Hier verheug ik me altijd op

Een opdracht uit het frisse blik schrijfschriftje van Flow. Ik maakte een lijstje met dingen waarop ik me altijd verheug!

dingen-waar-ik-me-op-verheug

bron

Sushi

We eten eens in de twee weken sushi op vrijdag. De zaterdag nadat we sushi aten verheug ik me alweer op de volgende keer. Ik houd gewoon erg van sushi, denk ik.

Tot Tim thuis komt

Vooral als ik de hele dag alleen thuis ben geweest vind ik het super gezellig als Tim ‘s avonds thuis komt en ik even lekker tegen hem aan kan kletsen.

Series & tv programma’s die ik volg

 • The Big Bang Theory
 • Modern Family
 • 2 Broke girls
 • Awkward
 • Utopia
 • Goede tijden, Slechte Tijden
 • Expeditie Robinson

Ik kan echt enorm genieten van het kijken naar tv programma’s en series! Lekker even niet nadenken en kijken. Vooral de Amerikaanse series vind ik heel leuk om te kijken en ik ben dan ook oprecht teleurgesteld wanneer blijkt dat de serie een week overslaat, een pauze heeft, of wanneer het seizoen afgelopen is.

Eventjes naar buiten kunnen

Vooral wanneer ik een paar dagen binnen ben gebleven vind ik het super fijn om eventjes naar buiten te kunnen!

Mijn bed

Dit heb ik lang niet elke dag, maar op sommige dagen voel ik me echt mega slaperig en verlang ik de hele dag naar mijn bed. Het moment dat ik dan ‘s avonds naar bed kan en lekker warm onder de dekens kan liggen is natuurlijk onbetaalbaar. Heerlijk!

Jullie reacties

Ik ben in het dagelijks leven natuurlijk vooral bezig met mijn gezondheid en met mijn blog. En die laatste is mijn favoriet, haha. Als ik vooruit schrijf kijk ik ontzettend uit naar de reacties die er op een blogpost gaan komen! Daar word ik altijd zo blij van.

verheugen-op-de-zomer

De zomer!

Elk jaar verheug ik me weer op de lente/zomer. Ik houd gewoon enorm van mooi weer… Ik hoop natuurlijk volgend jaar weer lekker naar het strand te kunnen (ik droom nog even verder, hihi).

Op wat voor dingen verheug jij je altijd?

DELEN:

36 reacties

 1. Marloes | Budgetproof.nl 20 november 2014 / 06:10

  Lieve positieve post 🙂 ik vind de schrijfschriftjes van Flow te gek trouwens.

  Ehhh ik verheug me echt heeeel vaak op m’n bed. Vaak op een glas cola, m’n vriendje weer zien of het aantal bezoekers van m’n blog bekijken :D.

 2. Kelly Caresse 20 november 2014 / 06:51

  Wat een leuke blogpost! Heel leuk om hier bij stil te staan 🙂 ik verheug me ook altijd zo op thuiskomst van mijn vriend! En de reacties van blog lezers zijn ook zo lief <3

 3. Marion 20 november 2014 / 07:00

  Stiekem hoop ik dat er sneeuw gaat vallen dit jaar. Dat vind ik zo mooi. Reacties op je blog. Zo waardevol. Ik geniet daar ook iedere dag enorm van.

 4. Esther Marieke 20 november 2014 / 07:03

  Wat lief dat je zo uitkijkt naar ‘onze’ reacties! Fijn dat we dat voor je kunnen betekenen. Op jouw geplande sushi-avonfjes ben ik wel een beetje jaloers, hihi. Wil ik hier eigenlijk ook wel invoeren! Zal mijn vriend even lief aankijken haha. Bedankt weer voor je positiviteit!

