Het nieuwe gezicht van Holy Soda!

AdvertisementAdvertorial

Hoe 100% goodness eruit ziet? Toen ze bij Holy Soda op zoek waren naar een nieuw gezicht waren ze er vrij snel uit: ze dachten meteen aan Arie Boomsma. Perfect passend bij de filosofie van Holy Soda: Positieve dingen doen en goed zijn voor een ander!

En dus is Arie Boomsma nu het gezicht van Holy Soda!

In de nieuwste commercial van Holy Soda bevindt Arie zich in de perfecte wereld waar alles puur natuur, mooi en gezond is. Uiteraard met aandacht voor de frisdrank, deze is 100% natuurlijk, 100% sprankelend en laag in calorieën.

Voor mij is Holy Soda een frisdrank die ik graag drink. Ik drink niet veel frisdrank, maar als ik het doe vind ik Holy Soda een fijne keuze. Een stuk minder suiker, maar wel het gevoel van een frisdrank.

Arie Boomsma zelf over de samenwerking: “Gezond leven, bewust zijn van wat ik eet en drink, is voor mij belangrijk. Frisdranken liet ik meestal staan. Maar Holy Soda is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Je kan het met een schoon geweten drinken, en het is een lekkere afwisseling als je de hele dag vooral water drinkt zoals ik. En dan die slogan ‘100% goodness’, een prachtig streven natuurlijk. In mijn werk probeer ik bij te dragen aan een mooiere samenleving. Holy Soda spoort ook aan om goed te leven. Dit is voor mij een samenwerking die op heel veel fronten klopt!”

Als je het mij vraagt een match made in heaven.

holy-sodaJe kan de Holy Soda frisdrank vinden in het frisdrankschap in de supermarkt en onderweg. Ik houd in elk geval van Holy Soda, je vindt hier meer over Holy Soda. Wat vind jij van de nieuwe commercial? En wat vind jij van Holy Soda, heb je het al weleens gedronken?

DELEN:

13 reacties

 1. Manon 26 mei 2015 / 19:22

  Mijn vriend is echt Holy Soda verslaafd! Vind die nieuwe reclame wel erg leuk, net als de vorige

 2. ingrid 26 mei 2015 / 19:50

  Ik heb niet zo veel met Arie Boomsma of met Holy Soda, maar de religieuze verwijzingen in deze reclame zijn wel grappig!

 3. Kim 26 mei 2015 / 20:04

  Ik dacht even dat jij het nieuwe gezicht van Holy Soda ging worden, hihi!

  • Lisanne 26 mei 2015 / 20:21

   Haha, nee, helaas! 😀

 4. Nesrin 26 mei 2015 / 20:19

  Grappig zo een merk met de naam Holy dan die Arie eraan koppelen. Ik ken het niet ben wel benieuwd naar de smaak. Mochten ze het ooit gratis uitdelen in de stad dan neem ik het aan 😉

 5. Bas 26 mei 2015 / 20:49

  Leuk! Ik heb het eigenlijk nog nooit geprobeerd, snel maar eens doen dus, lijkt me erg lekker! Toen ik de titel las, dacht ik even dat jij wilde vertellen dat je het nieuwe gezicht zou worden, haha!

 6. Miriam 26 mei 2015 / 21:18

  Ik lust geen prik dus nee, dat drink ik nooit hihi. Geef mij maar appelsap ;p

 7. Marijke 26 mei 2015 / 22:46

  Brrr alles zonder suiker vind ik gewoon niet lekker!
  Als ik dan al een keer frisdrank drink, dan gewoon maar met suiker.
  Maar ik vind Holy Soda wel lekker vrolijk, ook al lust ik het zelf niet

 8. Rosanne 27 mei 2015 / 00:09

  Haha wat leuk zeg! Dit is één van de weinige reclames die ik niet irritant vind 🙂

 9. Wildcard 27 mei 2015 / 12:12

  Wel grappig die Arie Boomsma. Presenteerde vroeger nog een programma voor jongeren die uit de kast kwamen, zo’n afkijk van de Belgische versie, maar dan stukken beter gedaan (vond ik toch).

  Jammer dat ze dat hier in België niet hebben die Holy Soda, anders wou ik hem wel eens proeven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.