Hema blender eerste indruk!

Nog geen jaar geleden kwam er een blogpost online waar ik mijn eerste indruk van de Action blender met jullie deelde. Ik kan je inmiddels zeggen: het is niet zo’n aanrader. Hij was wel heel schattig klein en goedkoop, maar inmiddels doet hij het niet meer. Nu zijn we voor de blender van de Hema gegaan, ook niet duur, maar hierbij heb ik er wat meer vertrouwen in dat hij het langer vol gaat houden. Goed, ik laat je zien wat ik vind van deze blender!

hema-blender-to-go


hema-blender

De standaard info over de Hema blender. Ik vind het formaat erg fijn en het feit dat je kan drinken uit dezelfde beker als die je gebruikt tijdens het blenden is natuurlijk lekker makkelijk!

hema-blender-to-go-onderdelen

De onderdelen bij de Hema blender. Het onderstel is vrij groot, vind ik zelf, maar best veel blenders hebben dat. Hij is wel stevig en zwaar waardoor hij niet zomaar omvalt of kapot gaat. Verder zie je de beker en de twee ‘opzet stukken’. De linker met de messen gebruik je wanneer je gaat blenden. Deze draai je op de beker en vervolgens zet je deze op de blender waardoor deze aan het werk gaat. Het rechter ding is het opzet stuk dat je erop draait wanneer je gaat drinken of wanneer je de fles meeneemt. Ideaal!

hema-blender-to-go-gebruiken

De blender in actie. Wat betreft het blenden doet hij tot nu toe prima zijn werk. We hebben er al bevroren fruit in gehad en dat kan hij prima aan! Doordat de blender/beker twee functies heeft is hij iets minder breed dan een gewone blender, waardoor het soms wat langer duurt voordat het fruit (weer) gezakt is. Daardoor duurt klaarmaken misschien ietsje langer dan met een standaard blender. De blender heeft trouwens maar een stand, wanneer je de beker erop zet en erop duwt dan gaat hij aan, als je stopt met duwen gaat hij weer uit. Wanneer je duwt en een kwartslag draait blijft hij aan, dus je hoeft er niet perse bij te blijven staan en zo heb je je handen vrij om iets anders te doen.

Verder is de beker van plastic en kan hij helaas niet in de vaatwasser, dat is jammer, aangezien het plastic niet aan de messen vastzitten en het dus met ander materiaal (glas? of een ander soort plastic?) wel mogelijk was geweest om hem in de vaatwasser te wassen.

hema-blender-meenemen

En dan heb je dus je smoothie, lekker! Tot nu toe ben ik erg tevreden over deze blender van de Hema. De prijs is €25,-, alsnog best betaalbaar dus! Je vindt hem hier in de webshop, maar wij kochten hem gewoon in de winkel.

Heb jij ervaring met de Hema blender? Zo niet, wat voor blender gebruik jij en zou je hem aanraden?

DELEN:

39 reacties

 1. Rachelle 28 juli 2014 / 06:46

  Nee de beker kan echt niet in de vaatwasser, bij ons gebeurde het per ongeluk wel en toen hadden we een mini blender. 😉

 2. denise 28 juli 2014 / 06:59

  ooh ziet er leuk uit!
  zag dat de action zelf ook zo’n blender verkoopt nu!
  mijn kleine van de action doet het nog goed,
  maar mocht ie het begeven ga ik die kopen denk ik!
  liefs,
  denise

 3. Laura 28 juli 2014 / 07:12

  Klinkt als een goede blender! Lijkt me heel handig mey die beker!

 4. Kelly Caresse 28 juli 2014 / 07:20

  Wat een goede tip! Hij doet me denken aan een hele lange versie van de magic bullet die ik zelf graag gebruik. Ziet er goed uit en leuk dat je deze reviewt

 5. Angela 28 juli 2014 / 07:31

  Wij hebben een blender van philips. Een standaard grote. Was eerst een beetje bang dat we hem nooit zouden gebruiken, maar we gebruiken hem haast iedere dag. Zo fijn!

