Het interview met mij in Mijn geheim!

Super leuk, ik heb toestemming gehad om het interview in Mijn Geheim met jullie te delen! In deze blogpost vind je dus het interview! Je kan op de afbeeldingen klikken voor een groter formaat, zodat de tekst makkelijker te lezen is.

fibromyalgie-mijn-geheim-klein

fibro-mijn-geheim-klein

fibro-mijn-geheim3-klein

fibro-mijn-geheim4-klein
Geinterviewd worden door Evelien Flink was heel prettig, ze doet dit werk puur omdat ze het heel erg leuk vindt en dat merk je ook aan haar. Maar dat ze er goed in is blijkt ook – ik ben namelijk erg blij met hoe het stuk uiteindelijk is geworden! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om het te lezen.

Note: Dit interview is een tijdje geleden afgenomen. Inmiddels heb ik de diagnose de ziekte van Lyme gekregen. Dat is dus een kleine update, haha!

DELEN:

38 reacties

 1. Petra 4 september 2014 / 06:31

  Een heel mooi en open artikel. De foto’s zijn ook prachtig.

 2. Kelly Caresse 4 september 2014 / 06:40

  Wat mooi dat je dit verhaal op ie blog mag delen, ik vind het wel heftig om te lezen, het komt heel duidelijk naar voren hoe heftig het is en ook de machteloze situatie waarin je moeder zat. Heftig en aangrijpend en iets moois dat je dit allemaal met ons wilt delen en dat je zoveel steun van je blog krijgt

  • Linda 4 september 2014 / 10:55

   Ik sluit me maar bij Kelly aan, want ik wilde eigenlijk hetzelfde zeggen 🙂
   Ik heb trouwens ook heel veel respect voor Tim, echt iemand om trots op te zijn! Je mag trouwens ook echt trots zijn op jezelf, ik heb veel bewondering voor je doorzettingsvermogen en positiviteit!

 3. Paul 4 september 2014 / 07:39

  Mooi interview! Ik wist niet dat Mijn Geheim nog bestond.

 4. Elize 4 september 2014 / 07:58

  Wat een mooi artikel is het geworden zeg!
  Ik heb zo’n bewondering voor hoe jij (en Tim) ermee omgaan dat je je vaak niet goed voelt. En ik vind het ook heel interessant om te lezen hoe het voor je moeder is/was.

 5. Francesca 4 september 2014 / 08:18

  Wat een mooi stuk is het geworden! Heel oprecht. Ook interessant om het vanuit jouw moeder’s perspectief te lezen.

 6. Miranda 4 september 2014 / 08:39

  Wat een mooi artikel. Ik had de mijn geheim ook al gelezen.
  Ik vind het een open en eerlijk stuk en goed dat het ook vanuit je moeder belicht wordt. Prachtige foto’s ook!

 7. Frederique 4 september 2014 / 08:47

  Ook al heb je nu een andere diagnose, dat doet niets af aan het interview of het verhaal erachter 🙂

 8. Anneleen 4 september 2014 / 09:05

  Wat een knap artikel! Ik heb dit met veel interesse en respect gelezen. Ik snap heel goed dat wanneer je j diagnose kreeg, er een hele last van je schouders viel.

 9. Simone 4 september 2014 / 09:26

  Ik had het tijdschrift meteen gekocht. Was heel erg benieuwd naar het interview. vond het erg interessant om te lezen en ik hoop ook echt dat het snel beter met je gaat.

 10. Susanne 4 september 2014 / 09:39

  Mooi interview is het geworden! Eigenlijk alles in de notendop wat je al jaren van je lezen. Dat van die aanvallen wist ik nog niet, lijkt me echt vreselijk als ouder zijde. De foto’s vind ik ook mooi geworden, door Tim gemaakt toch?!

 11. Marlijn 4 september 2014 / 10:06

  Wat een mooi intervieuw Lisanne. Het opent nogmaals mijn ogen, zo heftig had ik het niet verwacht. Onwijs veel respect voor jouw!! Hopen dat je nieuwe diagnose je leven iets makkelijker gaat maken.

 12. Amélie 4 september 2014 / 10:08

  Wauw, wat een mooi openhartig artikel! Heb er bewondering voor dat je zo kunt loslaten en het positieve kunt blijven zien.

