Hoe het nu met mij gaat

Uit de enquete bleek dat jullie graag willen weten hoe het met mij is. Hoewel ik eerder in dit artikel heb uitgelegd waar om ik dat vaak niet echt zeg, ga ik het toch proberen. Niet op de zeur-ik-ben-zielig-manier, maar gewoon op mijn manier!

In de vorige ask me anything zeiden jullie mijn slaapkop weleens te willen zien. Goed, zo zie ik er dus uit als ik net wakker ben! Als ik geluk heb dan, want dat wil helaas nog weleens verschillen, hahaha.

Het ging de laatste tijd wat minder goed, ik was weer wat meer moe en had meer pijn. Misschien komt dat door het beginnen met werken. Zes uur is niet veel, maar van nul uur naar zes uur is (zeker voor mij) wel heftig! Hopelijk went dat gauw. Verder lukte het niet om van dat vermoeide gevoel af te komen, dus…

APS therapie
Vooral nieuwe lezers zullen niet weten wat dit is. Daarvoor wil ik jullie doorverwijzen naar het APS succesverhaal van Simone, en naar bijvoorbeeld deze gezondheidsupdate.

Om jullie toch even duidelijk te maken wat het is leg ik het nog even kort uit. APS therapie is een behandeling door middel van mini stroom pulsjes. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd, wordt de doorbloeding beter en ga je ontspannen. Gevolg? Minder pijn! Maar van de therapie word ik wel erg moe.

Gisteren was weer de eerste keer APSen, soms doen we het een week, 3 keer per week, of twee keer zo lang, twee weken. Wat het nu wordt weet ik nog niet. Maar ik ga proberen te werken deze weken, ik ben erg benieuwd of dit gaat lukken. Als ik ervan uitga dat het niet gaat, dan weet ik zeker dat het me niet lukt!

Naast de APS therapie gaan we ook mijn slaapprobleempje proberen aan te pakken. Ik kan altijd pas heel laat in slaap komen. Wie weet horen jullie later daar nog wel meer over!

FES (Fibromyalgie en Samenleving)
Verder is aanstaande zaterdag weer een vergadering van de FES. De tweede vergadering in mijn FES carrière, de eerste keer had ik blaasontsteking en kon ik dus niet komen (hele slechte timing!). Hopelijk gaat het deze keer ondanks de vermoeidheid van de APS wel lukken! Wie weet kan ik jullie dan meer vertellen over de FES jongerendag.

11 reacties

 1. Yara 28 februari 2012 / 09:16

  Knap hoor, dat je van 0 uur werken naar 6 uur werken bent gegaan! 🙂 Die APS therapie klinkt wel heftig, maar ben erg benieuwd of het gaat lukken. Ik hoop van wel!

 2. My toughts words and life 28 februari 2012 / 09:49

  Inderdaad, onthou dat heel goed dat van 0 naar 6 uur werken een enorme stap vooruit is!
  Vind het echt goed en dapper van je dat je het zo doorzet en hopelijk gaat het beetje bij beetje makkelijker!

 3. Daniëlle 28 februari 2012 / 09:53

  Ik kan me voorstellen dat het voor jou best zwaar is dat je nu 6 uur werkt. Ik vind het heel knap dat je het doet!

 4. Stéphanie 28 februari 2012 / 10:03

  Die therapie lijkt me best heftig. Knap dat je zo vastbesloten bent wél te gaan werken. Ik hoop voor je dat het hierna allemaal weer wat beter gaat met je!

 5. Mariette 28 februari 2012 / 14:13

  Wow, wat knap van je! Echt goed :).

  Liefs, Mariette

 6. Anouk 28 februari 2012 / 19:26

  Kleine stapjes zijn ook stappen 🙂

 7. Maartje 28 februari 2012 / 20:30

  wauw heftig! ben voor de eerste keer op je blog maar echt super hoe positief jij in je leven staat! Je doet het echt knap, kunnen mensen nog s een voorbeeld aan nemen

 8. Anne 1 maart 2012 / 11:56

  Knap hoor! Toen mijn moeder weer ging werken begon ze met 1 uurtje, elke twee weken kwam daar een uurtje bij en toen ze op 2 halve dagen zat (2x 4 uur) is ze per twee uur uit gaan breiden. Ze zit nu op 14 uur en dat gaat vrij goed, door die voorzichtige opbouw. 🙂

 9. sofie 1 maart 2012 / 16:57

  wat goed dat je die APS therapie volgt, hoop dat het gaat helpen! en helemaal super dat je gaat werken! wat leuk dat er van die jongerendagen aankomen, ben benieuwd! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.