 5. Darina 20 november 2014 / 07:18

  Heel leuk om eens bij stil te staan! Ik verheug me altijd op het schrijven van een nieuwe blogpost, de reacties ( zijn er nog niet zoveel want ben pas bezig, maar de reacties die ik krijg vind ik heel leuk), de lente en zomer, plannen van dagjes/ weekendjes weg, vakanties, de zon die schijnt, in de tuin zitten, terrasje pakken. En zo kan ik wel even doorgaan 🙂

 6. Frauke 20 november 2014 / 07:39

  Leuk lijstje! Dat van ‘als Tim thuiskomt’ ken ik wel haha, ik vind het ook zo leuk als hij er weer is. Lekker huiselijk haha :D! X

 7. Lauriëtte 20 november 2014 / 08:02

  Ik denk dat mijn lijstje er ongeveer hetzelfde uit zou zien! Alleen hebben we een iets andere smaak qua series 🙂

 8. Heleen 20 november 2014 / 08:12

  Oh ja! mijn bed is ook mijn favoriet, maar sneeuw, kerstlichtjes en zomeravond in de tuin! Heerlijk! 🙂

 9. zomersproetje 20 november 2014 / 08:23

  Dat zijn leuke dingen om je op te verheugen! Ik zou ook wel weer eens sushi willen eten maar mijn man houdt er niet van :-S. Mijn favoriete dingen waar ik mij op verheug zijn onder andere GTST, zomer, leuke gesprekjes hebben, als ik mijn dochter ‘s ochtends weer uit bed mag halen 😀

 10. Wendy Vrieling 20 november 2014 / 08:44

  wat een leuk artikel! ik verheug me altijd op het voorjaar, de kerst, mijn warme bedje en gezellig samen zijn met mijn gezin

 11. Jess 20 november 2014 / 08:47

  Herkenbare puntjes om blij van te worden. Ik kan me echt verheugen op een rondje lopen buiten en kijk ook altijd weer uit naar wanneer mijn vriend thuis komt.

 12. Thefoodiary 20 november 2014 / 08:59

  Grappig, ik sta hier eigenlijk nooit (meer) bij stil. Terwijl het gewoon hele simpele dingen kunnen zijn! De sushi was te verwachten haha. Ik verheug me altijd op vrijdag, dan kan ik naar mijn ouderlijk huis. Heerlijk een weekend zonder school en afspreken met vriendinnen 😀 En verder verheug ik me vaak op het koken, heerlijk om in de keuken te staan!

 13. Daantje 20 november 2014 / 09:02

  Ik verheug me momenteel heel erg op de kerst. En daarnaast op mijn tripje naar Disneyland over een maandje…

 14. Annemijn 20 november 2014 / 09:17

  Best herkenbaar! Ik verheug me ook op het moment dat er s’avonds iemand thuis komt als ik een hele dag alleen ben geweest. En op lekker eten, haha!

 15. Miranda 20 november 2014 / 09:21

  Wat een tof lijstje! Leuk idee voor een artikel ook!;)

 16. Eline 20 november 2014 / 09:38

  Ik kijk geen tv behalve ER en wie is de mol, daar verheug ik me dan ook altijd op! Vanavond weer!

 17. MySimplySpecial 20 november 2014 / 09:54

  Dat verlangen naar je bed herken ik ook wel! En reacties lezen maakt em altijd erg blij.

 18. angelique 20 november 2014 / 10:02

  Ik verheug mij heel erg op de komende tijd. Heerlijk het huis is kerststemming maken. En daarnaast altijd de tijd die ik met mijn vriend en mijn kleine man kan doorbrengen.

 19. Mandy 20 november 2014 / 10:34

  Fijn lijstje! Ik sluit me helemaal bij aan, behalve het Tim gedeelte dan 😉 Dan ga ik toch voor mijn eigen vriend.

 20. Vanessa 20 november 2014 / 11:07

  Leuk en herkenbaar lijstje! Ik kijk ook uit naar reacties op mijn blog en de zomer die begint. Op vrijdag eten wij geen sushi maar wel frietjes. Daar verheug ik me altijd op! Bij de laatste friet heb ik spijt dat het op is en ik weer moet wachten tot de volgende week 🙂

 21. Nicetobeout 20 november 2014 / 11:08

  Ik verheug mij op het beginnen aan mijn nieuwe baan, ze zomer en snel weer lekker sushi eten!

