HELP OOK! Lopen voor Lyme :-) Lisanne Leeft

Jaaaa, ik wil je graag meer vertellen over Lopen voor Lyme! Wat wil ik precies doen met het geld dat ik wil ophalen? En waarom zie ik er altijd zo gezond uit? Ik hoop dat deze video een beetje meer duidelijkheid kan geven en natuurlijk een beetje meer awareness.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De armbandjes van Julia vind je hier!

En alle week van de teek vlogweek video’s staan onderaan deze pagina met informatie over de ziekte van Lyme.

Mijn pagina waarop je mijn lopers kan zien en via waar je kan sponsoren vind je hier.

Het is heel erg leuk om mee bezig te zijn, zo zijn we bezig met t-shirts voor het team en ben ik druk bezig geweest met persoonlijke bedankjes voor bij de armbandjes die Julia heeft gemaakt. Dat was even een werkje, maar wel heel erg leuk om te doen. Fijn om in dat soort dingen aandacht te steken! Het kost ook energie, maar het geeft me een heel goed gevoel.

Ik heb op mijn blog natuurlijk alles al eens uitgelegd, maar ik hoopte het door middel van een video nog duidelijker te kunnen maken én natuurlijk ook de mensen te bereiken die me enkel op YouTube volgen. Ik heb al een heleboel leuke ideeën gehad en veel mensen die meedenken, bedankt daarvoor! Doet mij heel goed. En natuurlijk al een heleboel donaties! Heel bijzonder ook, dankjewel! Als je nog ideetjes hebt, laat het zeker weten.

DELEN:

20 reacties

 1. Dorien 4 februari 2016 / 07:14

  Lieve Lisan, je bent altijd al open en eerlijk maar toch vind ik het heel mooi hoe je deze video opgenomen hebt. De dagelijkse dingen die vanzelfsprekend zijn, zijn dat voor jou toch een stuk minder. Ik ga een donatie voor je doen!

 2. Marlotte 4 februari 2016 / 07:17

  Poeh heftig om te zien, vooral omdat dit héél herkenbaar is. Goede video Lisanne!

 3. jeanine 4 februari 2016 / 07:51

  Heftig Lisanne ! Mooie video
  Zou voor jou een hulphond niet een uitvinding zijn ? Als je een aanval krijgt er altijd iemand voor je is ?
  Het lijkt me dan echt vreselijk als je alleen bent.

 4. Kirsten 4 februari 2016 / 07:55

  Een dikke virtuele knuffel voor jou lieve Lisanne! Ik ga nog eens even goed bedenken op welke manier ik een klein beetje kan helpen bij lopen voor Lyme.

 5. Lilian (ikwordvrolijkvan) 4 februari 2016 / 08:09

  Heftig hoor… Het zou fijn zijn als je deze aanpassingen kan maken. Ik zal sowieso straks een donatie overmaken! Verder… misschien heel simpel maar statiegeld flessen verzamelen door iedereen in je omgeving?

  • Susan 4 februari 2016 / 09:49

   Dat dacht ik ook! Of vragen of ze bij een supermarkten een bak neerzetten waar klanten hun statiegeld bon in kunnen doen voor Lopen voor Lyme!

 6. Karen 4 februari 2016 / 08:43

  Lisanne, ik zag je angsten via snapchat wat betreft deze video en eigenlijk is het altijd zo wanneer je over iets persoonlijks gaat schrijven of praten, ofwel begrijpen mensen het ofwel niet. En al zeker met onze ziekte is het vaak heel moeilijk. Maar daarom is het juist goed om er over te praten, zodat de mensen het stilaan gaan begrijpen.
  Ik schrijf vaak over heel persoonlijke dingen en meestal reageren mensen positief, maar soms krijg ik wel eens een nare reactie en dat is niet leuk, maar de meeste mensen die er echt negatief tegenover staan zwijgen gewoon.

  Ik kan je financieel niet helpen, want weet zelf soms niet waar ik het geld moet halen om mijn behandeling te betalen, maar ik ga wel je blog delen op mijn facebookpagina.

  Veel liefs en succes!

