Hoe ik mijn blonde lokken verzorg

Zoals we allemaal wel weten, is het blonderen van je haar nogal schadelijk. En fibromyalgie maakt ook nog dat je haar breekbaarder wordt en makkelijker uitvalt. Dus, ik moet dubbel oppassen met mijn haar en dubbel zo goed verzorgen! Benieuwd naar mijn trucjes?

 • Ik fohn altijd, omdat het anders zo plat is als een dubbeltje als het droog is. Maar ik fohn niet op de heetste stand, en het liefst als het al bijna droog is. Dat laatste beetje doet het hem altijd wel!
 • Zilvershampoo en blondshampoo zijn ook belangrijk. Anders was mijn haar nu oranje geweest! Mijne komen allebei van de Kruitvat, werkt prima!
 • Ik gebruik pas conditioner sinds mijn haar geblondeerd is, erg he? De Yes to… producten zijn erg fijn! En dan weet je zeker dat je geen troep in je haar smeert. Ik had eerst de Yes to tomatoes conditioner en nu Yes to cumcumbers. Werkt heel goed! En voor 7 euro, bij de Tuinen, heb je een enorme fles.
 • Daarnaast gebruik ik af en toe nog een haarmasker van L’oreal professional . Die werken zo goed!
 • En als laatst, tot mijn grote spijt, krul en steil ik het bijna nooit. Binnenkort zal dat wel meer gaan gebeuren. Want dan krijgt mijn haar gezelschap. Ehhh? Snap je het nog? Binnenkort meer daarover!

Hoe verzorg jij je haar?

11 reacties

 1. Sanne 3 januari 2012 / 07:45

  Leuk om te lezen 😀 ik gebruik alleen shampoo en conditioner, dat is genoeg voor mij. Heel af en toe henna erin. Mooi haar hoor!

 2. Yara 3 januari 2012 / 09:14

  Handige tips! Ik heb blond haar van nature en doe eigenlijk niet zo heel veel. Masker, conditioner, that’s it. En ik gooi er ook biosilk doorheen..

 3. Lyanne 3 januari 2012 / 09:33

  Handige tips! En wat een super leuke blog! Heerlijk zo positief. Ik heb je toegevoegd bij mij favorieten. 😉

 4. Annelies 3 januari 2012 / 09:51

  Volgens mij krijg je haar gezelschap van extensions.

  Btw. Ik vind jou haar echt mooi!

 5. Amanda 3 januari 2012 / 10:28

  Ik doe weinig aan mn haar. Gebruik shampoo, conditioner en enkele keer een masker, soms serum als het pluizig is. (en ik kam het natuurlijk;))

 6. Miranda 3 januari 2012 / 11:16

  Je hebt echt mooi haar. Ik gebruik meestal een shampoo/conditioner af en toe een masker en meestal gebruik ik een serum. Ik föhn het amper, alleen wanneer het echt nodig is ( wanneer ik weg ga, of als mijn haar nat is wanneer ik naar bed ga )

 7. Dina 3 januari 2012 / 11:18

  Aah ik wou dat ik extensions kon dragen. Helaas hebben ze geen extensions in krul soort. Ja, die zijn er wel, maar dat zie er niet uit en zijn natuurlijk nooit hetzelfde als mijn krullen.
  Ik gebruik zelf geen shampoo, omdat daar heel hardnekkige schoonmaakproducten in zitten, ik gebruik alleen conditioner.

 8. Eva 3 januari 2012 / 13:31

  Goede tips! 🙂 En je haar ziet er echt fabulous uit!

 9. Ilse 3 januari 2012 / 13:44

  Ik gebruik al een tijdje de Yes to.. shampoo en conditioner (eerst cucumber en nu tomatoes) en ik moet zeggen dat mijn haar daar enorm van opgenknapt is! Het is veel voller en het lijkt wel of het dikker is, ook is het minder droog en het valt gewoon beter, heerlijk!

 10. Jenny 3 januari 2012 / 17:55

  hihi je haar krijgt gezelschap? Extentions? Leuke blog heb je trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.