LIST: Herfst?! Het is toch gewoon zomer?

Wat zeg je nou? Herfst?! Sorry, dat verstond ik niet helemaal. Misschien is het wel zo, maar als je nou hard genoeg blijft ontkennen… Als we nu allemaal visualiseren dat het zomer is, misschien trekken we dan de zomer naar ons toe? Genoeg dingen die je zou kunnen doen om dat zomer-gevoel nog een beetje vast te houden. (En ik heb vast een tip: vooral niet naar buiten kijken!)

herfstzomer

Laat het zonnetje altijd schijnen met deze paraplu

Dan komen we meteen bij het toppunt van ‘jezelf voor de gek houden’. Met deze paraplu blijf je niet alleen droog terwijl het regent, je kunt ook blijven volhouden dat het helemaal niet regent. Met deze paraplu schijnt het zonnetje altijd! Briljant!

zomerherfst

Zoek een vakantie uit

Ik denk dat dit het perfecte moment is om te gaan kijken naar een lekkere vakantiebestemming. Waan jezelf in de sferen van witte stranden en blauwe zeeën. Zo komt die vakantie (zomer) vibe zeker weer naar boven.

En ja, ook ik zat dit weekend bij het reisbureau. Het is nog niet helemaal zeker dat het door gaat, maar als dat wel zo is zijn jullie de eersten die weten waar de reis heen gaat!

ontken-de-zomer

Vrolijke kleurtjes

Nu kun je denken dat je juist leuke donkerdere kleuren kunt dragen als het weer niet zo mee zit. Maar met dit kleurtje van Essie in de kleur ‘Need a vacation’ waan ik me in de zomersferen. Dit lakje heeft nog nooit zo perfect gestaan als nu! (jep, die naam doet het hem :P)

Elke keer als je naar je handen kijkt krijg je weer een zomergevoel. Heel erg fijn!

ontken-de-herfst

Vakantiefoto’s…

Volgens mij hebben we allemaal nog wel een hoop foto’s liggen die moeten worden uitgezocht. Ze moeten afgedrukt, er moet een canvas van komen of ze moeten afgedrukt in een fotoalbum. Dit is het moment om hiermee bezig te gaan!

Door alle zonnige plaatjes terug te zien krijg je het vast een beetje warmer 😀

zomerse-kerstkaarten

Zoek de meest zonnige kerstkaarten uit!

Gezellige kaarten met sneeuwpoppen en kerstmannen, daar doe ik niet aan. Voor mij moeten kaartjes blij zijn, je moet er vrolijk van worden! En wat betreft geven deze kaartjes van de Action een warm (zomer)gevoel.

zomerherfst4

Sunkissed make-up

Een beetje extra bronzer, een beetje kleur op je oogleden en/of op je lippen doen wonderen. Elke keer dat je in de spiegel kijkt geloof je steeds meer dat vandaag een zwoele zomerdag is. En als je dat maar vaak genoeg herhaalt, wedden dat die dag dan ooit komt? 😀

Misschien is het toch geen hoog-zomer meer… Maar gelukkig kunnen we het zonnetje zo in ons naar boven halen! Had jij gedacht dat het zo simpel was? En oja… bedenk je, zelfs als het sneeuwt, regent, hagelt en stormt, ergens op deze wereld schijnt de zon! Wat doe jij om de zomer nog een beetje vast te houden?

12 reacties

 1. Emmelien 5 november 2012 / 07:56

  Om eerlijk te zijn doe ik helemaal niks. Misschien in februari, als ik de winter zat ben, maar op het moment vind ik het heerlijk! Lekker wegkruipen op de bank in een dikke trui, zo gezellig! Ik kan niet wachten tot het gaat sneeuwen 😀

 2. mysupersweetlife 5 november 2012 / 08:14

  Haha erg leuk artikel! Stiekem ben ik nu al bezig met de vakantie plannen voor volgende zomer. Bedenken wat voor jurkjes ik mee ga nemen enzovoort..
  Liefs

 3. Hester 5 november 2012 / 08:58

  Jaa, ik mis de zomer! 🙁 Die paraplu is gaaaf, haha. Voor de rest ook goede tips!

 4. Josephine 5 november 2012 / 09:47

  Als ik altijd weer terugkijk naar vakantiefoto’s krijg ik zo’n blij gevoel! Een vakantie uitzoeken lijkt mij ook weer nice 🙂

 5. Lisanne 5 november 2012 / 10:34

  Heel grappig artikel! Al vind ik de herfst persoonlijk helemaal niet zo erg 🙂

 6. Laura 5 november 2012 / 11:33

  Ik heb ook echt al zin om een vakantie te boeken! Meestal doe ik dat ergens in januari/februari .. Tegen die tijd ben ik de winter altijd spuuuuugzat :’)

 7. Simone 5 november 2012 / 14:42

  Goeie tips! Vakantiefoto’s kijk ik nu ook regelmatig 🙂 Oja, en alvast bedenken wat ik volgend jaar zou willen voor vakantie helpt ook wel! 😀

 8. Lizzy 5 november 2012 / 16:19

  Super leuk artikel met handige tips! 🙂 Ik doe altijd vakantie foto’s terug kijken. Dat werkt erg goed bij mij!

 9. Lianne 5 november 2012 / 16:48

  De tip ‘vooral NIET naar buiten kijken’ die doet het em hoor! haha
  Vakantiefoto’s uitzoeken vind ik ook een goede! En dan terwijl het buiten van dat natte, koude herfstweer is lekker gaan scrappen ofzo met een kop thee en wat lekkers, hihi^^

 10. Ilse 5 november 2012 / 17:50

  Lekker positief! Ik doe er helemaal niks aan want ik hou wel van de herfst!

 11. Charlot 5 november 2012 / 20:42

  Word helemaal blij van deze post!!
  Krijg nu al zin in de Zomer!!!!
  Alhoewel ik de decembermaand ook wel erg gezellig vind hoor… 🙂 Na december mag het van mij gelijk juni worden!

  X Charlot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.