 6. Vanessa 28 juli 2014 / 07:33

  Klinkt heel fijn, hij is inderdaad wel groot. Bedankt voor de tip!

 7. Jaimy en Laura 28 juli 2014 / 07:41

  Wat een leuke tip! Hij ziet er leuk uit! Ik gebruik een blender van Princess (al zo’n jaar of 3) en die doet het perfect!

 8. Jess 28 juli 2014 / 07:45

  Wel handig dat je de kan als beker kunt gebruiken zeg. Goed over nagedacht. Die van de Action hadden wij eerst ook en die is inderdaad echt prut, haha!

 9. Petra 28 juli 2014 / 08:30

  Handig formaat. Wij hebben een grote van de Princess geloof ik. Heb hem al een paar jaar en hij doet het nog steeds. Moet eerlijk toegeven dat ik hem met fases gebruik en dus niet dagelijks.

 10. Kimberley 28 juli 2014 / 08:37

  Het lijkt me een fijne blender.
  Leuk ook dat je beker er aan vast zit.
  En een blender met de hand wassen, ach.

 11. Lauriëtte 28 juli 2014 / 08:51

  Oeeh die ziet er wel goed uit! Als ik er nog geen eentje had, had ik deze zeker gekocht! Handig dat je het gelijk mee kan nemen! 🙂

 12. Frederique 28 juli 2014 / 08:58

  Jammer van de vaatwasser, dat is voor mij toch echt wel een minpunt. Ik heb een blender op mijn Bosch MUM zitten, maar daar zitten de messen in vast, dit is dan wel praktischer (want beter schoon te maken).

 13. Maris 28 juli 2014 / 09:12

  De blender klinkt fijn! Jammer dat ie niet in de vaatwasser kan. Ik heb nog steeds de Action blender en die heb ik 11 augustus alweer een jaar in huis staan. Ik heb er nog steeds superveel plezier van en hij is bij mij nog steeds niet kapot! Jammer dat ie bij jou wel kapot is gegaan.
  liefs

 14. Sanne 28 juli 2014 / 09:56

  Zo’n beker-blenders zijn echt in volgens mij! Wel handig dat je dan meteen je smoothie op kan drinken of zelfs mee kan nemen. Zelf heb ik mijn oog nog steeds op de magic bullet trouwens.

 15. Fabianne 28 juli 2014 / 09:59

  Hmm… je maakt me wel nieuwsgierig! Ik had een hele enge blender die niets aankon en naar brand begon te ruiken als hij het moeilijk kreeg, dus die heb ik maar weggedaan ;).

 16. Miranda 28 juli 2014 / 10:02

  Hey dat ziet er leuk en betaalbaar uit! Ik wist helemaal niet dat de Hema deze heeft!
  Duidelijke review!:)

  Ik heb sinds een maandje een mooie keukenmachine die van alles kan, daar zit ook een goede blender bij en die gebruik ik elke ochtend voor m’n (groene) smoothie. Ik heb er toevallig pas een review over geschreven:)

 17. Simone 28 juli 2014 / 10:42

  Wat handig dat je ‘m ook meteen kunt meenemen zonder moeilijk te doen met overgieten!

 18. Joyce 28 juli 2014 / 11:33

  Oeh dat is eigenlijk ontzettend handig! Ik wil eigenlijk nog een keukenmachine kopen, en ik ben benieuwd naar die van de Hema, heeft daar iemand toevallig ervaring mee?

 19. Stacey 28 juli 2014 / 14:13

  Super fijn dat je er een review over hebt geschreven, ik heb er namelijk al een keertje naar gekeken. Heb je toevallig ook al eens geprobeerd om er ijsblokjes in te doen? Mijn eigen blender kan namelijk geen ijsblokjes aan en dat is wel echt een must voor mijn volgende blender.

