Hé, er hangt iets aan mijn muur!

In mijn woonkamer, bij de eetkamertafel om precies te zijn, was nog een leeg plekje. Ik wachtte tot het moment dat ik iets perfects ging tegenkomen. Nu mocht ik bij de webshop PIXERS iets uitzoeken. En ik kwam iets tegen dat ik heel erg leuk (en grappig) vond. Elke keer als ik mijn kamer binnenloop moet ik even gniffelen.

ik-hing-iets-op

I SAW THAT.

Dat je het even weet.

lege-muur

Hoe mijn eetkamerhoekje er eerst uitzag. Met de tafel en stoelen ben ik nog steeds extreem blij, deze zijn echt heel fijn! (hoewel deze tafel ook naar mij knipoogde. Ik heb het maar genegeerd. Ik ben al bezet!)

Maar de DIY projecten die op tafel staan ben ik wel een beetje zat. De fohn en de tissues… tsja, dat ligt er omdat dat handige plaatsen zijn, haha. Voor de lamp komt binnenkort misschien een (tijdelijke) vervanger. Dat zal ook wel mooier passen, denk ik.

eetkamerhoek-leeg

Net als mijn lampen op de achtergrond… dit is nou eenmaal het makkelijkste plekje. Maar zo weet je een beetje hoe mijn kamer eruit ziet!

enorm-canvas

Dit was het pakket dat ik ontving van PIXERS, nadat ik zelf iets heb uitgezocht. Ik mocht eigenlijk alles kiezen, ook fotobehang. Dat lijkt me ook heel gaaf, maar ik ging toch lekker veilig voor een canvas, haha. Zoals je ziet heeft het canvas ook een aardig formaat!

uitpakken2

Het zat echt super goed ingepakt voor verzending. Het uitpakken was een uitdaging! Maar het is gelukt.

ophangsysteem

Er zat een systeempje bij om het op te hangen. Vervolgens had ik alleen mijn vader nog nodig met een boor, hahaha. Kon geregeld worden!

resultaat

Daar hangt hij…

Waarom heb ik voor dit canvasdesign gekozen?

Op de webshop vind je een oneindige hoeveelheid verschillende designs die je kan kiezen voor op canvas (of op een ander materiaal, je kan zelfs posters bestellen. Vaak lekker betaalbaar!). Waarom koos ik precies voor deze?

Sowieso kan ik erom lachen. Maar daarnaast staat het ook voor iets waarin ik geloof. Ik geloof niet perse in karma als je kijkt naar de letterlijke definitie. Maar ik denk wel: wie goed doet, goed ontmoet. Het maakt niet uit of je in je eentje bent of in een kamer vol mensen, als je iets goeds doet, dan word je daarvoor beloond, op welke manier dan ook. Al is dat alleen het goede gevoel dat je krijgt van iets goeds doen. En andersom ook: het maakt niet uit wie het ziet en wie niet, maar als je iets slechts doet, dan zul je daar ongetwijfeld ook gevolgen van ondervinden.

Daarom vind ik het ook wel gaaf dat hij zo enorm is. Behoorlijk aanwezig! In deze context juist leuk, je kan er niet omheen. Karma ziet alles!!!

My Name Is Earl

Ik heb een tijdje terug de serie My Name Is Earl gekeken. Ik vond dit een super leuke serie. Het is helemaal niet zo serieus als ik het hierboven omschrijf, maar het gaat wel volledig over karma. Een man, Earl, die zijn hele leven slechte dingen heeft gedaan, merkt op dat wanneer hij iets goeds doet er goede dingen gebeuren in zijn leven. Dus, maakt hij na een ongeluk (dat ‘zijn eigen schuld’ was) een lijst met alle foute dingen die hij heeft gedaan. In de serie gaat hij dat proberen goed te maken. Het is vooral een grappige serie, maar ik vind het wel heel leuk dat er toch een achterliggende boodschap in de serie zit.

opgehangen

Ik vind het leuk! Ik word er blij van.

Het canvas komt dus van PIXERS, waar ze een oneindige hoeveelheid mogelijkheden hebben voor kunst voor aan de muur of op de muur (het fotobehang!). Je kan zoals op veel webshops ook je eigen foto’s uploaden, maar ik vind de enorme beeldbank van PIXERS juist heel erg leuk.

