Honderd redenen om niet te hoeven bloggen

Inderdaad, voorheen typte ik elke dag een blogje. Gewoon omdat dat erbij hoorde, ik wilde dat en het zat in mijn systeem. Eigenlijk moest ik het van mezelf. Als ik een dag geen blog had geschreven mocht ik nog niet slapen van mezelf. Streng he? Maar ik heb ook een heleboel redenen waarom het helemaal niet hoeft.

 • Elke dag een blog schrijven is niet écht nuttig.
 • Een paar dagen overslaan kan best, er is toch niemand die het merkt. (tot op een bepaald moment, eigenlijk zeg maar… dit moment, het moment waarop ik besloot om toch maar iets te schrijven)
 • Voor nog een reden, zie de titel van het vorige blogje dat ik typte.
 • Ik voelde me niet lekker.
 • Ziek, zwak, misselijk, moe en ik vond mezelf een klein beetje zielig, hihi. Vooral vrijdag (en donderdag).
 • Dus ik vind dat ik ook de schuld aan de APS van donderdag mag geven.
 • Ik had een “druk” weekend. Want ik had een feestje en ik moest natuurlijk eventjes stappen.
 • Op zondag hoor je gewoon niet veel uit te voeren. Dat hoort gewoon niet.
 • En uiteraard moest ik ook even goed uitslapen omdat ik laat naar bed ging zaterdag.
 • Gossip girl was even belangrijker dan bloggen.
 • Sims social op Facebook ook (zo verslavend!)
 • Ik heb wel veel andere nuttige dingen gedaan. (Mailtjes en sollicitatiedingen… spannend!)
 • M’n vader had de deurbel uitgezet terwijl ik op een afspraak zat te wachten. Dus ik was boos. En als ik boos ben heb ik nergens meer zin in.
 • Hoewel… ik had het erg druk met chocolade eten en chippies.
 • Om daarna weer na te gaan denken over het feit dat ik me fijner voel als ik ietsje dunner ben.
 • Kortom: Ik heb het gewoon heel druk (haha).

Bij deze heb je de pessimist, uitsteller en aansteller in mij leren kennen. Morgen zal ik wel vertellen waarom ik eigenlijk wel zou moeten bloggen. En oja, het waren er geen honderd, ik loog in de titel. Sorry.

DELEN:

16 reacties

 1. Simone 12 september 2011 / 20:55

  Haha dat zijn nog eens hele goeie redenen! 😛

 2. Nathalie 12 september 2011 / 21:09

  Haha, dat klinkt inderdaad erg druk.
  Ik merkte wel direct dat er blogjes minder waren. Jammer, maar niets is zo vervelend als geforceerd dingen doen, omdat het ‘moet’.
  Lange leve onze vrijheid 😉

 3. Elisa 13 september 2011 / 04:15

  Staan goede redenen tussen 😉
  En het is inderdaad geen verplichting, maar een soort hobby toch 😉

 4. Anne 13 september 2011 / 07:10

  Zolang je er een grappig stukje van maakt is het goed 😉 En soms is het best lekker om zielig te zijn maar dan moet je wel chocola bij de hand hebben. 😉

 5. Marikee 13 september 2011 / 17:21

  Zodra bloggen als een verplichting voelt is het ook niet leuk meer. Alleen maar doen als je inspiratie én zin hebt dus! 🙂

 6. Des 13 september 2011 / 18:05

  Wowie! Jij hebt een leuke vrolijkmakende blog! En over de tips: die had ik juist nodig (om niet te bloggen:) ). Dank!

 7. Emmelien 13 september 2011 / 18:10

  Wat ben jij een pessimistische, aanstellerige, leugenachtige uitsteller zeg! Schaam je, Lisanne! Haha, nee heel herkenbaar hoor. Ik heb altijd opeens (liefst midden in de nacht) inspiratie voor 723 stukjes tegelijk. Dat moet dan allemaal opgeschreven worden, anders vergeet ik het. Dan kan ik daar elke dag een stukje van posten, want de eerstvolgende dagen heb ik ook echt geen inspiratie meer.

 8. Chantal 13 september 2011 / 18:11

  Heerlijke blog!
  Die over dat elke dag bloggen is zo waar! Ik probeerde het deze maand ook weer, maar ben er toch achter dat het niet lekker werkt. de kwaliteit van je blogjes gaat achter uit omdat er meer “moeten” achter zit.
  En volgens mij is het voor lezers veel prettiger om eens in de drie dagen iets nieuws te zien (of vier… of vijf). Dan blijft het leuk.

  zo, en nu moet ik naar mijn eigen wijze raad gaan luisteren 😉

 9. Susanne 13 september 2011 / 19:34

  Ik vin het wel lekker om te bloggen wanneer ik zin heb, het moet wel leuk blijven en geen verplichting. Ik ga ook maar 1x in de week alle blogjea af om een artikel te lezen

 10. Renske 13 september 2011 / 19:39

  Wat voor buien het dan ook waren, het heeft gewerkt! Je hebt er een grappig stukje uit gegooid. En het is zeker herkenbaar. Van uitstel komt niet altijd afstel, maar soms is het gewoon even niet anders..

 11. Kimsje 15 september 2011 / 07:37

  Soms blog ik heel veel, soms blog ik een week lang niet. Het is geen verplichting. Al is het natuurlijk wel leuker voor lezers om elke dag iets nieuw te lezen, maar je moet het niet alleen voor je lezers doen maar ook voor jezelf natuurlijk 🙂

 12. Nathalie 18 september 2011 / 11:53

  Jammer dat je nu helemaal niet meer update

 13. Lieke 18 september 2011 / 13:40

  Bleh, ik heb deze blogpost niet eens gelezen, schandelijk, ik vroeg me namelijk net af waar je posts bleven haha. Maar goed, elke dag een post is natuurlijk ook onmogelijk op een gegeven moment. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.