HOME: Liefde voor H&M Home

Ik vertelde jullie al eerder dat er plannen zijn om op mezelf (of eigenlijk; samen!) te gaan wonen. Daarbij hoort uiteraard de hele pret van spulletjes uitzoeken en alles leuk inrichten natuurlijk! En hoewel we nog helemaal geen plekje hebben gevonden, begint het wel te kriebelen om leuke spulletjes uit te zoeken. Iets waarvan ik erg blij word; H&M home!

H&M home

Mijn favoriete items zijn absoluut die met tekst erop! Hier word ik nou vrolijk van. Ik ben sowieso een sucker voor mooie quotes, maar als ze dan ook nog op een leuke manier worden uitgevoerd, dan is het plaatje compleet. Het kussentje met ‘a true lovestory never ends’ past misschien wel goed in ons nieuwe huisje, lekker klef!

En het vaatdoekje links boven… graag! Vind ik echt super leuk… dat zijn gewoon van die vrolijke details die je tijdens de meest ‘gewone’ dingen eventjes een reminder geven om vrolijk te zijn! Er zijn nog veel meer vaatdoeken met teksten in de webshop te vinden, die overigens heel betaalbaar zijn.

Ook heel leuk; leuke printjes en vrolijke kleurtjes! Mijn favorieten? De vogeltjesprints! De vogeltjes linksboven zijn wederom twee vaatdoekjes. Ik zie mijn vrolijke collectie vaatdoekjes al helemaal voor me.

Goed… hoewel ik nog nooit iets van H&M home heb gekocht, begin ik er steeds vrolijker van te worden. In het begin vond ik het niet zo heel boeiend, nu keek ik voor de gein weer eens. En werd dus aangenaam verrast! Deze spulletjes en de prijzen ervan vind je op de de home afdeling in de H&M webshop. Welk item is jouw favoriet? En welke spreekt je meer aan, H&M home, of de Kwantum spulletjes waarover ik vorige week schreef?

DELEN:

36 reacties

 1. Anne Solveig 30 april 2013 / 07:16

  Leuk al die printjes! Dat dekbed met al die vogeltjes is heel erg leuk! Ik probeer mijn kamer alleen heel rustig te houden qua kleur (bruin en wit) anders vind ik het te druk!

 2. Kelly Caresse 30 april 2013 / 07:34

  Wat een super leuke en schattige collectie! Vooral die quotes en al het roze vind ik heel tof!

 3. miranda 30 april 2013 / 07:35

  Wat een leuke spullen! Ik vind deze van de h&m erg vrolijk en gaaf. Ik houd ook van rustig maar door de muren etc rustig te houden zouden deze accesoires heel goed kunnen.

 4. Tamarah 30 april 2013 / 07:46

  Ik heb regelmatig wat gekocht bij H&M Home! Badmatten, gastendoekjes, dekbedovertrekken, tafelkeden en een douchegordijn! Ik ben er dol op! Van de items die je in dit artikel laat zien vind ik degene met vogeltjes erg leuk en de vaatdoeken!

 5. MySuperSweetLife 30 april 2013 / 07:52

  Zitten hele leuke dingen tussen. Mijn vriend heeft net een huisje dus ik denk dat ik zeker wel iets van H&M home ga bestellen voor de inrichting 😉
  Liefs

 6. Kimberly 30 april 2013 / 07:52

  Ik hou van de H&M home! Ik vind vooral dat dekbed met die vogels heel leuk en dat vaatdoekje, love de tekst!

 7. Martina 30 april 2013 / 08:12

  Ik vind dat kussen uit de eerste collage ook erg mooi!

 8. Ashleey 30 april 2013 / 08:39

  Aaw super leuke collage en wat tof dat je met Tim wil samenwonen! 😀 Ik heb ook al kriebels om met mijn vriend samen te gaan 😀

 9. Suzanne 30 april 2013 / 08:43

  Ze zijn allemaal zo leuk! Ik heb ook al veel leuks gezien! Ik denk dat ik voor een kleine interieur aanpassing ga haha

 10. Lianne 30 april 2013 / 08:54

  Wat een leuke printjes! Ik ga ook maar is even snuffelen op de H&M home site.

