Healthy look tip: Lipstain!

Rode lippen staan voor vruchtbaarheid. Hoe roder de lippen, hoe vruchtbaarder de vrouw, hoe aantrekkelijker zij is. Laten mijn lippen nou vrij pigmentloos zijn. En ik houd wel van een beetje nep- mooi zijn. Een beetje gezondheid faken aan de buitenkant, haha. Maar dat wel op een natuurlijke manier! De perfecte oplossing? Lipstain!

En ik gooi er gewoon meteen een foto in! Zien jullie meteen wat ik bedoel. Lipstain is een nagellakje, maar dan voor op je lippen. Het trekt in je lippen, waar het de uren daarna niet meer vanaf komt. Je kunt het zo natuurlijk aanbrengen als je zelf wilt.

Mijn lipstain is van 2True. Zie je wat ik met het nagellakje bedoelde? Het lijkt in het potje net nagellak! Er zit zo’n zelfde kwastje bij, er zit alleen een totaal ander goedje in. Laatst zag ik in de Etos ook zo’n potje staan, maar dan van het Etos huismerk. Ook zeker het proberen waard!

Gebruik jij lipstain? En waarom?

16 reacties

 1. Eva 11 januari 2012 / 13:16

  Wat goed zeg! Ik ben wel van de lippenstift, en dan het liefste knalrood, maar dat is weer zo’n extreme overgang en geeft af en maakt mn lippen een stuk droger… Dus dit is dan wel weer ideaal 🙂

 2. Lyanne 11 januari 2012 / 13:40

  Ik heb het nog nooit gebruikt, maar dat komt omdat ik heel snel allergisch ben voor alles wat op mijn lippen gaat. Zelfs met labello! Daar krijg ik hele dikke lippen van haha. Maar het ziet er wel heel mooi uit bij jou! Misschien nog maar een keer proberen. 😉

 3. Ingrid 11 januari 2012 / 13:48

  Héé dat is leuk spul ! Ik ga er zeker eens achter zoeken, mijn lippen zijn ook zo pigmentloos 😛

 4. Sylvia 11 januari 2012 / 13:52

  Haha, wat een toeval, ik heb een uurtje geleden een nieuwe lippenstift gehaald bij de Etos 😉 Ik heb die Lipstain niet gezien, maar is het proberen waard, ziet er mooi uit 🙂

 5. tineke 11 januari 2012 / 14:17

  Ik gebruik ook een lipstain, maar dan een andere dan deze! :p Deze wil ik ook wel eens proberen, want die van mij blijft hooguit een uurtje zitten! 🙁

 6. Rosalie 11 januari 2012 / 14:29

  Ik heb ook een lipstain van Maxfactor, Die is ook in een beetje natuurlijk kleurtje.
  Dat staat ook gewoon wat gezonder 😀

 7. Evelien 11 januari 2012 / 14:35

  Ik heb ook van die kleurloze lippen, een beetje kleur kan meteen al wonderen doen 🙂

 8. Daniëlle 11 januari 2012 / 14:40

  Ik heb al best wel rode lippen van mezelf, maar zo’n kleurtje eroverheen kan altijd natuurlijk! Had al wel eens van lipstain gehoord. Het staat je goed!

 9. Ilse 11 januari 2012 / 15:04

  Je ziet echt super veel verschil! Op de voor foto ben je best witjes en een beetje grauw, en op de na foto heb je ineens een lekker gezond kleurtje!

 10. laura 11 januari 2012 / 17:57

  een groot voordeel van lipstain is, is dat het tenminste lang blijft zitten 🙂

 11. Dina 11 januari 2012 / 18:07

  Heb nog nooit van dit product gehoord. Heb van nature hele rode lippen en vreemd genoeg doe ik er altijd een hele lichte lippenstift op, zodat ze iets meer matchen bij mijn huid?

 12. Lonneke 11 januari 2012 / 19:15

  Ik heb hem zelf ook, gebruik hem erg vaak! Ziet er toch net wat gezonder en verzorgder uit dan zonder. En het werkt natuurlijk erg makkelijk en blijft lang zitten.

 13. Rianne 11 januari 2012 / 21:07

  Een nagellakje voor je lippen? Hmm, klinkt nogal eng… Haha!

 14. Astrid 12 januari 2012 / 18:19

  Ik heb ook zo’n potje maar dan van de Etos, werkt fijn en ik kwam met Halloween erachter dat het ook prima werkt al nep-bloed voor op je gezicht. Dus als je nog zoiets zoekt, zeker een aanrader!

  xx Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.