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen van een merk/bedrijf
DELEN:

27 reacties

 1. marije 13 september 2016 / 06:19

  Wat een leuk canvas! En ondanks de humor, toch ook een mooie diepere betekenis

 2. Mama Lifestyle Blog 13 september 2016 / 06:22

  Wat een leuk en grappig canvas doek! Goed uitgekozen Lisanne. Ik heb helemaal niets aan de muren hangen. Wij hebben namelijk hele slechte muren, ze zijn heel zacht. Als je 1 klein gaatje wilt boren, wordt het een krater. Niet aan beginnen dus. Ik heb 1 fotolijst hangen aan een muur die wij zelf gemetseld hebben en dat is het. Hopelijk is het in een volgend huis anders, want ik vind een schilderij of canvas doek altijd wel leuk en gezellig staan. Geniet van je doek!

 3. Leonie 13 september 2016 / 07:05

  Staat erg tof! En een leuke tekst/betekenis!

 4. Tiffany 13 september 2016 / 07:29

  Wat een leuk design heb je gekozen! Niet alleen de achterliggende gedachte is mooi maar het staat ook heel mooi bij de stoelen en de tafel.

 5. Romy 13 september 2016 / 07:49

  Wat is ‘ie leuk! Zowel grappig als diepzinnig en nog mooi ook 🙂

 6. Frauke 13 september 2016 / 07:58

  Leuk canvas! Grappig ook haha. Ik zou het zelf denk ik niet uitkiezen, maar ik vind het wel erg mooi staan in je interieur en ook tof dat er een beetje een gedachte achter steekt. Wel echt groot inderdaad, wauw! Valt heel direct op! X

 7. Charelle 13 september 2016 / 08:13

  Haha hij is héél erg leuk Lisanne! Je eethoek ziet er meteen héél anders uit zo, fijn begin van het nieuwe ‘schooljaar’. ^^

 8. Anouk 13 september 2016 / 08:41

  Leuke poster/canvas. Het staat echt geweldig boven je eettafel!

 9. Sharon 13 september 2016 / 09:46

  Wat een mooi doek! En een leuke onderliggende betekenis die het heeft! En de plek die je hebt gekozen is echt ideaal!

 10. Katrien 13 september 2016 / 09:49

  Heel mooi. De ruimte ziet er helemaal anders uit. Alle kleuren passen ook goed bij mekaar.

 11. Kelly 13 september 2016 / 11:11

  Heel leuk! Ik vind de gedachte erachter ook wel gaaf, daar kan ik me ook wel in vinden haha

 12. Anouk 13 september 2016 / 11:47

  Leuk! Hij is mij alleen te donker, denk ik, haha 😉

 13. Saar 13 september 2016 / 12:10

  Heel tof! En die serie moet ik ook eens opzoeken…

 14. Lenneke 13 september 2016 / 20:49

  O ja, dit vind ik supertof! Zoiets kan ik ook nog wel gebruiken voor de kale wand op mijn slaapkamer.

 15. Suzan 14 september 2016 / 10:13

  Leuke canvas.
  Met die “I saw that -karma” dat zet je iedere keer als je het leest denk ik wel even aan het denken.
  Heb ik al goede (Positieve) dingen gedaan.

 16. Tamarah 14 september 2016 / 10:24

  Leuk hoor staat erg mooi op die muur, vooral het contrast.

 17. Jacqueline 14 september 2016 / 13:18

  Die hangt daar mooi zeg! Vind ‘m super, echt lekker aanwezig.

 18. Mariska 14 september 2016 / 17:12

  Dat ziet er inderdaad wel heel erg leuk uit 🙂 leuk schilderij zo en maakt het ook leuk.

 19. manon 15 september 2016 / 21:16

  Ik volg je blog echt dagelijks! er gaat geen dag voor bij dat ik je blog niet lees. Wat ik wel jammer vindt is dat je blog erg traag is.

 20. Monique 25 september 2016 / 21:48

  Hey meid!

  Wauw wat een goeie keuze zeg!!! echt helemaal top en zo met die foto dat je de canvas ziet, je tafel en de trap dan zie je meteen dat je helemaal het juiste formaat hebt gekozen. Leuke tekst ook. Ik ben het met je eens….goed doen is altijd een goed iets! al is het idd alleen al voor het fijne gevoel wat het jezelf geeft….echt super leuk en mooi groot lichtpunt…geniet er maar elke dag van!

  lfs monique

 21. Rosita 9 oktober 2016 / 17:26

  Hi Lisanne,

  Wat een mooi canvas met een prachtige betekenis. In ons huis hangen vooral persoonlijke foto’s, 2 teksten en een paar afbeeldingen van de Ikea.

  Je hebt een geweldige blog!

  Liefs Rosita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.