 11. Kelly 30 april 2013 / 10:03

  Ik heb een dekbed met bloemen van hen! Echt leuk! Het lijkt mij ook leuk om op mezelf te gaan. Lekker spulletjes shoppen!

 12. Carola 30 april 2013 / 10:10

  Er zitten echt een hoop leuke dingetjes tussen!

 13. Paulien 30 april 2013 / 10:26

  Leuke, vrolijke items allemaal!! Ik heb de basis van mijn interieur redelijk neutraal, maar ik vind dit soort vrolijke accessoires met een tikkeltje humor erin heel leuk om daarmee te combineren!!

 14. Ingeborg 30 april 2013 / 10:57

  Ah super leuke dingen! Ik kijk eigenlijk nooit bij H&M Home, maar ik moet het echt vaker gaan doen!

 15. Esmée 30 april 2013 / 11:01

  Wat een leuke dingen allemaal, daar word ik nou vrolijk van! Vooral de items met de tekst vind ik erg leuk en dan nog specifieker de kussens 🙂

 16. Josephine 30 april 2013 / 11:39

  Oooh de dingen met tekst erop zijn inderdaad superleuk! Ik doe nu vaak de afwas thuis, dus zo’n schort is super daarvoor, sowieso ook voor “later” 😀

 17. Charlotte 30 april 2013 / 13:54

  Aah ontzettend leuk! 😀
  Ik vind dat schort super leuk 😀

 18. Marloes 30 april 2013 / 19:13

  Superleuke spulletjes, nu heb ik echt zin om opnieuw in te richten! 😉 X

 19. Anouk 30 april 2013 / 21:22

  Veel plezier met alles uitzoeken! Ik kwam gewoon bij mijn vriend in te wonen, hij had alles al ingericht. Ooit hoop ik nog wel het één en ander te veranderen, maar ik geloof niet dat mijn ‘stijl’ echt bij die van hem past.

 20. Rosalie 30 april 2013 / 21:41

  Dat kussentje met die flamingo met een zonnebril op :). Daar zal ik echt vrolijk van worden als die op mijn bank/bed ligt.

 21. San 30 april 2013 / 23:34

  Vind het heel leuk! Ik vind het jammer dat de dekbedovertreksets best wel duur zijn (50 euro voor een tweepersoons), want die heb ik zelf nog nodig… Gaat helaas niet!

  • Lisanneleeft 30 april 2013 / 23:47

   Vind ik ook erg jammer! Zou het leuker gevonden hebben als ze ook meer richting de fijne prijsjes van de rest van H&M zaten…

 22. Simone 1 mei 2013 / 00:16

  Vrolijke spulletjes! Wij gaan binnenkort ook verhuizen, dus ik ga zeker eens bij H&M Home rondneuzen. Wij hebben in onze woonplaats een hele leuke woonwinkel, Novita. Daar gaan wij eens kijken. Wat leuk dat je gaat samenwonen trouwens!

 23. Peet 1 mei 2013 / 08:08

  Ziet er leuk uit, en wat gaaf dat jullie samen gaan wonen! Gefeliciteerd 😀 En veel plezier met de zoektocht en alle voorpret.

 24. Nancy 1 mei 2013 / 14:41

  Superleuke spulletjes allemaal! En gaaf dat je gaat samenwonen 😀

 25. Ilse 1 mei 2013 / 16:28

  Erg leuke spulletjes zeg. Goed idee om in de gaten te houden als ik binnenkort op kamer ga. 😀

 26. Ise 2 mei 2013 / 17:56

  Die kussentjes vind ik altijd zo leuk! Leuke vrolijke printjes gebruiken ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.