Help needed! Avondjurk gezocht!

Terwijl m’n hoofd bijna in slaap valt en m’n bed naar me aan het knipogen is wil ik nog een blogje tikken. Hoewel ik op het punt stond om gewoon niets te schrijven wil ik jullie toch eventjes om hulp vragen.

Ik ben op zoek naar een avondjurk, hij moet in elk geval tot over de knie (!!!) komen. Maar waar vind je dat rond deze tijd? We willen wel gaan winkelen morgen, maar ik heb geen flauw idee waar ik zo’n jurk zou kunnen vinden. En waarschijnlijk draag ik hem slechts een keer, dus heel duur zijn mag ie ook niet. En online kopen vind ik ook niet echt fijn. Zo vind ik natuurlijk nooit een jurk, haha.

De enige (ja, echt de enige!) jurk die ik online heb gevonden die wel best leuk is. Hier ga ik even naar kijken (hij is van de h&m). Hij is lang, ik heb liever iieeeetsje korter…….. 

Jullie tips zijn heeeeel erg welkom!

DELEN:

22 reacties

 1. Desi 14 oktober 2011 / 08:15

  Klinkt voor mij een beetje als een mission impossible, haha.
  Maar misschien heb ik toch een tip voor je. In de meeste steden heb je namelijk van die twijfelachtige winkeltjes met goedkope kleding en vaak zijn er ook van die winkeltjes met jurken. Die zijn meestal niet heel duur (en vaak ook niet zo gericht op seizoenen) dus daar kun je misschien kijken. Ik weet alleen hoe dat soort winkels bij jou in de buurt heten.

 2. Susanne 14 oktober 2011 / 08:17

  Steps heeft altijd leuke jurken, maar dan zit je wel rond de €80

 3. retro-elke 14 oktober 2011 / 09:35

  In de h&m hebben ze ook altijd hele mooi avondjurken. En die vallen nog vel mee van prijs zo rond de 30 – 40 euro. Altijd al ik nog snel een avondjurk nodig heb ga ik naar de h&m je kan er echt nog hele mooi dingen vinden.

 4. Lisanne 14 oktober 2011 / 09:51

  Ja, de H&M en Steps idd. Ook de Peek & Cloppenburg, C&A wil ook nog wel eens mooie jurken hebben voor weinig. Bij de primark slaag je trouwens altijd, ook voor avondjurken voor weinig.

 5. Renze 14 oktober 2011 / 10:21

  Vraag me niet hoe ik dit weet, maar bij Bon Prix kan je best veel jurken kopen (en in mijn ogen zelfs nog leuke ook), alleen dat is wel online…

 6. Iris 14 oktober 2011 / 12:21

  Als je morgen tijdens je shopdagje niks kunt vinden, zou ik toch overwrgen om een jurk online te bestellen. Bijv. Bij http://www.nelly.com heb je de meest mooie jurkjes, en vaak niet duur!! Soms zit er opeens een jurkje van 200 euri bij, maar dat zijn lang niet de mooiste jurkjes naar mijn mening 😉 Het colgende jurkje vind ik erg mooi en op zich ook wel wat voor jou. Lang, maar toch ook weer kort en ook niet zo degelijk zoals sommige langere avondjurken soms kunnen zijn: http://nelly.com/nl/kleding-voor-haar/kleding/feestjurken/nelly-trend-917/icon-dress-980002-29/

 7. Anne 14 oktober 2011 / 13:45

  Langere roklengtes worden weer helemaal hip, dus misschien heb je juist wel geluk 😉 Je kan ook een jurk huren, als je m toch maar een keer draagt…

 8. Bertine 14 oktober 2011 / 15:39

  Ik weet niet of je wel eens in Zwolle komt, maar Bellezza (ofzo) is een leuke winkel waar ze vaak avondjurken hebben, weet niet hoe lang ze zijn. Er zitten vaak best leuke tussen, en zijn niet duur. Zit tegenover de scapino. Ik schiet er ook vaak binnen voor leuke riemen of andere kleren. Misschien zit deze winkel ook wel in andere steden, ik heb geen idee.