  • Lisanneleeft 28 juli 2014 / 14:23

   Heb daar nergens meer info over gevonden, maar gezien de prijs ga ik ervan uit dat hij dat niet kan. Ga het ook maar niet proberen, haha. Bevroren aardbeien kan hij wel aan, dus wie weet kunnen ijsblokjes ook wel hoor!

 20. Elize 28 juli 2014 / 14:38

  Hij klinkt goed! Ik maak m’n smoothies nu met een staafmixer maar dat vind ik toch niet echt ideaal.

  • Amélie 28 juli 2014 / 15:03

   Bedankt voor de tip! Geen idee of ik een blender nodig ga hebben. Mocht dat het geval zijn … 😉

 21. Irma 28 juli 2014 / 17:26

  Haha serieus, ik heb vorige week nog in de Hema gestaan en getwijfeld of ik ‘m mee zou nemen. Toen besloten om het toch niet te doen, maar na het lezen van jouw review twijfel ik weeeeer. Haha!

 22. Stiene 28 juli 2014 / 19:38

  Handig dat je het meteen zo kan meenemen!
  Ik heb er eentje van phillips, werkt ook wel goed 😀
  xx

 23. Ise 28 juli 2014 / 23:25

  Klinkt goed! Mijn blender stinkt de laatste tijd nogal en ijs kan hij ook niet meer aan..

 24. Sandra 29 juli 2014 / 00:08

  De blender van de Action is inderdaad een dikke vette AFRADER!
  Een tijdje geleden besloten vriendlief en ik een blender te willen hebben, dus gingen we onder anderen bij de Action kijken. Daar het apparaat gekocht en mee genomen. Dezelfde middag: Prrt, Prrrrt, ff snel een smoothie gemaakt, want heel geweldig deed de blender het niet. Op de een of andere manier lekte het ding gewoon. Volgende dag, nog een keer geprobeerd: Prrt, Prrrt, Prrrrtpfoem! Kapot! Deed helemaal niets meer! Grrr, dus bonnetje er maar weer bij gepakt, naar de Action gegaan en gezegd: Alstjullieblieft! Dit apparaat is kapot en we willen ons geld terug 😛
  Goed, geld terug gekregen en adiooooos!

  Nu hebben/gebruiken we een staafmixer van Severin volgens mij. Kunnen we ons voorlopig wel mee redden 🙂

 25. niennez 3 augustus 2014 / 13:03

  Voor de hema blender kan je online een vaatwasser bestendige beker bij kopen. Op buyspareparts.eu. Vind het zelf een erg fijne blender.

 26. Hanna 21 januari 2015 / 09:57

  Voor iedereen die hem wil gaan kopen, hij is deze week maar 15 euro bij de hema. Ik heb er een van DOMO. Maar het mesgedeelte begon al snel te lekken, ik ga hem terugbrengen. Succes allemaal.

 27. lizette 11 mei 2015 / 08:32

  Ik heb de blender nu ook een aantal weken . De beker is bij mij een aantal keer de vaatwasser in geweest en er is niks aan de hand . Verder maak ik er frappuccino, smoothies, crème soepjes, en soms om een saus goed te mengen. De ijsblokjes voor de Frappuccino worden goed gemalen.

  Wat ik erg jammer vind is dat ik geen extra bekers kan bij bestellen. Want mijn man vergeet nog wel eens de beker als hij die mee krijgt sochtends met verse smoothie van zijn werk ….

  • Petra 26 mei 2015 / 22:38

   Hoi Lizette,

   Er zijn wel extra bekers te bestellen, staat op de beschrijving in of op de doos…. dus even naar de hema, doosje openmaken en even spieken…. succes!

 28. Petra 26 mei 2015 / 22:37

  Je kunt wel extra bekers bestellen, in de doos zat een beschrijving en daar stond het email adres op…. nu ben ik het even kwijt welke site dat was maar je kunt ook naar de hema gaan en even een doos openmaken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.