Hoe gaat het met het schrijven van mijn boek?

Een tijdje geleden kondigde ik aan dat ik een e-book ging schrijven, en inmiddels ben ik begonnen. Ik dat dat het voor jullie, als de lezers van mijn blog, misschien wel leuk zou zijn als ik jullie even een update geef over hoe het gaat met het boek nu! Hoe ver zal ik zijn…?

De vorige keer vertelde ik al over het onderwerp van het boek, het boek zal gaan over de levenslessen uit mijn tienerjaren. Ik ben natuurlijk niet de doorsnee tiener en ik heb door alle tegenslagen een heleboel mooie dingen geleerd. Die wil ik graag met de rest van de wereld delen door middel van een e-book.

De afgelopen weken heb ik het best wel druk gehad en het ging steeds even niet zo lekker. Gisteren ben ik weer aan de slag gegaan en heb ik de stukken nagelezen die ik al had geschreven. Wat blijkt nu: Ik ben veel verder dan ik dacht! Dat motiveert natuurlijk ook weer om aan de slag te gaan. Daarbij voel ik me nu ook weer beter dan de afgelopen weken!

Verwacht geen lang boek, maar juist een kort en bondig boek met de belangrijkste dingen. Waarschijnlijk wordt het zo’n kleine hoeveelheid pagina’s dat je hem ook makkelijk uit kunt printen!

Als ik me deze week goed voel is de kans groot dat ik hem af kan maken, yay! Als alles goed gaat dan helpt Ilse me met de layout van het boek (noem je dat zo?) want het oog wil natuurlijk ook wat.

Hulp nodig!
Wel heb ik nog wat hulp nodig voor het versturen/uploaden van het e-book. Het wordt een PDF bestand, maar hoe kan ik dit op een makkelijke manier verspreiden zodat ik ook weet hoe veel mensen het gedownload hebben en ik bijvoorbeeld nog een e-mailadres erbij kan vragen? Wie mij kan helpen, laat het even weten!

Het boek gaat over mijn tienerjaren, 13 juli word ik 20 en ben ik dus geen tiener meer. Hoe stoer zou het zijn als ik hem die dan online kan zetten?! Helaas kan ik niets beloven, want met een lijf als mijne valt niets te voorspellen, haha Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer even op de hoogte gehouden te worden!

DELEN:

15 reacties

 1. Vivian 3 juli 2012 / 13:34

  Ik vind het superleuk dat je dit doet, ben benieuwd! Het zou pas echt tof zijn als je er echt iets mee zou kunnen betekenen voor andere jongeren!

 2. Jolien 3 juli 2012 / 13:39

  Ik volg je nu al een tijdje en ben zeker benieuwd naar je boek 🙂

 3. Petra 3 juli 2012 / 13:41

  wat goed dat je al zo ver bent!! ik vind het echt super dat je anderen wilt inspireren met jou levenslessen. een ideetje voor het versturen van het e-book is misschien een appart email adres aanmaken en dat je een mailtje moet sturen en dan het boek krijgt. dan heb je gelijk de emailadressen en kan je nog een beoordelingsformuliertje meesturen ofzo 🙂 succes!!

 4. Anouk 3 juli 2012 / 13:42

  Ik ben zeer benieuwd! Een PDF bestand kun je gewoon in jouw media uploaden, maar ik denk niet dat je dan kunt zien hoeveel keer hij gedownload is… daar heb je een aparte website voor nodig. Je wilt een apart mailadres voor het e-book? Bij welke host zit je?

 5. Hester 3 juli 2012 / 13:49

  Echt leuk dat je al zo ver bent met je e-book! Doe je het wel in ‘verhaal’vorm zeg maar, omdat je het had over levenslessen delen, of meer zoals je blog? Ik hoop dat je er veel mensen mee kunt helpen! Kun je hem btw gratis downloaden als ie eenmaal uit is?
  Jammer genoeg houdt mijn kennis over PDF op bij het maken van een PDF’je, dus daarmee kan ik je niet helpen, sorry 🙂

 6. Mariska 3 juli 2012 / 14:23

  Ben erg benieuwd en hoop voor je dat het lukt ! 🙂

 7. Sabrina 3 juli 2012 / 15:08

  Echt tof van je!!! Ben er erg benieuwd naar.

  xxx

 8. Amanda 3 juli 2012 / 15:40

  Ik ben echt heel erg benieuwd! Ik ga hem zeker lezen zodra hij af is en ik genoeg tijd heb!

 9. Didi 3 juli 2012 / 17:14

  Ben heel benieuwd en wil hem zeker lezen!

 10. Emma 3 juli 2012 / 19:55

  ik ben al heel benieuwd! Misschien is wetransfer.com iets?

 11. Dave 3 juli 2012 / 21:40

  Heb je via gmail iets gestuurd want het was iets te lang voor hier 😉

 12. Marlyssa 3 juli 2012 / 22:29

  Stoer dat je een boek schrijft over je jaren! Ben er erg benieuwd naar:)

 13. lifesplash 4 juli 2012 / 07:59

  Klinkt goed! Ik wil je best helpen met het uploaden ervan? Ik heb namelijk al een idee denk ik. Mail me maar als je hulp zoekt. Ik ben heel benieuwd naar het boek! 😀

 14. Ise 10 juli 2012 / 18:11

  Ik ben heel erg benieuwd! Ik zou zoiets ook wel willen doen maar ik heb gelukkig nog 4 jaar om iets te bedenken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.