Hoe het nu gaat update #4

Voorheen noemde ik het een gezondheid update, maar dat is het deze keer niet. Ik heb een tijd een beetje zielig zitten zijn omdat ik niets te doen had. Geen werk, geen school, de hele dag niets te doen. Dat vond ik echt verschrikkelijk. Maar er is vooruitgang!


Zoals de toekomst er nu uitziet! Yay! (Afbeelding via weheartit)

Eerst wil ik even zeggen dat het met mijn gezondheid nog steeds een beetje hetzelfde gaat. Ik heb erge last gehad van buikpijn, ik dacht echt dat er iets goed mis was. Maar het is wat aan het afzakken. Dat hoort toch bij de fibromyalgie (waarbij dat vervelende PDS hoort), ben ik bang!

Maar goed, dat is niet het belangrijkste op het moment. Als ik me niet extreem slecht voel, zoals nu, dan is het fijn als ik iets te doen heb. En dat heb ik niet… of eigenlijk, dat had ik niet. Nu wel inderdaad, lees gauw verder!

De jongerencommissie van FES
Het eerste punt waarom ik een vreugdedansje kan maken. Ik zit sinds november in de jongerencommissie van FES. Dat staat voor fibromyalgie en samenleving en dat is de nationale vereniging voor fibromyalgie- patiënten. Ik ga me vooral bezig houden met het magazine, heel erg leuk! Verder heb ik pas twee mensen ontmoet uit de commissie, maar volgens mij zijn het allemaal hele leuke mensen. Klik hier om naar de website van FES te gaan.

Bloggen
Daarnaast gaat het heel goed met mijn blog, zoals je misschien wel gemerkt hebt. Ik heb weer meer inspiratie en ik ben gemotiveerd om leuke stukjes voor jullie online te zetten. Dat dit te zien is aan de bezoekersaantallen is een fijne bijkomstigheid. Ik heb steeds meer zin om hier meer tijd en energie in te stoppen, dus ik ben weer goed bezig!

Werk
Jaaa, eigenlijk het belangrijkste punt! Ik heb een plekje gevonden om werkervaring op te gaan doen! Ik ga helpen bij iemand op kantoor, voor als jullie benieuwd waren wat ik precies ga doen. Ik weet zelf ook nog niet precies wat het allemaal gaat worden, maar voor wat ik tot nu toe heb gehoord klinkt het erg goed. Ik kan in januari beginnen en dan ga ik kijken of het iets voor mij is. Heel erg goed nieuws dus!

13 reacties

 1. Dina 18 december 2011 / 09:42

  Nou dat is allemaal super nieuws! Vooral erg leuk dat je in de jongerencommissie van FES zit!

 2. Patricia 18 december 2011 / 10:34

  Wat super positief nieuws allemaal en ben benieuwd wat je gaat doen in januari

 3. Elisa 18 december 2011 / 10:43

  Wat een goed nieuws allemaal, erg leuk om te horen.

 4. Lies 18 december 2011 / 10:46

  Leuk dat je in een jongerencomissie zit voor jongeren met dezelfde ziekte, en dat je dan ook echt dingen mag doen. Ik hoop ook dat de baan wat word 😀

  X

 5. Lenneke 18 december 2011 / 11:32

  Wat fijn allemaal voor je! Kan me voorstellen dat je van die positieve dingen weer een energieboost krijgt. Succes met alles! 🙂

 6. My Thoughts Words and Life 18 december 2011 / 16:26

  Dat klinkt toch als een kleine vooruitgang, ondanks wat mindere dingetjes! Beetje bij beetje wordt alles beter! 🙂
  Echt leuk dat je nu bij de jongerencommissie van de FES zit!

 7. Desi 18 december 2011 / 17:36

  Goed om te lezen! Volgens mij zullen die dingen wel je algehele stemming verhogen!

 8. Rianne 18 december 2011 / 18:28

  Dat zijn allemaal fijne dingen om te lezen! Vooral dat je nu aan het werk kunt.. Ik hoop dat je het daar naar je zin zult hebben!

 9. Iris Anastasia 19 december 2011 / 21:55

  Wat een geweldig nieuws allemaal! Ik vind het super dat je bij de FES zit en ik wens je heel veel geluk op je nieuwe werkplek! (: You go, girl!

 10. Anne 20 december 2011 / 09:58

  Wat leuk en wat goed zeg! 🙂 Wat zal het fijn zijn om weer wat te doen te hebben. Ik zit ook met smart te wachten tot ik aan het werk kan, maar mijn reïntegratie is nog maar nauwelijks begonnen 😉 Gelukkig heb ik wat vrijwilligerswerk en hobby’s buiten de deur, toch ontkom ik niet aan de verveling. En dat heb jij een hele tijd gehad. Ik ben super blij voor je! Zo zie je maar weer dat de aanhouder wint 🙂

 11. Emily 27 december 2011 / 17:42

  Goed dat alles steeds meer op z’n plekje komt. Succes meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.