H&M summer wishlist

Ik beken, ik word vooral heel-erg-vrolijk van deze plaatjes! Niet dat de kledingstukken niet geweldig zijn, maar die foto’s zijn zo vrolijk! Dat was waarschijnlijk ook de bedoeling van de H&M, mensen zin laten krijgen in de zomer en de bijbehorende kleding. En dat is ze gelukt! Kijk mee naar mijn pure eyecandy wishlist!

Niet op mijn wishlist, wel in mijn kledingkast,  de witte top op de foto bij het mintkleurige rokje! Perfect zomerhemdje!

Ik wil het. Allemaal. Het briljante paarse jurkje heb ik al gepast, maar was geen succes bij mij, helaaaas! Ik geloof dat hij maar 20 euro was, dus dat was dubbel balen, want ik vind het echt een ontzettend mooie stof.

En vooral die tasjes en de jumpsuit vind ik echt geweldig. Als ik mocht kiezen zouden het die 3 worden. De tasjes vind ik een beetje te duur voor een H&M’etje, 20 en 25 euro. Misschien vind je me nu een zeurpiet maar ik houd van iets meer budget. Jumpsuit maar 10 euro, maar ik moet hem dan eerst passen, vaak zijn ze bij de H&M net iets te kort voor mijn lichaam. En kun je je indenken wat er dan gebeurt?

Dat was mijn wishlist! Wat staat er op jouw wishlist? En wat vind je van de mijne?

5 reacties

  1. Marilyne 12 mei 2012 / 17:21

    Ik wil die mintgroene broek en die gouden ring! En dat paarse jurkje is inderdaad ook niet mis ūüėÄ

  2. Lenneke 13 mei 2012 / 15:10

    Ik wil momenteel niks meer met de H&M te maken hebben, haha. De bestelling die afgelopen week binnenkwam, is weer bijna in zijn geheel retour gegaan! Maar die zomer mag natuurlijk elk moment om de hoek komen zetten.

  3. laura 13 mei 2012 / 19:49

    kwijl, kwijl. Als ik al die leuke zomerkleding zie kan ik niet meer wachten tot het eindelijk mooi weer/vakantie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.