Hoi herfst!

En jawel hoor, het is weer herfst. Of het nu de 23e is of de 21e waarop de herfst begint, nu is het herfst. Herfst na een zomer die we geen zomer zouden kunnen noemen. Hoewel ik stiekem heel hard hoop dat de herfst en de zomer dit jaar gewoon geruild hebben, ben ik bang dat dit niet het geval is.


Flickr / Ecstaticist

Deze herfst ga ik een baan zoeken (en vinden). Ik ga me druk bezig houden met mijn thuisstudie copywriting, waar ik nu alweer fijn mee bezig ben. Daarnaast blijf ik natuurlijk verder bloggen. Bloggen is gewoon leuker wanneer je het wel doet dan wanneer je het niet doet (snap je het nog?). En oja, ik ga mezelf niets meer verplichten en ik ga al helemaal niet meer naar bezoekersaantallen kijken. (Die 1000 bezoekers per dag eind december staat ook niet meer op de verlanglijst, haha.)

Verder ga ik hopen dat het een zonnige herfst wordt (dat mag ik wel hopen, toch?). Maar ik hoop wel dat ik de volgende keer zelf een foto maak boven zo’n stukje (sneeuw?). Een mooie! En oja, als we het weerbericht moeten geloven dan kunnen we aan het begin van deze herfst nog even genieten van een aantal zomerdagen. (Kan ik mooi m’n nieuwe zonnebril op!) Wat staat er op de planning in jouw herfst?

DELEN:

7 reacties

 1. Simone 23 september 2011 / 08:01

  Dat klinkt goed hoor! En eens geen verplichtingen is ook lekker!

  Ik ben erg druk met de herfst, sta behoorlijk volgepland met feestjes, concerten en andere uitstapjes! Super leuk vooruitzicht! Ook wil ik van opleiding gaan switchen, lang verhaal (hmm misschien moet ik daar eens even een blog over schrijven!). Dus ook ik zal niet stil gaan zitten! 😀

 2. xx_Patries_xx 23 september 2011 / 09:14

  herfst is hier niet een speciaal seizoen, ik vind het altijd wel leuk om het huis in warmte tinten t bregen {met accesoires} en mn make-up aan te passen enzo!

 3. Patricia 23 september 2011 / 17:18

  Herfst betekend mooie natuurfoto’à maken en heerlijk met een boek op de bank terwijl je de regen en wind tegen het raam hoort

 4. Kimetc 24 september 2011 / 22:08

  Ik moet zeggen dat ik, ondanks dat ik dit weekend wel heel lekker vind, het helemaal niet erg vind dat we de herfst ingaan. Hallo binnenblijfweer, kou, najaarskleren en warme chocolademelk!
  En over het bloggen: ik kijk in het begin heel vaak naar mijn statistieken maar inmiddels boeit het me niet zoveel meer. Veel relaxter!

 5. Daniëlle 25 september 2011 / 15:41

  Ik ben as zaterdag jarig, in de herfst wat ik normaal niet leuk vindt! Maar deze keer schijn ik zelfs 21 graden te krijgen. Ultiem verjaardags cadeau! 😉

 6. Emmelien 25 september 2011 / 15:49

  Ik hoop heel hard met je mee dat dit een zonnige herfst wordt. Regen die op de ramen tikt terwijl je op de bank zit met je favoriete serie en warme chocolademelk is fijn, maar als je met diezelfde regen naar buiten moet is het toch vervelend als je aankomt als een verzopen kat met panda ogen en een soort dood schaap op je hoofd op de plaats waar vroeger je haar zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.