cream’.

 • Als je de nachtcreme ruikt, dan kun je eigenlijk al zeggen dat deze natuurlijk is. Hij ruikt namelijk niet naar het gemiddelde crèmepje dat je in de parfumerie of drogist vindt. Het is echt een voedende crème, het is duidelijk dat dit een nachtcrème is.
 • De dagcreme ruikt het lekkerst, vind ik. Geen erg aanwezige geur (en als je vindt van wel, is dat zeker niet vies). Ook deze voedt goed, maar is minder vet dan de nachtcreme. Met zo’n glimhoofd wil je niet naar buiten, maar een glimhoofd is gelukkig als je aan het slapen bent niet erg, haha.
 • En dan mijn favoriet: De activating cream! Dit is een crème die je naast de dagcreme of nachtcreme kan gebruiken, of in plaats daarvan. Ik vind het fijn om af en toe eens deze te gebruiken in plaats van de nacht- of dagcrème. Als je deze op je huid smeert dan voel je echt dat er iets gebeurt. Er gebeurt niets raars, niet negatief dus. Maar je voelt wel dat je huid een soort van ‘boost’ krijgt! Ik denk dat door deze creme de doorstroming bevorderd wordt.
Mijn producten zaten in een complete DNA set, maar de producten zijn ook apart verkrijgbaar. De nachtcreme en de dagcreme kosten €25,00 en de activerende creme €30,00.

De verpakking is vrij simpel, maar wel heel praktisch. je kunt aan de dop draaien en vervolgens komt het pompje naar boven. Perfecto, geen gedoe met dopjes die kwijtraken!

havvn gezichtsverzorging

Hierboven zie je de dagcrème op mijn hand.

Havvn gezichtsverzorging: De toner en cleanser

Verder heb ik de afgelopen weken ook gebruik gemaakt van de toner en de cleanser.

De cleanser gebruik ik vooral onder de douche. Eigenlijk gebruikte ik nooit zulke producten om mijn gezicht te reinigen. Echter vind ik deze cleanser wel echt heel erg fijn! Hij maakt mijn gezicht goed schoon, en ook niet onbelangrijk: vet-vrij! Dit is echt een cleanser die matterend werkt, maar je gezicht ook absoluut niet uitdroogt. Ik denk dat dit wel mijn favoriet is van de hele set!

Met toner (ook wel tonic genoemd) reinig ik mijn gezicht met een wattenschijfje. Soms gebruik ik alleen dit (ook om mijn make- up eraf te halen), soms in combinatie met de cleanser, en anders een reinigingsmelk. Deze is heel mild en maakt prima schoon.

De toner en de cleanser kosten allebei €12,50.

Waar te koop?

De Havvn gezichtsverzorging is de koop op Totallychange.eu. De gezichtsverzorging vind je hier op de site.

Op deze website kun je nog veel meer achterliggende informatie vinden over deze natuurlijke producten. Naast gezichtsverzorging verkopen ze ook producten die zorgen voor een betere gezondheid.

Zoals misschien ook wel uit de rest van het artikel blijkt, ben ik positief over deze gezichtsverzorging! Of ik het opnieuw zou kopen weet ik nog niet, misschien alleen de cleanser. Dit omdat het toch best duur is en ik niet echt een probleemhuid heb. Maar aan de andere kant is het heel prettig om te weten dat je geen troep op je gezicht smeert. Nu  ben ik wel benieuwd, wat voor gezichtsverzorging gebruiken jullie? En vind je het belangrijk dat je gezichtsverzorging natuurlijk is, of maakt het je niet zo veel uit of je ‘troep’ op (in!) je huid smeert?

7 reacties

 1. Annelies 19 september 2012 / 09:28

  Ik ben allergisch aan propylene glycol, dus goedkope producten van bij de drogist vallen voor mij altijd al af. Mijn huid heeft het minste moeite met de producten van La Roche Posay.

 2. Sandy 19 september 2012 / 10:44

  Ziet er leuk uit. Had nog nooit van dit merk gehoord. Die verpakkingen, die samen DNA vormen vind ik erg leuk bedacht!

 3. Nathalie 19 september 2012 / 14:25

  Ik word blij van de ingredientenlijst! Klinkt helemaal goed

 4. Ilse 19 september 2012 / 22:45

  Ziet er goed uit. 🙂

 5. Roxanne 20 september 2012 / 15:40

  Dat ziet er heel mooi uit en het klinkt fijn, maar ik vind het wel duur. Ik heb zelf ook (nog) geen probleemhuid. Heel lang heb ik geen creme gebruikt. Op mijn 24e vond mijn moeder dat ik dat toch maar eens moest gaan doen en die kocht toen dure creme voor me bij de parfumerie. Nu gebruik ik eigenlijk altijd eentje van de Etos, die is niet duur en ik merk dat het voor nu voldoende is. Als ik ze wel eens test van andere drogisterijen (van het eigen merk dus) dan vind ik ze niet zo fijn, maar deze daar blijf ik toch bij terug komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.