Hema Outlet shoplog! HEMARKT

Den Helder heeft tegenwoordig in het oude pand van V&D een HEMARKT. Een super grote winkel vol spullen van Hema, maar dan allemaal heel betaalbaar. Je scoort er de leukste koopjes. Ik laat je zien wat ik kocht!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete item uit de shoplog is! En als je mijn losse aankoopjes wil zien, volg me dan op Snapchat, daar laat ik regelmatig iets zien. Je vindt me er onder de naam Lisanneleeft.

DELEN:

12 reacties

 1. Frauke 12 september 2016 / 07:25

  Wat heb je leuke dingen gekocht! En die outlet klinkt ook echt heel leuk. Ik ben een keertje in zo’n Hemarkt geweest in Breda onlangs, maar dat vond ik echt een dikke tegenvaller. Helemaal niet veel dingen in de korting, rommelig en ook best klein (het was een stukje in de HEMA zelf geloof ik). Jammer dat Den Helder voor mij wel héél ver weg is haha. X
  Frauke blogde laatst over… Verliefd … op een handgemaakte, Marokkaanse poef

 2. Shirah 12 september 2016 / 08:04

  Ik zag laatst ook een Hemarkt, volgens mij in Apeldoorn, maar ik wist niet dat ze daar zulke leuke dingen verkochten. Goede aankopen!
  Shirah blogde laatst over… Minimaliseren in de winkel

 3. Tiffany 12 september 2016 / 08:32

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik heb een tijd terug bij de Hemarkt in Tilburg ook veel van dit soort dingen gekocht. Mocht je het leuk vinden, er staat daarvan een shoplog op mijn blog.
  Tiffany blogde laatst over… Kaarten maken met papier: inspiratie

 4. Romy 12 september 2016 / 09:21

  Wat een leuke spullen! Ik word er helemaal blij van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.