Hoe zie je er gezond uit door middel van make-up?

Ik draag nu al tijden make-up en zo lang als ik het draag, ben ik al ziek. Ik ben dus een kei in het make-uppen van een ziek/sip/moe gezichtje. Ik deel graag mijn tips met jullie in deze video en onder het artikel heb ik nog meer tips! Dus… ik vertel jullie graag hoe je er zo gezond mogelijk uit ziet door middel van make-up!

Oja… deze tips zijn ook erg bruikbaar na een avondje doorhalen, haha! Lees verder voor (veel) meer tips.

Zoals ik in de video al zei, ik heb nog een artikel geschreven over lichte foundations. Maar ik heb nog meer blogposts geschreven over dit onderwerp. Dus, deze deel ik graag met jullie!

Being ill doesn’t mean you can’t look beautifull

Dit artikel is eigenlijk een ode aan Helen van Beautyill. Maar ik heb er mijn meest basic make-up/beauty tips bij cadeau gedaan 😀 Zeker bruikbaar! Hier zie je ook een voor en na, wat duidelijk een enorm verschil is.

hoe zie je er gezond uit door middel van make-up

Feestlook, healthy looking make-up (+tips!)

Hierover ga ik zeker nog een video maken, een meer feestelijke look! Maar als je nu al heel nieuwsgierig bent of het al nodig hebt, dit artikel kan je zeker helpen. De look die ik ga maken zal hier niet veel van verschillen!

Healthy look tip: Lipstain

In de video vertel ik en gebruik ik mijn lipstain. Lipstain heb je in alle vormen en maten, maar soms moet je wel even op zoek naar een goed exemplaar. In dit artikel zie je een hele duidelijke voor en na foto!

Gezondheid faken met make-up

Mascha van Beautygloss maakte ooit eens een video over gezondheid faken met make-up. Niet alles zou ik doen zoals zij dit doet, maar dit filmpje is zeker heel erg bruikbaar!

hoe zie je er gezond uit door middel van make-up

Foundations voor de zeer lichte huid

Hier legde ik mijn 3 lichtste foundations naast die van Catrice (dat is de 3e op mijn arm). Die van catrice is redelijk licht, maar komt niet in de buurt bij de andere foundations die ik hier noem! Op deze foto zien ze er nog best donker uit, realiseer ik me. Maar ik kan je beloven dat ze echt heel licht zijn (bijna wit, zou je kunnen zeggen!). Vooral de lichtste foundation van Revlon is bijna spierwit. Erg handig voor de bleekscheetjes onder ons 😀

Zo, dat was een enorme lading aan beauty en make-up informatie! Jullie weten het misschien niet, maar ik heb in mijn leven zeer veel uren gespendeerd aan het lezen van beautyblogs. Daar komt mijn kennis op dit gebied dan ook vandaan, naast natuurlijk mijn eigen ervaringen. Ik heb veel zelf uit moeten vinden want een ‘vermoeid’ gezicht is toch anders dan te make-uppen dan een normaal gezicht. Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips hebben. Wat is voor jou de tip als het gaat om een healthy look?

4 reacties

 1. Jet 4 oktober 2012 / 18:34

  Interessant artikel, had het inderdaad ook al op Beautygloss gelezen.

 2. Lilly 4 oktober 2012 / 20:15

  Wauw heel mooi zeg!!! En inderdaad ik zou het niet aan je zien, sowieso niet, maar dit maakt wel dat je echt straalt! ^^

 3. Yolande 5 oktober 2012 / 13:08

  Wat interessant om te lezen en te zien! Ik wou dat ik manieren had om mijn droge huid te camoufleren maar die heb ik nog niet gevonden helaas

 4. Lianne 6 oktober 2012 / 12:48

  Jeetje, das nog ‘n heel ritueel! Tegen de tijd dat ik ‘s ochtends uit bed ben, heb ik geen tijd meer voor zoiets uitgebreids wil ik op tijd zijn ;p Omdat ik van mezelf al heel bleek ben (volgens mij geef ik licht in het donker op het moment, haha) schiet ik heel gauw door met mijn foundation enzo. Ik heb dan echt een overdreven foundationhoofd..:( Heb je nog tips waar ik naar kan kijken in de winkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.