HEMA Dingen waar je blij van wordt!

Mijn besef van tijd ben ik een beetje kwijt vanwege mijn gezondheid (wat rijmt dat leuk), dat gaat niet helemaal lekker. Ik probeer gauw eens een diary te schrijven, zodat jullie meer weten. Maar het is woensdag en mijn huis ligt bomvol met dingen waar je blij van wordt! En die laat ik uiteraard graag aan je zien. Vandaag: alleen maar spulletjes van Hema!

Dit super schattige cadeautasje maakt mij blij! Als je hierin een cadeautje geeft, geef je niet alleen een cadeau, maar ook een beetje lente, toch? Ik krijg er echt een lentegevoel van! Ik denk dat dit cadeautasje €1 was.

Sinds ik wat hulp in huis heb is het heel fijn als ik dat een beetje op een rij heb! De afspraken zijn niet elke dag op dezelfde tijd, maar wel rond dezelfde tijd. Het verwart me een beetje dus op de planner staan de exacte tijden. Samen met afspraken (vrijdag mag ik eindelijk naar de kaakchirurg, zo blij!) en dingen die elke persoon doet. Het haalt een hoop warrigheid uit mijn hoofd, haha.

Uit mijn hoofd, op papier. Op de planner! Deze was €5.

Stickers. Ik kon ze niet laten liggen, ze zijn te schattig! De prijs van dit velletje stickers is €1. Stiekem is deze washitape ook wel heel erg leuk.

Een aantal dingen heb ik door het hele huis liggen: medicijnen, water en… tissues! Mijn huis staat vol met tissuedozen, haha. Het is natuurlijk niet altijd nodig, maar het kan wel heel erg handig zijn. Ik vind het leuk als ze er dan ook nog mooi uitzien! Bij Hema verkopen ze deze wit met gouden versie! Ik dacht eerst dat het voor de feestdagen was, maar nee… ze zijn nog steeds te koop. Yay!

Drie verschillende soorten. Ik word hier helemaal blij van! Voor drie dozen betaal je €3,75.

Eigenlijk word ik altijd blij van Hema, haha. Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

22 reacties

 1. Sofie 1 maart 2017 / 18:50

  Oh, die planner is wel handig zeg. Ik zou zo iets wel willen in het klein maar dan om onze maaltijden te plannen. Omdat ik niet zelf de boodschappen kan doen is het wel handig om dat goed op een rijtje te hebben. In jouw geval is deze planner echt supergeschikt. Succes bij de kaakchirurg!
  Sofie blogde laatst over… Groene shop ervaring: Waar

 2. Annemarie 1 maart 2017 / 18:55

  HEMA maakt altijd blij! Hele leuke spulletjes! 🙂

  Liefs,
  Annemarie
  anneslittlearea.blogspot.com

 3. Benthe 1 maart 2017 / 20:30

  De Hema is gewoon zo’n vrolijke winkel! Ik kan daar niet de deur uit gaan met lege handen. Leuk die tissueboxen, die had ik nog niet gespot!
  Benthe blogde laatst over… iLife Robotstofzuiger Review

 4. Romy 1 maart 2017 / 21:05

  Wat naar om te horen dat het niet zo lekker gaat! Wel fijn dat je bij de Hema wat afleiding hebt gevonden door leuke dingen te shoppen. Vooral die stickers zijn zó leuk!
  Romy blogde laatst over… Maandoverzicht: februari 2017

 5. MM 1 maart 2017 / 21:18

  Sterkte bij de kaakchirurg!
  Stijlvol die goudkleurige tissuedozen. En wat handig dat je bij de weekplanner zelf de weeknummers kan invullen.

 6. marjonS 2 maart 2017 / 07:40

  Het cadeautasje van de Hema is zeker leuk, vrolijk.
  Hopelijk gaat het snel met kleine stapjes weer wat beter met je gezondheid.
  marjonS blogde laatst over… Wist je dat… #februari

 7. Tiffany 2 maart 2017 / 09:26

  IK vind die stickers echt super leuk! Ik heb gisteren ook hele leuke dingen gekocht bij de Hema, misschien binnenkort ook maar een shoplog maken 🙂 had hele leuke washitape, paperclips & stempels.
  Tiffany blogde laatst over… Tips voor goedkoop glutenvrij eten

 8. Josephine 2 maart 2017 / 10:54

  Veel succes bij de kaakchirurg! Als je daar zin in hebt, moet je er wel erg veel last van hebben. Hopelijk zijn ze een beetje lief en geduldig met je.

  Die tissue-doos is leuk! Ik dacht even dat het misschien zo’n houder was die je kunt bijvullen. Dat was nóg leuker geweest!
  Josephine blogde laatst over… Victoriaanse politiek is niet zo anders als nu

 9. Esmee 2 maart 2017 / 12:36

  Wat een lief artwork op die stickers! Ik hou ook ontzettend van inpakpapier, zakjes en tasjes… Dat tasje is te schattig!

  Heel veel succes bij de kaakchirurg!

 10. Vanessa 2 maart 2017 / 13:11

  Ik vind het cadeautasje en de week planner superleuk! Ik gebruik momenteel een desk planner van de Action, ook een aanrader. Veel succes bij de kaakchirurg!
  Vanessa blogde laatst over… Mooie accessoires voor mannen

 11. levende autist 3 maart 2017 / 13:30

  Schoolspullen van de HEMA daar hou ik van. Schriftjes, pennen, agenda’s genieten <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.