Het perfecte mannencadeau

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een gaaf cadeau voor mannen. Maarja, wat geef je een man? Wat geef je aan een man die je niet zo goed kent of die alles al heeft? Precies toen ik dat had gevraagd op Twitter kreeg ik een mailtje van Mannenbox.com. Nice! De persoon in kwestie waarvoor ik op zoek was naar een cadeau heeft in zijn vakantie nogal wat alcohol genuttigd, dus de hangover box leek me perfect om aan hem te geven.

mannenbox4

Bij Mannenbox stoppen ze een houten box helemaal vol met allemaal cadeautjes. In verschillende thema’s! Namelijk: Hangover box, adventure box, clean shave box en de secret box (bij deze kun je ook zelf een thema aangeven en dan gaan zij iets gaafs voor je fixen!). Dus… een cadeaubox, maar dan voor mannen. Heel gaaf!

mannenbox5

Als je de box bestelt realiseer je het niet zo, maar het is echt heel gaaf om iemand dit te geven op een verjaardag. En de jarige dan zelf aan de slag laten gaan met de box en het breekijzer om het te openen!

mannenbox3

Als je de box ontvangt komt hij uiteraard helemaal gesloten aan. Voor mij was het ook weer een verrassing om te zien wat er ook alweer in zat! Heel leuk.

mannenbox2

Openmaken… het was een uitdaging, maar het is uiteindelijk gelukt!

mannenbox1

Open! Laat het uitpakken beginnen…

mannenbox-hangover-kit

De hangover kit, hier heb ik zo hard om gelachen! Een pepermuntje, paracetamolletje en zout om je vochtpeil bij te vullen na een avondje drinken. Dit zag er zo leuk uit!

wallet-ninja

En ook heel gaaf, en volgens mij iets waarvan elke man enthousiast wordt: deze Ninja Wallet. Met 18 verschillende functies. Terwijl hij perfect in je portemonnee past. Jep, dit is echt een heel leuke gadget om cadeau te doen!

inhoud-mannenbox

Verder vielen de speciaalbiertjes erg in de smaak, net als de doodshoofdbierpul (perfect om de Belgische biertjes uit te drinken). En een zonnebril en lekker borrelfood. Ik vind het een erg geslaagde box! Echt heel leuk om cadeau te doen en voor de ontvanger natuurlijk om te krijgen! Als je een vrouw hebt die hier juist helemaal blij van zou worden kun je het mannenbox gedeelte nog weg DIY-en, haha.

Al met al vind ik het een heel leuk cadeau, vooral als je zelf geen flauw benul hebt wat je moet geven, maar toch met iets leuks en bijzonders wil aankomen. Daarnaast vind ik dit gewoon heel leuke inspiratie voor het maken van een pakket voor een man als je niet weet wat je cadeau moet geven. Dan kun je helemaal zelf je budget kiezen, ook handig!

De prijs van deze box is €54,99. De andere boxen van Mannenbox. vind je hier, zo kun je precies zien wat er in de box zit en wat de prijs is.

Ik vind dit heel erg leuk om cadeau te doen en perfect als je het even niet weet. Wat vind jij?

Oja: meneer in kwestie is toevallig vandaag jarig. Hint: hij leest de comments, hahaha.

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. Meer weten?
DELEN:

21 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 31 augustus 2016 / 06:16

  Gefeliciteerd voor de jarige! Wat een origineel cadeau! Al moet ik wel bekennen dat ik de prijs wel een tikkeltje aan de hoge kant vind voor wat je er voor krijgt.

 2. marije 31 augustus 2016 / 06:43

  Wat een grappig idee. Cadeautjes voor een man vinden blijft lastig.

 3. Darina 31 augustus 2016 / 06:53

  Gefeliciteerd voor de jarige! Wat een gaaf cadeau, deze ga ik onthouden!

 4. Ilse 31 augustus 2016 / 07:08

  Leuk pakket! Maar wel een duur cadeau om iemand cadeau te doen die je niet zo goed kent, zeg!

 5. marjon 31 augustus 2016 / 07:43

  De box ziet er leuk, maar vind het persoonlijk wel prijzen.
  Vaak maak ik zelf ook zo’n pakket en pak in dan in een doos ofzo in.

 6. Tiffany 31 augustus 2016 / 07:54

  Inderdaad leuk als je geen idee hebt wat je moet kopen! Doordat je laat zien wat er in zit heb ik wel meteen weer cadeau inspiratie opgedaan, haha.

 7. Vanessa 31 augustus 2016 / 07:59

  Gefeliciteerd voor de jarige! Ik vind zo’n mannenbox heel leuk en vooral origineel. Inderdaad ideaal voor als je geen idee hebt wat je cadeau moet doen.

 8. Jacqueline 31 augustus 2016 / 08:04

  Gefeliciteerd voor de jarige job!

  Het is een leuk pakket, maat behoorlijk prijzig. Ik heb een vriendin die zelf regelmatig dit soort cadeaus samenstelt en geeft, maar zelf ben ik niet zo creatief. Ben nu bezig met het vullen van goodiebags voor een crowdfunding en dat vind ik al een enorme klus. Dus ik kan het me ook goed voorstellen dat mensen er wel het geld voor over hebben om het te laten samenstellen. En de verrassing is dan dubbel zo groot.

 9. Lenneke 31 augustus 2016 / 08:32

  Hoera voor de jarige! Superleuk cadeau, haha. Houd wel van dit soort opvallende dingen. 🙂

 10. Anouk 31 augustus 2016 / 08:59

  Leuk concept, maar ik vind het nogal een duur cadeau helaas…

 11. Sjoukje - meergeldminderstress.nl 31 augustus 2016 / 10:29

  Ik ben dol op dit soort verrassingen! Het is een leuk cadeau om samen met anderen te geven denk ik, in een vriendengroep. Dan valt de prijs ook wel mee. En het is natuurlijk een stuk makkelijker dan zelf zo’n kist vullen en dicht timmeren.

 12. Linda 31 augustus 2016 / 10:51

  Als hij dan toch de comments leest: GEFELICITEERD! 🙂
  Ik vind het wel een tof cadeau zeg, leuk verpakt en leuke cadeautjes. Ik vind het eerlijk gezegd wel duur voor wat je krijgt aan inhoud.

 13. Jessica J. 31 augustus 2016 / 10:57

  Erg leuk, enkel nogal duur wanneer je je bedenkt dat je die dingen voor veel minder geld zélf in een doos kan stoppen. Een gelukkige verjaardag voor de jarige!

 14. Aileen 31 augustus 2016 / 11:50

  Gefeliciteerd voor de jarige!
  En wat een leuk cadeau! Cadeautjes voor mannen zijn inderdaad toch altijd wat lastiger, maar hier zitten echt leuke dingen tussen! Vooral die ninja wallet lijkt mij erg handig! En de hele manier van verpakken is gewoon echt heel leuk. En ook nog leuk om te zien hoe iemand het uitpakt!

 15. Nicoline 31 augustus 2016 / 14:41

  Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar de vrouwenbox.
  Misschien een lezing over Hetzesde zintuig, wat is dat? Kost maar 12,50. Koopje!

 16. Elke 31 augustus 2016 / 14:51

  Gefeliciteerd aan de jarige.
  Ik ga deze in het achterhoofd houden naar de feestdagen toe (we hebben in het najaar weinig jarigen in de vriendenkring en familie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.