Hema Clear Stamps eerste indruk!

Laatst zag ik een video over de Clear Stamps van de Hema en het enige wat ik dacht was: DIE WIL IK OOK! Dus, ik ging naar de Hema en kocht ook een setje. In deze video ga ik ze samen met jou uitproberen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

stempels-proberen

In de video heb je al kunnen zien hoe ik de stempels test!

hema-clearstamps

Hema Clear Stamps

Ik vind de Clear stamps echt super leuk! Ze hebben bij Hema leuke figuurtjes, zoals je hierboven op de foto ook ziet. Per pakje betaal je €2,95. Een aanrader!

stempelkussens-hema

Hema Ink pads

En deze werken (bij mij) voor geen meter. Per twee betaal je €2,50, maar ik zou ze dus niet kopen als ik jou was.

Wat vind jij van deze Clear Stamps van Hema? En heb je nog tips? Hoe kan ik ze beter gebruiken en waar koop ik een stempelkussen van betere kwaliteit?

Edit 6 juli 21:32: Ik heb inmiddels jullie tips gebruikt en ben tot een conclusie gekomen. Bekijk het hier op Instagram!

DELEN:

39 reacties

 1. marielle 6 juli 2015 / 06:55

  Jammer dat de inktkussentjes niet werken, anders had ik ze graag gekocht!

 2. Sytse 6 juli 2015 / 07:05

  Jammer dat de inktkussentjes het niet doen. De stempels zijn wel heel gezellig!

 3. Frauke 6 juli 2015 / 07:38

  Die stempels zien er heel leuk uit! Maar daar heb je natuurlijk niet zo veel aan als de inktkussentjes niet werken zoals het hoort, haha. Misschien dat de inkt wat uitgedroogd is door de warmte? Jammer in ieder geval! X

 4. Tiffany 6 juli 2015 / 07:59

  Leuk! Ik heb deze ook gekocht afgelopen week. De inktkussen van Hema zijn inderdaad niet goed van kwaliteit, dat heb ik ook al gemerkt.

  • Tiffany 6 juli 2015 / 08:03

   O ja nog een tip. Ik heb gehoord dat je de stempel het beste op de ondergrond kan leggen en de inkt er dan op kan drukken. (andersom als dat je normaal doet) geen idee of het werkt maar ik zou het eens proberen.

   • Lisanne 6 juli 2015 / 10:57

    Dat heb ik inderdaad geprobeerd, maar werkte ook niet! Inmiddels heb ik een ander stempelkussen (van Action!) en daarbij werken ze wel 😀

 5. Emmy 6 juli 2015 / 08:08

  Ik denk dat je de stempelkussens eerste even nat moet maken met een paar druppels water.

 6. Nikki 6 juli 2015 / 08:32

  Jaaaaa, ze zijn leuk hè? Ik ben fan van de inktkussens van Yellow Owl Workshop. Wel iets duurder, 6 euro ofzo, maar beter van kwaliteit en ook geschikt voor andere materialen dan papier, zoals stof!

 7. Henny 6 juli 2015 / 08:34

  Dat ziet er leuk uit. Jammer dat die inktkussentjes niet goed werken, ik was nog op zoek naar gekleurde inktkussens voor de kinderen.

 8. denise 6 juli 2015 / 08:36

  oooh wat n leuke stempels!
  ikzelf gebruik om te stempelen “memento ink”
  deze heb je in ongeveer dat formaat wat je nu hebt,
  maar ook in een kleine druppelvorm, een “dew drop”
  je hebt ze in 36 kleuren, en kosten zo’n €1.79/€2
  de grote full size inkpads zijn zo’n €4,75/€5
  afhankelijk van waar je ze koopt.
  echt n aanrader!
  liefs,
  denise

  • Grejo 22 juni 2016 / 19:27

   Gebruik de stempelkussen ondersteboven. Dus eerst de stempel neerleggen en dan het kusse daar bovenop drukken

 9. Laura 6 juli 2015 / 08:40

  De stempel kussen van de Hema zijn inderdaad bagger. Je kan ze beter halen bij pipoos :). Daar heb ik mijne ook vandaan enndir werken al weer een stuk beter! Je hebt verschillende soorten daar maar heb toen de goedkoopste gekocht. Wel een heel stuk kleiner dan die van de Hema maar werken prima!

  • Laura 6 juli 2015 / 12:52

   Ik heb nog even gekeken en ik heb de versa color kussen van de pipoos. Geloof dat die iets van 2/3 euro zijn. Ben er erg tevreden over iedergeval!

 10. Daphne 6 juli 2015 / 08:49

  Het probleem ligt vaak bij de stempels en niet bij de inkt. Bij nieuwe clear stamps zit een soort laagje op de stempels. Deze kun je met een witte gum eraf gummen. Gewoon goed gummen op de kant waarmee je stempelt, de frummels van de gum er een beetje afvegen en klaar! Dan werken je stempels veel beter. Ik gebruik heel vaak stempels en zo werken zelfs de goedkoopste stempels helemaal super.
  Ook altijd even afspoelen zodat de inkt niet op je stempels blijft zitten, anders krijg je straks meerdere kleuren door elkaar. 😉

  • Lisanne 6 juli 2015 / 13:12

   Goede tips, dankje!

