Hema sale shoplog (inclusief miskoop)

Toen ik in Zwolle was wilde ik heel graag naar Hema, terwijl we die in Den Helder ook hebben. Waarom? De sale. Gewoon allemaal bij elkaar, heerlijk! Lekker snuffelen tussen alle koopjes en kijken of er iets tussen zit waar je heel blij van wordt. Ik kocht een aantal spulletjes. Vooral dingen die ik perfect voor mijn blog kan gebruiken, daar word ik stiekem ook het meest blij van, haha!

hema-sale-zwolle

schattige-envelopjes

De laatste tijd vind ik post sturen steeds leuker, daarom kocht ik deze twee envelopjes in een setje voor €0,50. Het zijn echt kleine envelopjes, maar het is wel heel erg leuk om gewoon een kleinigheidje in te versturen, want er zit ook (dun) bubbeltjesplastic in! Super leuke envelopjes, het geeft mij weer inspiratie voor dingen die ik erin zou kunnen versturen.

washitape-hema

Washitape. Kan perfect verstuurd worden in zo’n envelopje, haha! Dit vind ik altijd leuk om als extraatje bij post te stoppen. Gewoon een klein mini cadeautje! Deze waren per pakje van twee €0,50.

etiketten-hema

Etiketten! Hier werd ik blij van! Altijd als ik op zoek ga kom ik geen leuke tegen, dus ik was blij dat ik ze nu toch tegen kwam! Vaak als ik een envelop met print gebruik, moet ik zelf een label maken om het adres op te schrijven. Voor dit setje betaalde ik €0,50.

stickers-voor-business-card

Dit had ik nog nooit gezien! Handig voor in mijn bullet journal of een ander klein boekje dat je altijd bij je hebt. Het is een sticker, kun je overal op plakken (oh, wacht, dat is meestal met een sticker, ok, je snapt het). Ik denk dat ik een mini notitieboekje in mijn tasje ga meedragen voor ideetjes zodat ik ook mijn visitekaartjes altijd bij me heb. Die vergeet ik nu altijd, onhandig! Als iemand er dan eens om vraagt, kan ik er tenminste eentje geven.

Laatst was ik in het ziekenhuis, daar vroeg een verpleegkundige om mijn kaartje omdat ze op mijn site wilde kijken. Zie je, je moet die dingen áltijd bij je hebben, je weet nooit wie je tegenkomt.

kartonnen-doos-hema-sale

En dan nu de ‘miskoop’. Een groter doosje voor €2 en een kleinere voor €1,50. Leuk, in elkaar zetten!!!

instructies-hema-doosjes

De handleiding. Eitje, doen we even!

magneetdoosjes-hema

Alleen… de magneet is niet sterk genoeg, of het karton niet buigzaam genoeg, waardoor de doosjes niet sluiten. Stom! De doosjes leken juist zo leuk! Ik heb de bovenste extra geprobeerd (voor) te buigen omdat die andere al niet dicht ging, maar dit is het resultaat. Word je niet blij van! Jammer. Hij werkt met een magneetsluiting, misschien heb ik ergens nog wel een magneetstripje liggen, zodat ik deze erop kan plakken. Maar die zijn meestal wel wat dik, dus dat is weer minder mooi. Ja, dit is wel een beetje een miskoop. Zó jammer, want ze lijken zo leuk!

Als iemand tips heeft voor de doosjes, laat het zeker weten!

Houd jij ook zo van sale-shoppen?

DELEN:

34 reacties

 1. Amy 29 maart 2016 / 07:47

  Balen van die doosjes zeg. Ze zien er zo leuk uit. De andere spullen zijn ook super leuk!!

 2. marije 29 maart 2016 / 07:47

  Ooh dat washi tape is serieus mijn all time favourite. Doe er nu heel voorzichtig mee zodat het niet op gaat.

  Suf die doosjes zeg :s

  Maak er een mooie dag van!

 3. Elise 29 maart 2016 / 08:27

  Misschien kan je het dooskes-probleem oplossen met wat velcro?

 4. Tiffany 29 maart 2016 / 08:57

  Die doosjes zijn echt heel leuk, jammer dat ze niet sluiten. Ik weet helaas zo snel geen oplossing.

 5. Sandra 29 maart 2016 / 09:40

  Die washitape is leeeeuk! Ik word echt vrolijk van die mooie lente kleurtjes, hihi. Wel jammer trouwens van die veel te leuke doosjes, dat ze niet dicht willen. Echt stom, want ze zien er wel heel leuk uit…

 6. Darina 29 maart 2016 / 09:58

  De doosjes zijn erg leuk, jammer van de sluiting! De rest van de spulletjes zijn ook super!

 7. Diana 29 maart 2016 / 10:05

  Super leuke aankoopjes, alleen jammer van de doosjes!

 8. Jamey 29 maart 2016 / 10:08

  Dat is nog eens leuk shoppen met die kleine prijsjes!

 9. Lilian (ikwordvrolijkvan) 29 maart 2016 / 10:24

  Misschien werkt het om de de deksel van de doosjes een paar uur gevouwen te houden dmv een dik boek of iets anders zwaars?

  • Janske 29 maart 2016 / 13:27

   precies…of de washi tapes gebruiken om ze dicht te plakken 😉 Maar inderdaad…wel stom!

  • Lisanne 29 maart 2016 / 13:54

   Nee, ze blijven helaas steeds terug gaan naar deze vorm 🙁 Stomme doosjes! Moet echt iets van een betere sluiting op!

 10. Zo simpel is dan geluk 29 maart 2016 / 11:01

  Leuke aankopen! Ik zou even een paar dagen iets zwaars op de deksels van de doosjes leggen. Grote kans dat de vouw dan scherp genoeg is en ze wel gewoon sluiten.

