Het gezonde eten

Een tijdje geleden heb ik mezelf uitgedaagd om weer gezond te gaan eten. Dit kun je hier lezen. Maar helaas heb ik dat opgegeven. Het lukte gewoon niet. Of toch wel?


Foto door cajie op Flickr

Eerder deze week schreef ik al dat ik mijn emoties aan het wegeten was. Ik moest er maar gewoon aan toegeven, bij mooier weer ga ik gewoon weer fijn door met gezond eten en afvallen. Dacht ik.

November is niet echt mijn maand geweest, ik hou ook gewoon niet van donker weer. Ik kan er niet zo goed tegen. En blijkbaar kost het dan veel moeite om gezond te eten.

Ik durfde niet meer op de weegschaal. En meestal is het inderdaad dan te laat, dan zit er alweer een paar kilo aan. Gisteren stond ik op de weegschaal en zag ik tot mijn grote verbazing dat ik helemaal niet was aangekomen. Wat een grap!

Nu ik weet dat ik niet ben aangekomen ben ik weer gemotiveerd. Ik ga het gewoon opnieuw proberen. Gezond eten. Ik ga gewoon vrolijk door. Wie weet ga ik me er nog beter door voelen. Hoe houden jullie het vol met dit donkere nare koude weer om alsnog gezond te eten?

3 reacties

  1. Allungaa 28 november 2010 / 20:12

    Succes ! ūüôā Gaat zeker wel lukken. Bij mij werkt het zo ; Als ik me er niet druk om maak, en niet teveel aan denk, dan val ik het best af. Niet teveel druk op zetten. En zoek de dingen die jou vrolijk maken in dit sombere weer! Er is vast iets:)

  2. Kimberley 30 november 2010 / 16:35

    Wat fijn dat je bent afgevallen! ;d Ik heb altijd een dilemma. Als ik denk: “Ja, ik ga mijn best doen om af te vallen!” dan kom ik aan en andersom. (niks doen – afvallen). Echt heel raar, maar met de wintermaanden, tjah.. Ik denk dat ik echt meer ga bijkomen, dan afvallen. Aangezien ik echt een enorme winterdip heb en dan alles eet wat los en vast zit.

  3. rosalie 30 november 2010 / 18:20

    Meestal lukt het niet, en dan na een paar dag weer één dagje weer gezond, maar als de zon schijnt lukt het sowieso wel =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.