Home Deco Structure Paint – Werkt dat?!

In de Action kwam ik weer een gekkigheidje tegen dat ik graag wilde uitproberen. Tussen de gewone verf van Home Deco, stond namelijk een potje Structure Paint. Op het flesje zelf zag het er wel tof uit, dus ik was eigenlijk wel benieuwd of ik zelf ook zoiets tofs zou kunnen maken.

home-deco-structure-paint

home-deco-structure-paint-benodigdheden

Dus… ik pakte er de schoenendoos bij van mijn nieuwe schoenen (die zag je hier al), dat wordt het slachtoffer! Verder de verf en natuurlijk een kwast om het aan te brengen.

hoeveel-laagjes-structure-paint

Na een laagje zag het er zo uit. Het dekt niet in een keer.

structuur

Ook niet in twee keer.

opbergdoos-met-sctructure-paint

Bij laag drie was de doos helemaal mooi egaal bedekt! Ziet er toch een stuk leuker en stijlvoller uit zo, toch? Zo heb ik in plaats van een schoenendoos, een toffe opbergdoos.

Voor het flesje Structure Paint betaalde ik €2,99. Waar zou jij deze verf voor gebruiken?

DELEN:

35 reacties

  • Lisanne 13 september 2015 / 12:13

   Ik heb alleen deze kleur gezien, maar ik lees hier bij de comments dat iemand nog andere kleurtjes gezien heeft!

   • Riet 16 augustus 2016 / 09:27

    Het is er maar alleen in deze kleur!..wel heb je nog andere kleuren,om erover heen te verven!

  • joke van der Linden 24 februari 2016 / 20:15

   gewoon een kleurtje door doen als je dat leuk vindt!!!

 1. Frauke 13 september 2015 / 09:14

  O ja leuk! Al zou ik voor dit effect gewoon wat zand door een bus verf heen mengen denk ik. Dan kan je elke kleur een stuctuur geven. Ik denk dat dit mooi zou zijn om bijvoorbeeld een houten kastje te verven ofzo! X
  Frauke blogde laatst over… Snapshots Sunday #46

 2. Bettie 13 september 2015 / 10:18

  Leuk! Ik heb thuis ook echt nog wat flesje met home deco verf van de Action staan.
  Bettie blogde laatst over… Lush shoplog

 3. Marieke 13 september 2015 / 10:35

  Wat een leuk spul. Dat heb ik helemaal gemist toen ik van de week bij de Action was. En je hebt er idd een mooie doos bij nu. Zou je het ook nog kunnen overschilderen?
  Marieke blogde laatst over… Shoplog vol met wol

 4. Annelies 13 september 2015 / 10:42

  Fijne verf hè! Ik heb ze in alle kleurtje gekocht die beschikbaar zijn. Ik heb er zelfs een klein muurtje in de voorraadkast mee geschilder. Heel spontaan. Had ik zin in. Het dekt ook nog eens goed!
  Annelies blogde laatst over… Ooh la la! een shoplog

  • Lisanne 13 september 2015 / 12:11

   Hadden ze nog meer kleurtjes? Bij onze Action hadden ze alleen deze! Is inderdaad grappig spul om een muurtje mee te schilderen 😀

 5. Amber 13 september 2015 / 12:38

  Leuk! Ik heb er pas een ingepakt met leuk inpakpapier, dat deed ik vroeger al, goedkope oplossingen i.p.v. iedere keer maar nieuwe opbergdozen kopen en nog leuk ook!
  Amber blogde laatst over… Knitting update – Finished projects!

 6. Anneleen 13 september 2015 / 13:58

  Wat een mooi effectje! Fijn dat je deze hebt uitgetest! 🙂

 7. Katrien 13 september 2015 / 14:57

  Mooi effect en handig om oude (schoen)dozen een nieuw leven te geven! Ik heb zelf twee kasten die geverfd zijn met dat soort verf. Was wel een hele klus (die ik gelukkig niet zelf heb moeten klaren 😉 mijn ouders waren zo lief dit voor mij te doen) om eerst de oude verf te verwijderen en er dan de verschillende lagen nieuwe verf op aan te brengen. Maar ik ben wel nog steeds heel blij met het resultaat.

 8. Sabine 13 september 2015 / 17:01

  Ideaal spul, wij gebruiken het nu in huis gezien we aan het renoveren zijn. Plafond in de slaapkamer en in de hal ermee bewerkt, ideaal als je oneffenheden wilt wegwerken!
  Sabine blogde laatst over… Essence – 24h hand protection balm

 9. Harriët 13 september 2015 / 18:21

  You gotta love Action.
  Superleuk! Al had ik het, mij kennende, al opgegeven bij twee laagjes :’D
  Harriët blogde laatst over… Weekoverzicht #3

 10. Sara 13 september 2015 / 22:18

  Hey! Wat een super leuk en goed idee om je schoenendoos op deze manier te pimpen. Super simpel idee maar ik ben er nooit op gekomen. Als ik nieuwe schoenen koop, krijgt de doos de volgende keer dus een tweede leven.

 11. Margreet 13 september 2015 / 23:24

  Heb die verf hier nog niet gezien bij de Action, zal nog wel komen. De opbergdoos is leuk geworden. Of ik het zou gebruiken weet ik nog niet.

 12. Marit 21 oktober 2015 / 14:44

  Ja dat kan heel goed. Ik heb net kandelaars en vazen geverft…gaat super

 13. willij 8 oktober 2017 / 00:32

  Heb van de week de verf gehaald hadden nog 2 donkerbruine vazen staan op zolder deed er niks mee paste niet bij het interieur heb de structuur verf erover gedaan paar laagjes dekte perfect staan nu te pr o ken op de vensterbank heb inmiddels 2 de fles gehaald om oude bloempotten op te pimpel zo mooi wat een top idee

 14. Van Osselaer Firmin 1 juni 2018 / 11:52

  Beste ,
  Is deze structuurverf ook geschikt voor buiten ?
  Graag van u een antwoord waarvoor mijn dank.
  Groetjes
  Firmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.