 11. Aileen 29 maart 2016 / 11:36

  Die envelopjes zijn echt leuk!
  Wel jammer van de doosjes! Misschien zou je het kunnen oplossen met een klein stukje klittenband.

 12. Anouk 29 maart 2016 / 12:41

  Wat balen van die doosjes zeg, want ze zijn inderdaad wel erg leuk! Misschien met touw? Vrolijke dingetjes allemaal trouwens!

 13. EliseDingen 29 maart 2016 / 12:59

  Wat een super leuke spulletje weer, heb meteen weer Hema drang haha :p Wel flauw van die doosjes, misschien kun je er een knoopje opmaken en dan een elastiek in een lus knopen en die dan om het knoopje doen zodat hij dicht blijft zitten. Als je begrijpt wat ik bedoel 🙂

 14. Catherine 29 maart 2016 / 12:59

  Yaay Hema! Ik kom daar zó graag! Jammer van de doosjes, maar de rest is wel heel leuk!

 15. Nienke 29 maart 2016 / 13:22

  Stom van de doosjes, ze zagen er inderdaad wel heel leuk uit, als het zou werken! Voor de rest hele leuke dingen gekocht!

 16. Irina 29 maart 2016 / 15:08

  Heel erg jammer van die doosjes!
  Die ‘visitekaartjes-houder’ vind ik echt geweldig! Daar ga ik ook maar eens naar kijken: super handig.

 17. Leonie 29 maart 2016 / 16:41

  Wat zonde van die doosjes! Kan je er geen losse magneet op plakken die wel sterk genoeg is?
  En ik heb altijd een visitekaartjeshoesjes in mijn tas zitten, voor het geval dat. Maar die stickerdingen lijken me wel handig voor andere dingen! Bij ons was er vorige week nog geen uitverkoop helaas, dus ik ga morgen maar weer eens kijken. Wordt hier namelijk altijd hebberig van x)

 18. Luna 29 maart 2016 / 19:26

  Ik vind sale leuk, maar ik merk dat ik vaak sale-producten ongebruikt terugvind na een jaar als ik de kast opruim. Kortom: ik kom met veel thuis, wat ik eigenlijk niet echt nodig heb.

 19. els 29 maart 2016 / 20:48

  Je kan misschien er met tape twee hoekjes aan maken van de bovenkant van de deksel hoeken naar de voorkant van de deksel . Snap je ,ik denk dat ik niet erg duidelijk ben!?)of magneettape gebruiken van de Xenos of de Hema?

 20. Nathalie 29 maart 2016 / 20:56

  Leuke aankopen! Die visitekaartjes stickerers lijken me super handig, ik ga eens kijken of we ze hier ooo hebben :).

  Jammer van de doosjes dat ze niet sluiten, misschien 1 of 2 (leuke) elastiekjes er om heen doen om ze dicht te houden?

  • Nathalie 29 maart 2016 / 20:57

   Sorry voor de spelfouten ? wilde weer wat te snel typen, haha

  • Lisanne 30 maart 2016 / 13:33

   Ja, dat is sowieso een goed idee totdat ik misschien een andere oplossing vind 😀

 21. Kim 29 maart 2016 / 20:58

  Super leuke aankopen inderdaad! Lijkt me dat als je zo’n winkel binnenkomt, je graag alles mee wilt nemen hihihi! 🙂
  Wel heel erg vervelend van de doosjes! Kun je niet naar de Hema in je eigen woonplaats gaan om het aan te geven?

 22. monica 29 maart 2016 / 21:40

  Wat stom van die doosjes. Maar je hebt wel weer leuke spulletjes gescoord.

 23. monique 29 maart 2016 / 22:19

  Hey Lisanne,

  Kun je op de doosjes geen klittenband rondjes plakken, die zijn dun en zo kun je toch nog die onwijs leuke doosjes gebruiken + is al je ‘inelkaarzetmoeite’ ook niet voor niets!

  https://www.anmacreatief.nl/detail/843850/joy-klittenband-6500-0072-rond.htm

  zie bovenstaande link. Ik gebruik ze ook voor kleine doosjes of leuke kaartjes, ze zijn echt sterk…voor die doosjes misschien 2 in elke hoek plaatsen…maar dan kun je ze wel gebruiken en die lieve rondjes staan ook niet slordig of zo.

  tip van de dag 🙂

  Leuke dingetjes gescoord bij de hema!

  lfs
  monique

  • Lisanne 30 maart 2016 / 13:32

   Oja, die zijn ook niet zo dik, handig! Twijfel alleen of het dan wel sterk genoeg is, dat karton is echt eigenwijs 😛

 24. Anneleen 30 maart 2016 / 10:29

  Wat vervelend dat de doosjes niet goed sluiten! Want ze zien er wel heel leuk en vrolijk uit! 🙂

 25. Rowan - sillysis.nl 30 maart 2016 / 20:27

  Wat een mooie spulletjes heb je gekocht! Ik wist eerlijk gezegd niet dat er Sale was bij Hema. Jammer dan de doosjes zeg, dat is wel even balen!! Want de printjes zijn juist zo schattig!

 26. Marit 9 juni 2017 / 14:18

  Hema heeft altijd veel praktische en handige dingen, die je voor verschillende doeleinden kunnen helpen.

  Weet je of deze artikelen nog steeds verkrijgbaar zijn? Ik zie namelijk dat dit artikel al van vorig jaar is, waardoor ik misschien wat aan de late kant ben met reageren :p

  Liefs,
  Marit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.