Hoe ik mijn INSTASWAP maakte!

Het was weer Instaswap tijd! Ik heb gefilmd wat ik gekocht heb, hoe ik het pakketje samengesteld heb én hoe ik het heb ingepakt. Ik vind dat van anderen altijd heel erg leuk om te zien, zo doe je weer inspiratie op voor de volgende keer! Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt als ik.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! Heb jij ook weleens een swap gemaakt? En heb je dan bepaalde dingen die je altijd doet bijvoorbeeld?

DELEN:

19 reacties

 1. Charelle 31 oktober 2016 / 17:44

  Oooh wat super leuk om te zien hoe jij ermee bezig gaat! Geeft inderdaad weer de nodige inspiratie voor komende swaps! ^^

 2. Dionne 31 oktober 2016 / 18:24

  Ik heb voor het eerst meegedaan aan de swap en ik vond het super leuk om te doen. Ik was nog wel heel erg zoekende naar wat ik wilde halen dus het is dit keer niet een heel groot pakket geworden. Deze video zorgt wel weer voor de nodige inspiratie dus de volgende swap kan ik weer wat groter aanpakken

 3. Linda 31 oktober 2016 / 18:32

  Heel erg leuk! 🙂 Ik word er helemaal blij van dus ik denk dat je ontvanger het ook súper gaat vinden! Ook hoe je het inpakt, zo leuk 🙂
  Ik heb dit keer voor het eerst meegedaan omdat ik het bij jou weer zag en ik dacht ‘waarom niet?’ Ik dacht dat ik niet supercreatief was, maar ik heb er volgens mij wel wat tofs van kunnen maken! Het staat nu op de blog ^^

  • Lisanne 2 november 2016 / 15:47

   Ik heb gekeken, ik vond het pakketje dat je hebt gemaakt inderdaad echt heel erg leuk! Als je eenmaal bezig gaat krijg je toch allemaal leuke ideetjes 😀

 4. Darina 31 oktober 2016 / 20:17

  Heel inspirerend en leuk hoe je deze swap hebt gemaakt! Je bent zo creatief, leuk!

 5. Josephine 31 oktober 2016 / 20:55

  Hartstikke leuk gedaan, Lisanne! Die persoon heeft maar mazzel! Zelf vind ik de zelf-vouw-autootjes het leukste. Zouden ze die ook nog bij de gewone HEMA hebben?

 6. Marjon 31 oktober 2016 / 21:45

  Ik vind het ook altijd leuk om te zien. Ik vind de mand erg leuk.
  Ook via de # op instagram zie ik veel leuke ideetjes.

 7. Tiffany 1 november 2016 / 08:31

  Altijd leuk dit soort inspiratie video’s! Fijn dat het je ook weer is gelukt om een video op te nemen 🙂 ik wil nog steeds een keer mee doen met een swap maar ze komen iedere keer op een slecht moment voor mij waardoor het er nooit echt van komt.

 8. Suzan 1 november 2016 / 14:19

  Zo krijg ik steeds meer zin om een keer mee te doen aan een swap.
  Dus ik moet toch echt is kijken om een instagram account aan te maken.

 9. carolien 2 november 2016 / 15:46

  Wat ben je creatief! Leuk filmpje! Ik zou de puzzel zelf nog wel leuk vinden 🙂

 10. Danielle 2 november 2016 / 17:02

  Leuk om te zien! Diegene boft maar met zoveel leuke spulletjes!

 11. Mascha 2 november 2016 / 19:53

  Het was echt leuk. Ik heb nu zelfs inspiratie voor mijn stinterkerst lootje. Haha

 12. Charlotte 2 november 2016 / 21:26

  Oh ziet eruit alsof ik ff langs de zeeman moet! Die mapjes zien er ideaal uit om wandelkaarten waterdicht in te stoppen – maar als je zoiets bij een outdoor winkel of de ANWB wilt kopen ben je serieus een fortuin kwijt.

  Also – kijk uit naar lekkere post in je postbus! 😉

 13. Caroline 3 november 2016 / 13:34

  Misschien heel erg….maar hoe doe je mee aan een instaswap? Dat vraag ik mij nou al een tijdje af hahaha

  Jouw ontvanger zal wel blij zijn!! Leuk gedaan.

 14. Anneleen 3 november 2016 / 21:49

  Wat heb je een mooi, leuk en vrolijk pakketje gemaakt, Lisanne! 🙂 Jouw ontvanger zal er vast heel blij mee zijn! Laat je zien wat jij hebt gekregen van haar ?

 15. Minke - mamaminke.nl 5 november 2016 / 06:53

  Wat super leuk gedaan! Ik denk dat de ontvanger er heel blij van wordt.

  Op mijn blog heb ik een oproep staan voor echte post. Een verjaardagsactie voor mijn dochtertje om een kaartje te sturen. Ik kies er een paar uit die een leuk kaartje terug krijgen. Misschien vind je het leuk om mee te doen?

 16. Eliushi 6 november 2016 / 20:15

  Echt heel erg leuk.
  De ontvanger zal dit met veel plezier openmaken en erg blij zijn
  met de inhoud. Dat zou ik zeker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.