 7. Anne 4 februari 2016 / 08:56

  Super filmpje Lisanne! Ik hoop dat het goed gaat lopen allemaal (pun intended).

 8. Dina 4 februari 2016 / 10:19

  Mooi filmpje waarin je goed aangeeft hoe belangrijk meer bewustzijn hierover nodig is. Ik hoop dat de actie genoeg uithaalt zodat je de aanpassingen in huis kunt realiseren, dat gun ik je heel erg!

 9. Jessica 4 februari 2016 / 11:05

  Ik ga nog wel doneren. Ik hoop zo dat het lukt voor je en dat je daardoor in je huis kan blijven wonen.

 10. Melanie 4 februari 2016 / 11:41

  Prachtige video Lisanne! Heel dapper van je dat je het durft te delen en laat zien hoe belangrijk het is dat er wordt gedoneerd! Ik ga nog even goed nadenken hoe ik het beste kan helpen! X

 11. Leonie 4 februari 2016 / 14:05

  Mooie duidelijke video! Heb hem meteen gedeeld!

 12. Charelle 4 februari 2016 / 17:05

  Wat fijn zo’n verhelderde Video Lisanne! Ik doe zelf ook mee met Lopen voor Lyme en het is soms echt zo moeilijk uit te leggen aan mensen waarom je op dat moment opgewekt tegen ze aan het praten bent, maar wel ziek bent. Heel veel succes nogmaals, hoop dat je je doel haalt!

 13. Julia 5 februari 2016 / 09:15

  Wat een indrukwekkend filmpje.
  Dapper dat je je kwetsbaar durft op te stellen en diep respect voor jou.
  Het idee van de vriezer is echt handig en de douche is ook gewoon hard nodig!
  Hopelijk gaan de craties wat opleveren, ik doe mn best;)
  P.s. Er is n pakketje naar je onderweg.
  Groet Julia

 14. Frédérique 5 februari 2016 / 09:41

  Super sterk dat je dit kan delen, ik vind het echt bewonderenswaardig! Super duidelijk en mooie video

 15. Hannah 5 februari 2016 / 21:17

  Ontzettend veel respect voor jou. Je bent hartstikke open en de dingen die voor ons, gezonde mensen, heel normaal zijn zijn voor jou erg lastig. Ondanks dat de situatie heel vervelend is ben je ontzettend inspirerend voor anderen.

 16. Sanne 6 februari 2016 / 19:53

  Hoi Lisanne,

  Heel vervelend dat je zoveel dagelijkse dingen niet ‘gewoon’ kunt doen.. Maar toch vroeg ik me af als je het hebt bv over dat je een vriesvak in je koelkast nodig hebt, waarom je niet het geld hebt om dat zelf aan te passen? Een klein vrieskistje kun je tweedehands prima voor een paar tientjes kopen… Als je het huis kunt kopen dan kun je toch ook wel dit soort dingen aanpassen? Voor de rest vind ik dat je een leuke blog hebt, vroeg me dit alleen af..

  • Lisanne 6 februari 2016 / 20:16

   In mijn keuken is helaas geen ruimte daarvoor, anders waren de oplossingen inderdaad een stuk simpeler geweest!

   Kopen is overigens een stuk goedkoper dan huren, dus dat heeft er niet echt iets mee te maken. Maar buiten dat had ik het best met iets simpels willen doen (mijn keuken nu is namelijk heel mooi zoals je ziet, dat had ik graag zo gehouden!). Ik pak het niet op deze manier aan omdat ik luxe wil oid 🙂

 17. Denise 6 februari 2016 / 21:38

  Ik snap niet waarom jij niet via de mo-zaak/wmo/pgb een aangepaste badkamer kan krijgen. Je bent toch chronisch ziek. Waarom wordt dat afgekeurd bij je? Ik ben zelf hulpverlener maar werk vooral met ouderen en clienten die een spierziekte hebben en daar word het makkelijk/snel goedgekeurd. Ik snap gewoon niet waarom je niet meer vergoeding krijgt. Is dat omdat chronische lyme niet een ´echte´ diagnose is of hoe zit dat? Ik raak echt een beetje geirriteerd van het feit dat je dit duidelijk nodigt hebt maar niet vergoed krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.