 11. Anita | mindjoy 6 juli 2015 / 09:21

  Wat een leuke stempels zeg! Nee, ik houd mij in en ren niet naar de Hema vanmiddag. Be strong 😉

 12. Nienke 6 juli 2015 / 09:25

  Wat jammer dat het bij jou niet het gewenste effect geeft! Het ziet er in ieder geval wel heel vrolijk uit. Liefs,

 13. Margot 6 juli 2015 / 09:32

  Wat jammer dat die inkt zo tegenvalt, de kleurtjes zijn wel erg leuk!

 14. Annika 6 juli 2015 / 09:32

  ik heb zelf ook die stempelkussens en bij mij werken ze ook voor geen meter, zo jammer. Die stempels zijn er wel heel erg leuk uit!

 15. Kim 6 juli 2015 / 10:47

  De stempels zijn zo leuk! 🙂 Jammer dat de kussentjes niet goed werken. Heb je misschien een tip voor fijne kussentjes die het wel goed doen?

 16. Naomi 6 juli 2015 / 12:02

  Heel leuk idee, maar jammer dat de kleuren niet zo fel zijn.

  x

 17. chantal 6 juli 2015 / 12:17

  Ik zou even kijken bij scrobby.nl mooie stempels van lawn fawn en kussen. Oja tip voor iedereen de stempels van de Action met tekstbestanden kopen. Die zijn niet leesbaar

 18. Shaz 6 juli 2015 / 14:05

  Ze zien er erg leuk uit alleen jammer dat ze niet naar behoren werken

 19. janske 6 juli 2015 / 14:08

  met zijn allen naar de Hema rennen en dus niet vergeten om ook een gum te kopen…Thanks Lisanne en Daphne voor de tips 🙂

 20. Emily 6 juli 2015 / 14:40

  Jammer van de inkt pads! Figuurtjes zijn inderdaad echt heel leuk voor kaartjes en dat soort dingen.

 21. Danielle 6 juli 2015 / 14:57

  Jammer dat ze niet goed werken .. anders had ik ze graag gekocht ze zien er gezellig uit!

 22. Ina 6 juli 2015 / 15:36

  Jammer dat ze niet goed werken, ze zien er wel leuk uit!

 23. Iris 6 juli 2015 / 17:04

  Ah wat een leuk filmpje! En in ieder geval ook een eerlijke review. Jammer dat ze tegenvallen, maar wie weet ligt het echt alleen aan het inktdingetje!

 24. Miriam 6 juli 2015 / 22:09

  Waaahhh, wat leuk!! *rent naar de HEMA*…jammer dat het niet helemaal goed werkt, toch leuk 😀

 25. Wendy 7 juli 2015 / 14:38

  Ik zag ze van het weekend hangen en had echt zo iets van: Euhm, hoe moet dat werken. Maar had er ook nog niet echt verder/beter naar gekeken. Wel leuk om ze nu bij jou in een filmpje te zien. Heb gelijk zin om ze te gaan halen.

 26. Annelie 7 juli 2015 / 17:18

  Wat een leuk filmpje! Het helpt ook als je de stempel met je volledige hand op het stempelkussen drukt. Nu hou je enkel de randjes van het stempelplaatje vast, maar als je er met je vlakke hand goed op drukt komt er meer inkt op alle plaatsen van je stempel en is de inkt gelijkmatiger verdeeld. 😉

 27. Angela 10 juli 2015 / 14:48

  Het helpt soms ook wel als je niet alleen je stempel op het kussen duwt, maar om de stempel ook war heen en weer te bewegen over het kussen. Dan is het net of het wat meer inkt pakt. Het ziet er wel erg leuk uit!

 28. Irina 11 juli 2015 / 15:10

  Het is echt een heel erg leuk idee, en misschien dat je ze nu voor op de achtergrond van bijvoorbeeld je agenda o.i.d. kunt gebruiken? Dat je er overheen schrijft. Daar zijn ze op deze manier precies doorzichtig genoeg voor.

 29. Eva 11 juli 2015 / 19:17

  Toen ik vandaag naar de Hema ging, wilde ik meteen naar de plek waar die stempels lagen! Ik wilde al een tijdje letter stempels en die hadden ze daar, yay! Ben heel blij met mijn aankoop 🙂

  • Sjaak 19 oktober 2015 / 23:38

   Als je letters wilt stempelen moet je eens gaan kijken naar “TELOS Typenhalters” hoge kwaliteit stempel letters en makkelijk aan te passen!

 30. Yvonn 17 november 2015 / 14:56

  Ik heb net voor het eerst een setje gekocht v.d. Hema, toen ik de stempels eruit haalde leek het wel ook ik in een koffieshop stond zo stinken naar een soort wiet. Ruiken die van jou niet? Ga terug met deze klacht, maar ik was nieuwsgierig of jouw stempels niet ruiken.
  Ik stempel al heel lang en heb heel veel verschillende merken in huis, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.