HOE ZIE IK DE TOEKOMST? –wvdTEEK vlogweek #3

De derde dag dat ik je meeneem in mijn leven met chronische Lyme! ‘s Avonds praat ik je wat bij over hoe ik mijn toekomst zie en ook bijvoorbeeld het hebben van een kinderwens. Verder was de dag weer lekker gek, met mij is het nooit saai, hahaha.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Deze dag was een beetje gek, ik kon niet meer slapen van de pijn, en kwam vroeg mijn bed uit, om er om 12 uur weer in te duiken, haha. Maar de dag was zeker productief!

5 reacties

 1. Patricia 3 april 2017 / 07:17

  Wat goed dat je het kinderwens onderwerp ook aan stipt. Goed dat Ming zo positief is! En inderdaad met 24 heb je nog alle tijd. Wel benieuwd ook naar verhalen van Lyme’s die uiteindelijk moeder zijn geworden.

 2. Josephine 3 april 2017 / 13:52

  Hoi Lisanne, bedankt weer voor het delen van je dag. Ik heb tot nu toe al je vlogs gevolgd en jeetje, wat heftig soms! En wat een groot contrast tussen je dagelijks leven in je blije filmpjes over shoplogs enzo. Je vertelt er natuurlijk regelmatig over op je blog, maar toch kunnen beelden blijkbaar veel indringender zijn. Je moet echt enorm balanceren tussen leuke dingen, vermoeidheid, rusten en hele slechte momenten. Knap, maar ik vind het ook heel naar voor je. Ik hoop dat de toekomst toch nog beter wordt en het is fijn dat de positieve instelling van je vriend jou ook wat moed lijkt te geven.

  Ik blijf je vlogs volgen, maar als het te veel is, doe het dan alsjeblieft niet ten koste van je gezondheid of een leuke dag. Uiteraard mag je dat helemaal zelf bepalen 🙂 , maar ik denk dat je punt over leven met chronische Lyme echt wel duidelijk is. Je doet jet heel goed. Veel sterkte!

 3. Sjoukje - meergeldminderstress 4 april 2017 / 06:56

  Wat goed dat je hier zoveel over vertelt deze week. Het geeft weer eennheel duidelijk beeld waar jij dagelijks tegenaan loopt.
  Wat ik zo fijn van jouw blog vind is dat je me altijd opvrolijkt, zelfs nu ondanks het zware onderwerp. Dat vind ik zo knap van jou!

 4. Angela 4 april 2017 / 15:24

  Hoi Lisanne,

  Wat ontzettend knap hoe eerlijk je iedere keer op beeld bent. Een enorme doorzetter ben je!
  Ik wil mijn verhaal wel even met je delen.
  Ik ben namelijk besmet geraakt tijdens de zwangerschap. Mijn moeder wist niet dat ze lyme en co-infecties bij zich droeg. Het hoeft niet altijd gelijk tot uiting te komen, dat ligt aan de weerstand. Ik werd uiteindelijk ziek toen ik 17 was. Ik ken veel kinderen en volwassenen die besmet zijn op deze manier of hun partner besmet hebben. Uiteindelijk blijft de keuze natuurlijk bij jullie, maar ik wilde je wel waarschuwen. Veel sterkte en blijf doorgaan met vloggen! Liefs

  • Lisanne 4 april 2017 / 19:31

   Ik weet het, ik geloof dat er een bepaald antibioticum is dat de kansen minimaal maakt voor het overdragen. En geen borstvoeding uiteraard 🙂 Maar heftig zeg, dat het bij jou zo gegaan is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.