Het begin van het einde, de examens!

Ja, nu gaat het echt beginnen. De examens. Je zou het het begin van het einde kunnen noemen, want dat is het eigenlijk wel een beetje. Maar dat wordt hard werken de komende twee weken.


Via weheartit.com

Zoals ik eerder al zei heb ik vrij weinig te vrezen. Mijn cijfers zijn goed, ik hoef maar vijf examens te maken en de compensatiepunten zijn al binnen. Enige proleempje zou kunnen zijn dat ik  zou eindigen met drie vijven. Hoewel die kans vrij klein is, denk ik. Die gedachten houd ik trouwens ook al vast in de twee weken dat ik nu vrij heb. Onder het (niet) leren.

De grootste uitdaging is het maken van vijf intensieve examens (van 3 uur lang?!) in twee weken. Na het maken van twee toetsen in een week ben ik normaal gesproken al gebroken, nu moet ik er vijf in twee weken. En dat is voor mij niet niks.

Ik wil graag deze twee weken gewoon doorbloggen, zoals jullie van me gewend zijn. Maar ik kan natuurlijk niets beloven! Als ik doorgedraaid ben van de wiskundesommen en ik alleen nog maar over engelse teksten kan dromen schrijf ik misschien wel niets. Of misschien juist wel, kunnen jullie lachen.

DELEN:

12 reacties

 1. Kim 14 mei 2011 / 20:44

  Heel veel succes! Als ik het zo hoor gaat het zeker lukken!

 2. Renske 14 mei 2011 / 21:21

  Veel succes! Je examens gaan nu even voor, dus begrijpelijk als het niet lukt te bloggen:)

 3. Emmelien 14 mei 2011 / 21:24

  Succes meid! Het gaat vast lukken!
  En natuurlijk gaan je examens nu even voor, alhoewel ik stiekem wel benieuwd ben naar posts met wiskunde sommen 🙂

 4. Nathalie 14 mei 2011 / 21:32

  Heel veel succes Lisanne. Ik duim voor je!

 5. Jana 14 mei 2011 / 21:33

  Lekker, dat je met goede cijfers je examen in zal gaan en niets te vrezen hebt.
  Ik heb echter genoeg te vrezen.

  Succes de komende twee weken!

 6. josien 15 mei 2011 / 08:17

  ik weet hoeveel energie het kost, maar het gaat je lukken.

  heel veel succes!!!

 7. Aaf 15 mei 2011 / 12:17

  hihi spannend! Succes, je kunt het!(:
  xx

 8. claudia 15 mei 2011 / 20:48

  heel veel succes meid!!
  en als t even niet meer gaat, denk maar alvast aan die laaaaaaaange zomervakantie, mét dat belangrijke papiertje 😀

  ik weet dat je t kan!

 9. Vivian 16 mei 2011 / 11:17

  Ik weet hoe je je voelt, ik zit in hetzelfde schuitje! Heb ook problemen met mijn gezondheid en ik moet vier examens doen: twee op donderdag, één op maandag en één op dinsdag. Maar ik weet zeker dat het jou, net zoals mij, gaat lukken! Succes!

 10. Elise 16 mei 2011 / 15:56

  Wat heb jij weinig examens. Ik heb er 7 in twee weken, maar gelukkig sta ik er ook goed voor. Alleen ik wil liever ook niet slagen met twee 5en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.