 22. Shifra - A Cup of Life 20 november 2014 / 11:12

  Awww, lekker hè als je vriend thuis komt! Daar leef ik altijd een beetje de hele dag naar toe. Onbewust ben ik de hele dag toch een beetje op hem aan het wachten, en als hij thuis komt dan begint het echt voor mijn gevoel. En ik wat grappig, jij volgt dus allerlei tv series en programma’s die ik totáál niet kijk! Terwijl ik het lijstje aflas, dacht ik: er moet er toch wel eentje tussen zitten die ik ook kijk. Maar nee! Wel bekende series, ik hoor veel goede verhalen over BBT en MF! 🙂

 23. Manon 20 november 2014 / 12:53

  Ik verlang ook altijd naar de leuke reacties op mijn blog. Helaas zijn dat er vaak maar 2 per artikel, maar toch onwijs blij dat ik ze krijg. Ook naar het zien van mijn vriend kijk ik altijd uit. Soms even kletsen, huilen, lachen, kloten. Echt heel fijn 🙂
  Hele mooie lijst heb je Lisanne! Ik merk ook wel dat ik die puntjes echt moet blijven zien sinds ik chronisch ziek ben, anders raak ik mezelf kwijt.

 24. DiaryOfAMua 20 november 2014 / 13:10

  Wat een leuke post! Ik ben ook echt gek op sushi, het is dat het best prijzig is anders at ik het veel vaker

  Xo

 25. Iris 20 november 2014 / 16:16

  Ik hoop op een witte Kerst. Best cheesy, maar het lijkt me wel wat.

 26. Céline 20 november 2014 / 17:08

  Ik kan me ook heel erg verheugen op het moment dat mijn vriend thuiskomt. Volgens mij wordt hij dan helemaal gek van mij, want ik heb al mijn geklets en knuffels van de hele dag opgespaard en die moeten er dan ineens uit.

 27. Deisy 20 november 2014 / 17:43

  Wat leuk en herkenbaar zeg! Ik vind het ook altijd fijn (en kijk er dus naar uit) als mijn vriendje thuis komt hihi: lekker iemand zijn oren er vanaf lullen 😉 Leuk en fijn artikel!

 28. Linda 20 november 2014 / 17:57

  Oh, ik moet echt ook iets gaan doen met dat schrijfschriftje van Flow… Zulke fijne invullingen geef je eraan (:

 29. Yvonne 20 november 2014 / 19:49

  Ik verheug me op het moment dat ik geen hongeroedeem meer heb en terug normaal kan leven.

 30. Miranda 20 november 2014 / 20:14

  Fijn artikel! Met stip op één bij mij staat de zomer. Dan heb ik minder pijn en meer energie. Nog paar maandjes geduld helaas.

 31. Wendy 20 november 2014 / 22:44

  Ik verheug me altijd heel erg op het weekend, al is die dan achteraf dan niet altijd zoals ik had gewild. En momenteel verheug ik me heel erg op de feestdagen.

 32. Het Sushi Meisje 21 november 2014 / 08:29

  Ik verheug mj altijd op het in mijn eentje op reis gaan!
  En natuurlijk ook op sushi en dimsum eten 😉

  Als je niet weet wat dimsum is even googlen, je mist anders echt zulk lekker eten!

 33. Anneleen 21 november 2014 / 17:16

  Wat een fijn lijstje, leuk om te lezen! Ik kan op een vermoeiende, koude,… dag ook enorm verlangen naar mijn bed en als je er dan ‘s avonds lekker in kan kruipen doet dat echt deugd!

 34. Andrea 5 december 2014 / 15:32

  Ja sushi en expeditie robinson. En mijn bed soms ook wel. Of heb moment dat je lekker op de bank kan ploffen en niets ‘moet’. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.