 9. Aaf 14 oktober 2011 / 17:43

  Ik heb mijn gala jurk – net onder de knie- bij Peek en cloppenburg in Bocholt gekocht! Ik weet niet wanneer je ‘m nodig hebt, maar als je na de kerst gaat zijn ze goedkoper!(: jeeej!
  succes!:)
  xx

 10. Elle 14 oktober 2011 / 19:09

  Ik weet niet wanneer je die jurk moet dragen, maar anders kan je als je die van de H&M koopt, inkorten? Verder heb ik totaal geen ervaring met avondjurken. (:

 11. Renske 14 oktober 2011 / 20:18

  Lastige dit. Ik weet niet of je het handig vindt om online te shoppen voor een jurk, maar anders zou je Le Ballon of Asos kunnen proberen.
  Succes in ieder geval!

 12. Renate 14 oktober 2011 / 23:52

  Voor wanneer heb je ‘m nodig? Meestal hangt eind oktober de eerste feestdagen/kerstcollectie weer in de winkel, zou even wachten tot die er is als dat kan. Daar zitten vaak wel leuke avondjurken tussen (bij de steps, hennes, vero moda, eigenlijk overal wel..)

 13. Ariadnesdraad 15 oktober 2011 / 00:52

  Inkorten kan altijd, dus als je nog wat tijd hebt zou ik daarvoor kiezen!

 14. floor 16 oktober 2011 / 18:35

  De negen straatjes in Amsterdam heeft een heeeeel leuk winkeltje met allemaal jurken, echt allemaal uniek omdat het vintage is. Zelf vind ik het echt een tof winkeltje. Maar je moet natuurlijk wel een vintage willen. Zowieso leuk om een keertje te gaan kijken, ookal koop je niks. Echt leuk om al die verschillende jurken te zien. Succes nog met je zoektocht (:

  • Hanna 17 oktober 2011 / 17:11

   Bedoel je misschien laura dolls?

   • floor 17 oktober 2011 / 22:12

    Ja die bedoel ik ja! Die is echt zó leuk! (:

 15. Party 27 oktober 2011 / 20:02

  Hoi, ik verkoop via marktplaats cocktailjurken en lange avond jurken. Stuur mij een mail als je interesse hebt en ontvang de foto’s en prijzen. Cocktail uien vanaf 20euro en lange galajurken zijn tussen de 40 en 45 euro. Grt,
  Partydress

 16. Eva 15 november 2011 / 17:47

  Hoooi,

  Ik heb dus ongeveer hetzelfde probleem qua lengte. Ik zit in n orkest en daar moet je dus een zwarte jurk zonder opdruk en te veel kraaltjes etc. over de knie hebben. Iedereen heeft op een of andere manier een jurkje weten te vinden die net over de knie is, maar ik heb dus echt geen idee waar ik die moet vinden! Ik zoek me helemaal rot. Ik zit er al een paar jaar, maar ik had dus een extreem lange jurk en ik dacht, het wordt eens tijd dat ik een wat korter jurkje neem. Ik heb dat jurkje dus eigenlijk al nodig voor 27 novemeber. Enig idee?

  • Lisanneleeft 15 november 2011 / 18:20

   Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij een bij een helemaal lange jurk! Een jurk die niet helemaal lang is, maar toch over de knie, lijkt ongeveer onvindbaar!
   Hoewel, er liggen nu wel meer feestcollecties enzo in de winkels, dus hopelijk heb je meer geluk dan ik, haha. Succes met je zoektocht!

 17. Eva 15 november 2011 / 20:08

  In ieder geval bedankt! Ik ga gewoon verder met zoeken denk ik. Ik heb de super lange jurk toch nog als back up.

 18. Naomie 2 februari 2012 / 12:19

  Ik heb thuis 6 nieuwe galajurken liggen die ik had gekocht voor een miss verkiezing.
  De verkiezing is helaas niet door gegaan dus ik zit er nu mee..
  Ik heb de kleuren zwart, rosé, rood, paars, blauw en licht blauw.

  Als je wilt mag je komen kijken en passen.
  mijn email is naomie21@hotmail.com

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.