 13. Jadwiga 4 september 2014 / 10:18

  Wat een mooi artikel! Ik vind het knap dat je zo positief kan zijn en dat je er alsnog uithaalt wat er voor jou in zit, al is dat soms misschien iets minder dan voor anderen. Je bent voor mij en vast ook voor velen een inspiratie 🙂

 14. Marieke 4 september 2014 / 10:46

  Mooi artikel, Lisanne 🙂 Het is al heel vaak gezegd, maar ik vind het knap dat je zo positief blijft! 🙂

 15. Michelle 4 september 2014 / 11:49

  Mooi artikel lisanne! Ik heb ook fibromyalgie en ik weet dat ieder persoon het anders ervaart en de ziekte zich anders openbaart en dat je nu eindelijk de juiste diagnose hebt gekregen, … Want ik moet eerlijk zeggen dat ik me in veel dingen niet herken wat hier wordt beschreven en het inderdaad op iets anders lijkt dan alleen maar fibromyalgie. Ik weet hoe zwaar het is voor mij maar het is niks vergeleken met jouw situatie. Ik heb heel veel respect en bewondering voor jou (en Tim). Je positivisme is aanstekelijk!

 16. Tamara 4 september 2014 / 11:50

  Heel mooi Lisanne hoe je dit omschrijft! Laat zien dat je een vechter bent 🙂

 17. Eva | Realitijd 4 september 2014 / 11:54

  Prachtig interview. Ik heb weeral wat geleerd en ik wens je het allerbeste! Ik vind je project ook ontzettend leuk.

 18. Mariska 4 september 2014 / 13:01

  Wat een mooi stuk! Ik denk inderdaad wat betreft de opmerkingen dat mensen je niet altijd begrijpen. Pijn kun je ook niet overbrengen naar een andere natuurlijk.

 19. Lieke 4 september 2014 / 15:43

  Heel mooi artikel geworden!! Interessant om je situatie ook zo volledig te zien. In je blog komt het vaak wel in kleine stukjes voorbij. Maar nu je het hele verhaal leest, komt het heel goed over hoe je dagelijkse situatie eruit ziet en hoe knap jij daarmee omgaat!! Super. Liefs, Lieke

 20. Eilish 4 september 2014 / 18:58

  Het is echt een prachtig artikel geworden! Ik zocht m nog in de winkel, maar hij lag er steeds niet!

  • Stephanie 4 september 2014 / 19:42

   Mooi artikel 🙂 duidelijk en helder! Heftig ook hoor..!
   En mooie foto! En wat een mooie naam heeft je moeder zeg, nog nooit eerder gehoord! 🙂

  • Lisanneleeft 4 september 2014 / 21:04

   Inmiddels ligt de nieuwe Mijn Geheim al in de winkel, dus waarschijnlijk vind je hem nu sowieso niet meer! 🙂

 21. Daniëlle 4 september 2014 / 20:06

  Wat een geweldig mooi artikel zeg. Je bent zo positief en dat bewonder ik. Ik weet sinds een jaar dat ik fibromyalgie heb en ik zit soms nog wel in een enorme dip, dat ik het juist van de negatieve kant bekijk. Heel knap dat je zo ingesteld bent, ik kan nog veel van je leren! Mooie foto’s trouwens in het artikel, je lijkt op je moeder 🙂

 22. Isabel Cristina 4 september 2014 / 20:21

  Wat een mooi maar heftig interview! Wat zal je moeder zich machteloos hebben gevoeld. Het zijn trouwens hele mooie foto’s van jullie!

 23. Chantal 4 september 2014 / 20:42

  Mooi artikel! Wat vervelend dat er werd gezegd dat het tussen je oren zou zitten. Gelukkig weet iedereen nu beter 🙂

 24. Rianne 4 september 2014 / 20:48

  Een mooi stukje. Sommige stukken zijn herkenbaar al heb ik (gelukkig) heel wat minder last van de fibromyalgie.

 25. Nicole 4 september 2014 / 21:58

  Wauw een heel mooi stuk zeg. Heeft ze inderdaad mooi beschreven allemaal..

 26. Lisa 5 september 2014 / 07:21

  Deze ga ik vanavond even lezen, heb nu helaas geen tijd. Aan de reacties te zien is het een heel mooi stuk geworden!

 27. Laura 5 september 2014 / 08:40

  Mooi artikel, en wat een mooie foto’s van jou en je moeder! X

 28. Laleh 7 september 2014 / 15:05

  Mooi artikel en leuke foto van jullie samen.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.