HELEMAAL KAPOT –wvdTEEK vlogweek #2

De tweede dag dat ik je meeneem in mijn leven met chronische Lyme! Deze dag had ik echt nodig om bij te komen van de vorige dag, waarin ik een heleboel leuke dingen deed. Gelukkig kon ik ‘s avonds nog een paar leuke dingen doen, zoals het inpakken van een pakketje!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ondanks dat dit niet mijn favoriete dag was, zitten er toch wel fijne momentjes in!

3 reacties

 1. Zomaar iemand 2 april 2017 / 09:29

  Hallo lieve Lisanne,

  Ontzettend bedankt voor je openheid en je moed. Wat een wereld cadeau van jou, in deze maatschappij waarin juist iedereen mankementen verstopt. Zelf ben ik ook chronisch ziek, in de buitenwereld haakt iedereen af en na zoveel jaar ben ik alleen in mijn huis over en leef ik een beetje zoals jij, met goede en intens slechte dagen. Alleen met slechts een paar mensen die heel dicht bij me staan en van me houden en wat diertjes.
  En net als jij kan ik zo genieten van heel kleine dingen die het leven zo mooi maken en ben ik zo dankbaar voor ieder moment waarop ik het even red en het leven zo fijn is en de rest is aanvaarden en eveneens omarmen, maar natuurlijk niet fijn.

  Ik moet huilen, echt, bij allebei je video’s omdat je zo n schat bent en zo mooi en zo lief en puur en zoveel leed moet aanvaarden op deze mindere momenten, slechte momenten. En hoe je dan tegelijk nog de liefde toelaat en zelfs liefde uitdeelt.
  Ik zou je iedere dag wel even soep willen brengen… ik woon alleen ver weg:(
  Maar meisje… dat je zo in afwachting moet zijn of je ouders een soepje brengen of niet, terwijl ieder ander mens zijn voorraadkast schaamteloos leeg kan snaaien… dat doet me zo n pijn voor jou.

  Ik geef je in gedachten een heel dikke enorme knuffel en hoop dat je mijn medeleven voelt en steun.

 2. Romy 2 april 2017 / 11:43

  Ik had je eerste video nog niet bekeken, maar vond het echt heftig om te zien hoe moe je bent. Wel heel dapper en sterk van je dat je toch deze video hebt opgenomen, inderdaad juist om te laten zien wat je ziekte inhoudt. Je hebt mij in ieder geval veel bewuster gemaakt van hoe heftig het is om Lyme te hebben. Aan de andere kant vind ik het mooi dat je ondanks dat ook de mooie dingen van de dag nog kunt inzien: het pakketje, Boer zoekt Vrouw 🙂

 3. Suzan 2 april 2017 / 20:54

  Best knap dat je na zo’n zwaar eind van de 1ste dag toch besloten hebt door te gaan.
  Zo ontstaat er mee bekendheid over wat de ziekte Lyme kan inhouden.
  En terwijl ik dit typ zie ik net een Instagram foto dat je naar de bios bent (geweest).
  Hopelijk heb je kunnen genieten van de film.
  Succes en ben benieuwt naar de rest van de volgs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.