Hoi, ik ben er weer!

En jawel, na 10 dagen te hebben genoten op Mallorca ben ik weer terug. Ik heb een fijne vakantie gehad waarvan jullie de afgelopen dagen een beetje hebben kunnen meegenieten. Maaaar, er is meer! Ik heb bijvoorbeeld gewinkeld en ik heb nog veel te vertellen over de afgelopen paar dagen.

Normaal werd ik nauwelijks meer bruin, maar nu wel. Yay, het is echt leuk om mezelf zo te zien, ik ken mezelf zo helemaal niet meer!

Wat kun je nog verwachten over mijn vakantie?

Zoals ik al zei zijn er meerdere dingen waarover ik graag nog wil vertellen. Een aantal voorbeelden van waar ik nog over ga bloggen:

 • Een shoplog (kan natuurlijk niet ontbreken)
 • Een review van het appartement
 • Een fotoverslag (denk ik, weet ik nog niet zeker)
 • Verschillende outfits
 • Vakantiefavorieten

Blij!

Verder heb ik me echt in positieve zin verbaasd over mijn lichaam. Het was voorheen onwijs vermoeiend om in de zon te liggen, het ging vaak zo: kwartiertje zon- half uurtje binnen. En dat drie keer achter elkaar en dan kon ik niet meer. Nu heb ik het hele middagen volgehouden (wel onder de parasol), met nog hogere temperaturen, wow! Alleen dat al maakt mij een gelukkig mens en deze vakantie een topvakantie!

Mijn vraag aan jullie is wel of jullie hier nog meer over willen weten; mijn beperkingen en aanpassingen op vakantie. Bijvoorbeeld de dingen die ik “anders” meeneem op vakantie dan een gezond iemand? Of bepaalde dingen die ik doe of juist laat op vakantie om die voor mij plezieriger te maken? Let me know!

Dus bij deze even het berichtje dat ik springlevend terug ben in ons koude kikkerlandje. Tijdens mijn vakantie heb ik ontzettend veel nieuwe ideeën gehad voor artikelen, dus bereid je voor op veel leuks binnenkort! Wat zou je nog meer willen zien over mijn vakantie? Heb je nog leuke ideeën?

20 reacties

 1. Karin 4 augustus 2012 / 13:17

  Hee Lisanne.

  Wat superfijn om te lezen dat je vakantie zo leuk was.
  Wat een prachtige foto bovenaan je post, je ziet er echt goed uit, ook veel uitgeruster ofzo!

  Ik ben heel erg benieuwd naar je shoplog & naar jouwn beleving van het appartement waar jullie hebben gezeten!

  xx Karin

 2. Esmay 4 augustus 2012 / 13:31

  Welkom terug! In het niet zo zonnig Nederland. Alhoewel het nu best meevalt! 😀
  Ik ben benieuwd naar je shoplog en al je andere vakantieposts!

 3. MySuperSweetLife 4 augustus 2012 / 14:08

  Wat zie je er mooi uit! Die outfit wat je op foto aan hebt lijkt me erg leuk! Welkom terug trouwens..
  Liefs

 4. Marike 4 augustus 2012 / 14:15

  Welkom terug! 🙂

  Ik ben benieuwd naar jouw blogs over de vakantie. Ook over hoe jij een vakantie beleeft en wat je meeneemt en doet.

 5. josien 4 augustus 2012 / 14:18

  hoi lisanne,

  wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n goede vakantie hebt gehad en dat je ook langer in de zon hebt kunnen liggen. is volgens mij toch omdat het een andere warmte is als bij ons.

  ik ben heel benieuwd hoe jij de dingen aanpakt om je vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen. ik moet nog, dus wie weet heb je nog tips voor me 😉

  groetjes, josien

 6. Hester 4 augustus 2012 / 14:57

  Fijn dat je het zo leuk hebt gehad en welcome back! Misschien is het leuk om de shoplog in een filmpje te doen? Het hoeft niet, maar we zien best weinig filmpjes van jou, wat ik ook wel snap, want je blog is veel praten en minder beelden, dus zou het wel weer een keer leuk zijn van mijn kant. 🙂

  • Yvonne 4 augustus 2012 / 16:38

   Ja, filmpje lijkt mij ook leuk 🙂
   Misschien ook om even uit je comfortzone te komen 🙂
   Nieuwe dingen proberen enz,
   x

   • tamara 4 augustus 2012 / 17:59

    shoplog in een filmpje lijkt mij ook erg leuk.

    • Hester 4 augustus 2012 / 19:07

     Ik las net op twitter dat ze een shoplog heeft opgenomen, luck is on our side 🙂

 7. Anneke 4 augustus 2012 / 15:53

  Wat fijn dat je zo’n goede vakantie hebt gehad. 😀

 8. Karin 4 augustus 2012 / 16:20

  Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar hoe jouw vakantie er uitziet. Wat voor speciale voorbereidingen je treft en wat je anders doet omdat je ziek bent. En je ziet er inderdaad erg mooi uit of bovenstaande foto!

 9. Rianca 4 augustus 2012 / 16:53

  You’re looking good!
  En ik ben benieuwd naar al je vakantie updates!

 10. Vivian 4 augustus 2012 / 16:57

  Supertof dat je zo hebt genoten en er ook beter van bent geworden! Ik zou bet inderdaad leuk vinden om te lezen wat je zoal doet om je vakantie aangenamer te maken, ten opzichte van je beperkingen!

 11. Mariska 4 augustus 2012 / 19:47

  Wat leuk! Ben wel benieuwd naar het verslag inderdaad 🙂

 12. Nathalie 4 augustus 2012 / 22:38

  Super foto! 😀

 13. Ann 4 augustus 2012 / 23:46

  Wat je anders doet etc, en anders meeneemt,,

  en graag snel, ga zaterdag weg! hihi

 14. Merel Pouwels 5 augustus 2012 / 17:11

  Wat heb je een super leuk jurkje aan!

 15. Ilse 7 augustus 2012 / 19:54

  Mooie foto en ben benieuwd naar je verslagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.