Helpende gedachten van Laura

Ik geef het toe, ik wilde iets leuks schrijven. Iets vrolijks, iets positiefs of iets inspirerends. Maar het enige wat ik op dit moment op papier krijg is eh… nouja… niet zo heel vrolijk. En toen dacht ik aan de blog van Laura. Laura is niet het type “altijd vrolijk”, eigenlijk helemaal niet. En toch straalt er een positiviteit van haar blog af. Eigenlijk schreeuwt haar hele blog: soms is alles kut maar er is altijd wel iets goeds.

En dat vind ik mooi. En toen bloglovin tegen me zei dat ik de helpende gedachten nog niet gelezen had, las ik die natuurlijk meteen. Want naast een erg leuke blog heeft Laura ook een schrijftalent. Dus… allemaal even op de blog van Laura kijken, want op dagen als vandaag kan ik van haar nog heel veel leren.

3 reacties

 1. Laura 12 juli 2011 / 20:38

  Ah, superlief! Ik zit helemaal te stralen achter mijn computer 🙂

 2. Jessica 12 juli 2011 / 20:46

  Moet je vaker doen; zulke blogs aanraden.
  En haar schrijfstijl spreekt me ook heel erg aan: heel toegankelijk.

 3. Iris Anastasia 12 juli 2011 / 21:06

  Mooi! Ik heb even snel op haar site gekeken en het ziet er in ieder geval al veelbelovend uit! Wanneer ik wat meer tijd heb ga ik ‘m wat beter bekijken (:

  Voor jou een knuffel, Lisanne. Heb het gevoel dat je die kunt gebruiken (:

  Liefs, Iris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.