Het Lisanneleeft.nl roer gaat om!

Dames die mijn blog al langer volgen die kennen mijn blog van voorheen misschien nog wel. Deze stond vol met inspirerende afbeeldingen, teksten en andere inspiratie- en motivatiebronnen. Misschien niet zo sterk als mijn blog nu is, maar je kreeg er zin van in het leven! Nu deel ik veel meer oppervlakkige dingen met jullie, en eigenlijk is dat best wel zonde. Wat nu?

Via weheartit.com

Waarschijnlijk is mijn blog zo gegroeid en veranderd door dat andere smaakje aan mijn blog. Jep, it does work. Internetlezers houden over het algemeen niet van diepgang en zweverige praat. En ik geef toe: Daar houd ik zelf ook niet van.

Maar toen ik laatst terug ging lezen op mijn eigen blog kreeg ik er weer zin in. Om er iets van te maken, van mijn blog, maar ook van mijn leven! Dat heb ik altijd al wel, maar soms gaat altijd alles zo op de automatische piloot dat je vergeet te leven. Dat je vergeet te genieten!

En dat wil ik terug. BOEM! Je komt op Lisanneleeft.nl en je komt met beide benen op de grond. Je weet wat je dromen zijn en je wil ze niet meer uit het oog verliezen. Je wil leven en je wil daarvan genieten.

Dat is wat ik voel als ik mijn oude artikelen teruglees, en ik wil dat jullie dit gevoel krijgen als jullie mijn blog lezen. Maar outfits laten zien of over andere lifestyle dingen schrijven vind ik ook heel leuk! En misschien houdt dat het wel leuker en makkelijker voor jullie (en voor mij). Dus dat wil ik ook graag blijven doen.

Dus. Dat is het plan! Hopelijk ga ik dat volhouden en gaat het me lukken om die sparkle terug te krijgen. Wat vinden jullie hiervan? Hoe denken jullie hierover? Wat willen jullie zien? Dat wil ik heel erg graag weten!

19 reacties

 1. Hanna 16 mei 2012 / 07:08

  Ik vind het een heel erg goed idee, want mede dankzij die inspirerende artikelen ben ik je gaan volgen! xoxo

 2. lifesplash 16 mei 2012 / 07:37

  Vind ik een goed idee! Je blog moet tenslotte een plek zijn die volgens jou ideaal is. Veel succes.

 3. Foodloveandhappiness 16 mei 2012 / 08:05

  Succes! Je moet er van maken wat jij leuk vindt en daarmee heb je vast genoeg lezers die dat ook leuk vinden!

 4. Mariska 16 mei 2012 / 08:21

  Vind het vooral altijd erg leuk om foto’s te zien! 🙂

 5. emily 16 mei 2012 / 09:02

  Dat was destijds ook de reden inderdaad dat ik jouw blog volgde, maar hoe hij nu is vind ik ook geweldig. Het zou wel leuk zijn om dat stukje ‘vroeger’ terug te brengen 🙂 Goed dat je dat zelf ook inziet 😀

 6. Lieke 16 mei 2012 / 09:04

  Als jij er achter staat dan is het goed toch? 🙂

 7. Laura 16 mei 2012 / 09:41

  Spanned!
  Ik ben benieuwd wat je er van gaat maken!

 8. Marc 16 mei 2012 / 09:58

  Ik heb er ooit een blog aan gewijd, dat ik het jammer vond dat je juist die diepgang niet had. Als je het stukje wilt lezen (het is vrij kritisch, maar wel netjes) dan stuur ik hem wel door

 9. Marc 16 mei 2012 / 09:59

  Laat ik voorop stellen, met die diepgang vond ik je juist enorm sterk en was je mede de reden dat ik uberhaupt begonnen ben met bloggen!

 10. Nienke 16 mei 2012 / 11:49

  Ik vind de balans belangrijk; ik vind het allebei leuk! Daarom volg ik ook zoveel verschillende blogs. =)

 11. Vivian 16 mei 2012 / 11:57

  Klinkt goed, ik denk dat je blog nog sterker zal worden door het terugbrengen van die krachtige inspiratie-dingen!

 12. Nathalie 16 mei 2012 / 14:20

  Klinkt goed. Ik vond het namelijk ook niet meer hetzelfde en best jammer. Dus goed besluit 🙂

 13. Renske 16 mei 2012 / 22:54

  Een geweldig plan! Juist dat maakte jouw blog uniek. in die zee van mode- en beautyblogs. Natuurlijk zijn die ook geweldig leuk, maar ik vind het interessanter en meer bijzonder om wat meer diepgang te krijgen bij jouw blog. Succes!

 14. Desi 20 mei 2012 / 14:25

  Ik ben mede door jou begonnen met bloggen, maar sins je meer de ‘beautyblog’ kant op ging*, ben ik gestopt met je te lezen. Te laatste tijd begon ik je blogjes weer leuker te vinden en nu kan ik niet wachten totdat je weer meer schrijft. Dit zijn de soort artikelen waar ik op zit te wachten! Dit maakt jouw blog zo speciaal! 🙂

  *Er is absoluut niets met beautyblogs, maar jouw blog sprong er uit omdat je een zo’n leuke twist had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.